Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

arkadaşlar konuyla alakası yok ama...
o yüz ifadelerini nasıl yapıyorsunuz?

:KK30: farklı yazdım birazcık erzurumca oluyor sanırım tam bilmiyorum bende yaa azabım temizlik yapmam lazım ama hiç canım istemiyo yaa offff :KK43::KK43::KK43::KK43:

yerim seni sol yanım :KK9: vla benm evide poh götürüyoo ama koçiş yapma dedi bol bol yat diyo :KK50: sende sala bu gün yarın yaparsın bacım :KK34::KK49::KK49:

hayirli olsun

oh ne güzel gönlünüze göre vermiş.darısı başımıza
bugün benden önce muayene olan hamileler vardı.10.haftasında söyledi birine

Hadi yaa..söylüyorlar da tutuyor mu acaba..ben hala emin olamıyorum ya bi daha ki ay değişir mi diye..dün Bebeğime body alayım dedim 2 cinsiyete de gidebilecek renk tercih ettim..bi daha ki aya emin olcam inşallah:KK1:

Merhaba canlar..bugun dr kontrolum vardı. .ikili testim yapildi..kan sonuclarim haftabasi cikicak ama ense kalinligi iyi cikti cok sukur..cinsiyetimizde belli oldu..kizima bir kiz kardes kiz arkadas geliyor..saglikla sıhhat ile gelsin inş:nazar:

ay canım ne güzel ben kızları çok seviyorum benimde bi tane kızım var :KK52::KK52::KK52::KK52:

Zeynepcmm bisey sorcam sol kasigim felamet ağrıyor nefes aldikca seninde ole oluuormu daha yeni basladi ağrısı nwsir bu ağrı ?

listeden batım adetin 23 ocakmış.şuan sen yumurtlama günlerindesin ağrısın sebebi o.bugünlerin değerlendir canım :)

eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffff yaz anam yaz yeni BAT 5 şubat:KK43:(((((((((((((((((((((((((

X