- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 33
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.081
arkadaşlar konuyla alakası yok ama...
o yüz ifadelerini nasıl yapıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he gel kuzumm gell hgg kıss yazını önce deişik okudumm nediyo leyn bu dedimm
farklı yazdım birazcık erzurumca oluyor sanırım tam bilmiyorum bende yaa azabım temizlik yapmam lazım ama hiç canım istemiyo yaa offff
şükür canım iyiyiz
yerim seni sol yanım vla benm evide poh götürüyoo ama koçiş yapma dedi bol bol yat diyo sende sala bu gün yarın yaparsın bacım
kizlar mrb..
Yan topikten geliyorum, bi de buraya ugriyiim dedim..
Bu topigi sadece hamileler kullaniyo saniyodum ben..
kizlar mrb..
Yan topikten geliyorum, bi de buraya ugriyiim dedim..
Bu topigi sadece hamileler kullaniyo saniyodum ben..
hayirli olsun
oh ne güzel gönlünüze göre vermiş.darısı başımıza
bugün benden önce muayene olan hamileler vardı.10.haftasında söyledi birine
Hadi yaa..söylüyorlar da tutuyor mu acaba..ben hala emin olamıyorum ya bi daha ki ay değişir mi diye..dün Bebeğime body alayım dedim 2 cinsiyete de gidebilecek renk tercih ettim..bi daha ki aya emin olcam inşallah
Zeynepcmm bisey sorcam sol kasigim felamet ağrıyor nefes aldikca seninde ole oluuormu daha yeni basladi ağrısı nwsir bu ağrı ?
Merhaba canlar..bugun dr kontrolum vardı. .ikili testim yapildi..kan sonuclarim haftabasi cikicak ama ense kalinligi iyi cikti cok sukur..cinsiyetimizde belli oldu..kizima bir kiz kardes kiz arkadas geliyor..saglikla sıhhat ile gelsin inş
Zeynepcmm bisey sorcam sol kasigim felamet ağrıyor nefes aldikca seninde ole oluuormu daha yeni basladi ağrısı nwsir bu ağrı ?
kızzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrr sonunda bugunnnn adetttttttttttttttt oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi cok sukur..kızzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrr sonunda bugunnnn adetttttttttttttttt oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok canım ben bildiğin adet ağrısı yaşıyorum şuan.adetin ne zaman?
iyi canım çok şükür olmuşssun
inşallah canlarım 46 gun sonunda oldumhadi cok sukur..
Gecmis olsun cnm..Calismalara baslarsin insallah en yakin zamanda..
Bende de batasica batmalar basladi bir de koca katili olmak istiyorum bundan ala belirti mi olur?