- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #8.941
canım hayırlı olsun inş allah tamamına erdirir..insanbul dan haberin var mı tatlım doktora gidecekti??
ben varım tatlım
bebeğimin kalp atışlarını duydum şükür
canım hayırlı olsun inş allah tamamına erdirir..insanbul dan haberin var mı tatlım doktora gidecekti??
ben varım tatlım
bebeğimin kalp atışlarını duydum şükür
Akilli adammis vesselam yapcak tabi.Uzulme artik bak en cok hayal ettigin sey gerceklesti.Insallah gorursun goreceksinde ferah tut kendini,sali gunu muayenen mi var.Bizimde ameliyatimiz var dua et nolursun iyi gecsin bende onun stresindeyim suaralar belki unutmussundur soyleyeyim tekrardan esimde varikosel varya 1 yildir ameliyat icin bekliyorduk sonunda o gun geldi catti.Onun ameliyati var bende 3 gun falan izin aldim onla ilgilencem dua et degerlerimiz duzelsin bende bebisime kavusayim en kisa surede
gözün aydın canım benim,çok sevindim:)
sen adet oldun mu?
Allah kucağına almayi nasip etsin ins.
Hatta allah tamamini erdirsin ins. Dikkat et kendine. .. allah seni korusun elifcim :) maşallah
Eliff meredesin ya gozuknedin
Hadi gozin aydın sevindim :)
inş tatlım sdüşük tehlikesini atlatır sorunsuz hamilelik geçirir...insanbulun dr a giti dr düşük tehliken var demiş :18: ama kalp atışını duymuşşimdilk iyi sorun yok şükür bol bol dinlenecek ALLAHIN iznyle bebişini kucagına alacak inşşş
canım valla bende daha yeni girdim kimseden haberim yok.senden ne var ne yok.test sonuçları nasıl?
ben varım tatlım
yok olmadım.yarın bat.
testtttttttt
inş adetin dokuz ay boyunca gelmez canım...
ben 11. günümde başladım yapmaya silikti.12.günde silikti.13.gün de aynı gibiydi silik gibiydide tam anlayamadım aslında bugün yine yaptım 11. günkünden bile silik çıktı acaba 13. günmüydü bundan sonra yapmaya devam edeyim mi çıkarmı. acaba daha erken mi başlamalıymışım.
ben 11. günümde başladım yapmaya silikti.12.günde silikti.13.gün de aynı gibiydi silik gibiydide tam anlayamadım aslında bugün yine yaptım 11. günkünden bile silik çıktı acaba 13. günmüydü bundan sonra yapmaya devam edeyim mi çıkarmı. acaba daha erken mi başlamalıymışım.
dün ilk idrar da ovülasyon testi yaptım veeeeee negatif:))))))
hangi marka testin?
hangi marka testin?