- 9 Ağustos 2009
- 5.011
- 2.833
- 40
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.021
kızlar cok sınırlerım bozuk yaa arastrma hastanesınde kan pıh testı yaptrdım genetıge baktrdım daha sonuclar cıkmadan esım hemen aılesıne solemıs yanı okadar tembıh etmeme ragmen yaa sonra herkese yayılıyo gelıp bın turlu soru soruyolar bıktım artık yaa mıllete dert anlatmak ayrı bı dert kendı sorununla ılgılenmek ayrı
Merhaba canlar..bugun dr kontrolum vardı. .ikili testim yapildi..kan sonuclarim haftabasi cikicak ama ense kalinligi iyi cikti cok sukur..cinsiyetimizde belli oldu..kizima bir kiz kardes kiz arkadas geliyor..saglikla sıhhat ile gelsin inş
kızlar cok sınırlerım bozuk yaa arastrma hastanesınde kan pıh testı yaptrdım genetıge baktrdım daha sonuclar cıkmadan esım hemen aılesıne solemıs yanı okadar tembıh etmeme ragmen yaa sonra herkese yayılıyo gelıp bın turlu soru soruyolar bıktım artık yaa mıllete dert anlatmak ayrı bı dert kendı sorununla ılgılenmek ayrı
Merhaba canlar..bugun dr kontrolum vardı. .ikili testim yapildi..kan sonuclarim haftabasi cikicak ama ense kalinligi iyi cikti cok sukur..cinsiyetimizde belli oldu..kizima bir kiz kardes kiz arkadas geliyor..saglikla sıhhat ile gelsin inş
keske soylemeseymis cnm,ama yapacak bir sey yok..
sen de genis bi sekilde,sorun olmadigini belirtir sekilde anlatirsin kayinvalidenlere..
ama esinin de dikkat etmesi lzm bir daha ki sefere..
amaaaaaaaaan benim annemde hemen söylemişti hamileliğimi ama şükür sorunsuz ilerliyor.söyleme deseydin keşke canım
aslında esım bunu hep yapıyo soleme dıyorum ama anlamıyo kımyasal gebelık gecrdım 2 kere herkes bılıyo aaa acaba neden dıye dusunuyolar bende uzuluyorum bazı seyler gızlı kalmalı bence
aaaaaaaaaa 2.mi oldu senin üzüldüm canım ya.o zaman sende eşine söyleme
eslere solememk mumkunmu adet gunumu takıp edıyo ama bu sefer cok sınırlendım solemıycem off canmya bıde bunlrın arasında bos gebelıkten kurtaj oldum onun ıcın arastrılsın ıstedım kendı cabalarımla doktorlar onemsemıyokı
bekleriz her zaman
Cok cabuk unutuluyormusumm ben valla kurinpasta kek biakuvi yapmaktan giremedim girsemde pek cevaplar alamıyorum yani yok gibi sayiliyorumneyse iyi geceler size opuldunjz...
Cok cabuk unutuluyormusumm ben valla kurinpasta kek biakuvi yapmaktan giremedim girsemde pek cevaplar alamıyorum yani yok gibi sayiliyorumneyse iyi geceler size opuldunjz...
kızım burda hamıle var kızın canı cekcek one ole yaww dokturmussun:)))
şükür aşermem yok.tavuk istiyordum doğal bulamadığım için yiyemiyordum.bugün tesadüfen buldum deli gibi yedim
o tavugun tadı hıc bıseyde yok canm yaa hazır tavuk yememekte haklısın tavuk demeye bın sahıt
şükür aşermem yok.tavuk istiyordum doğal bulamadığım için yiyemiyordum.bugün tesadüfen buldum deli gibi yedim
Gel arabaşı çorbası yapayim sana tavuklu:)
Kırmızılara 3 gün kaldı, bi an önce gelsin gitsin de işimize bakalım! Öte yandan sağ kasığımın ağrı ve sızısından da daral geldiiii her ay başka bişi oluyor yahu!