Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

keske soylemeseymis cnm,ama yapacak bir sey yok..
sen de genis bi sekilde,sorun olmadigini belirtir sekilde anlatirsin kayinvalidenlere..
ama esinin de dikkat etmesi lzm bir daha ki sefere..

Merhaba canlar..bugun dr kontrolum vardı. .ikili testim yapildi..kan sonuclarim haftabasi cikicak ama ense kalinligi iyi cikti cok sukur..cinsiyetimizde belli oldu..kizima bir kiz kardes kiz arkadas geliyor..saglikla sıhhat ile gelsin inş

hayirli olsun cnm,saglikla buyur insallah..

amaaaaaaaaan benim annemde hemen söylemişti hamileliğimi ama şükür sorunsuz ilerliyor.söyleme deseydin keşke canım

Merhaba canlar..bugun dr kontrolum vardı. .ikili testim yapildi..kan sonuclarim haftabasi cikicak ama ense kalinligi iyi cikti cok sukur..cinsiyetimizde belli oldu..kizima bir kiz kardes kiz arkadas geliyor..saglikla sıhhat ile gelsin inş

maasallah kız kardes bı baska oluyo allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inş

hayırlısı olsun canım.istiyormuydun kız

keske soylemeseymis cnm,ama yapacak bir sey yok..
sen de genis bi sekilde,sorun olmadigini belirtir sekilde anlatirsin kayinvalidenlere..
ama esinin de dikkat etmesi lzm bir daha ki sefere..

aslında esım bunu hep yapıyo soleme dıyorum ama anlamıyo kımyasal gebelık gecrdım 2 kere herkes bılıyo aaa acaba neden dıye dusunuyolar bende uzuluyorum bazı seyler gızlı kalmalı bence

aslında esım bunu hep yapıyo soleme dıyorum ama anlamıyo kımyasal gebelık gecrdım 2 kere herkes bılıyo aaa acaba neden dıye dusunuyolar bende uzuluyorum bazı seyler gızlı kalmalı bence

aaaaaaaaaa 2.mi oldu senin üzüldüm canım ya.o zaman sende eşine söyleme

aaaaaaaaaa 2.mi oldu senin üzüldüm canım ya.o zaman sende eşine söyleme

eslere solememk mumkunmu adet gunumu takıp edıyo ama bu sefer cok sınırlendım solemıycem off canmya bıde bunlrın arasında bos gebelıkten kurtaj oldum onun ıcın arastrılsın ıstedım kendı cabalarımla doktorlar onemsemıyokı

tabi canım onlara ne.bakıp geçiyorlar

Cok cabuk unutuluyormusumm ben valla kurinpasta kek biakuvi yapmaktan giremedim girsemde pek cevaplar alamıyorum yani yok gibi sayiliyorum neyse iyi geceler size opuldunjz...

ben hiç öyle bir şey görmedim ama seni şansına kimse olmadığı zaman giriorsun

Kırmızılara 3 gün kaldı, bi an önce gelsin gitsin de işimize bakalım! Öte yandan sağ kasığımın ağrı ve sızısından da daral geldiiii her ay başka bişi oluyor yahu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…