Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

yaşaaa kızzz helal sanaaa:))))))
Allah'ım inşallah tutar Yarabbiiimmm:))
ee senin bat 8 ocak yazıyo.adet oldun mu sen?bu arada bende bu ay aşılama yaptırıcam adetimi bekliyorum:))))

kıslarr bnde ayın 30 da aşılama yaptrdım nasip bekliyorum 8 günüm kaldıı takdir ALLAHtan

aaaaa canım hayırlı olsun ınsallah tutarrr.. anlatsana hemen nasıl bısey agrı oluyor mu kanama oluyor mu hangı sorundan dolayı asılama yaptırdınız su an rahatsızlıgın var mı ??? ayy cok sordumm kusura bakma :26:

kıslarr bnde ayın 30 da aşılama yaptrdım nasip bekliyorum 8 günüm kaldıı takdir ALLAHtan

aaa hadi tutmuştur canım inşallahhh:)bende bu ay yaptıracağım aşılama adetimi bekliyorum.sorun neydi ki sizde?benim eşim varikosel ameliyatı oldu,sperm sayısı düşük.

yaşaaa kızzz helal sanaaa:))))))
Allah'ım inşallah tutar Yarabbiiimmm:))
ee senin bat 8 ocak yazıyo.adet oldun mu sen?bu arada bende bu ay aşılama yaptırıcam adetimi bekliyorum:))))

aman ınsallah canım yaaa.. evet yere batasıca geldıııı dun ay hadi belki gerek kalmadan hamıle kalırsın bu ay

ALLAH razı olsun bacımm ne ögrenmek istiyorsan sor anlatayım bacımaa sorun yokk kanama olmuyo bacım eşimin sperminde sorun yoktu şükürr bnm de tüplerim acıktı ama olmuyodu bizde aşılama dedik nasip bekliyoz işte bacımm ben 2 gündür ayaktayım eşim hep yat dedi sadece bi kac saat yatıp dinlenmek yetrli aslında başka ögrenmek istedigin varsa sor bacımm cekinmee

yaa inşallah...
ne gibi ilaçlar verdi doktor?off çok stresli bir süreç yaa...

canım gecen ay sormustum ben ne kullanıcam dıe malum ıgneden cok korkarım klomen kullanıcaksın sonrada catlatma ıgnesı olacaksın demıstı. yarın gıdıcem ıste kıst fln yoksa herseyım tamamsa başlarım heralde klomene.. yaa hıc sorma ben sımdı bu aşılama tutmazsa 2. ye nasıl ıkna edıcem esımı dıye dusunuyorum

aaa hadi tutmuştur canım inşallahhh:)bende bu ay yaptıracağım aşılama adetimi bekliyorum.sorun neydi ki sizde?benim eşim varikosel ameliyatı oldu,sperm sayısı düşük.
ALLAH razı olsun inşş bacımm inşşşş eşinede gecmiş olsun bacım bizim sperm sorunumuz yoktu bacım olmuyodu işte bizde deneyelim dedik ilk aşım bnm de ayın 15 ini bekliyomm

canım ınsallah tutar asılaman hemen sorayım o halde bana ıdrara sıkısık gelmemı soylemıstı sende oyle mı gıttın? agrı oluyor mu asılama sırasında bıde su kabus gıbı olan catala mı yatıyorsun??

dur bakalım negatif düşünme hemen.zaten sizin değerler düzeldi.Rabbim isterse normal yolla da olur.
maliyeti ne kadar olacak?doktorum 500 lira gibi bir meblağdan bahsetmişti bana.

ALLAH razı olsun inşş bacımm inşşşş eşinede gecmiş olsun bacım bizim sperm sorunumuz yoktu bacım olmuyodu işte bizde deneyelim dedik ilk aşım bnm de ayın 15 ini bekliyomm

aşılama esnasında acı oluyo mu canım?bir de kaç yumurta çatlamış belli mi?

inşş bacım ALLAH razı olsun güzel dileklerin içn neden idrara sıkışık onu anlamadım bacım ben devlete oldum sen özelemi gidiyosun :26:agrı olmuyo bacım sen hsg cekldin mi? hsg çok kötü aşı hiç zor agrılı acılı olmuyo evt bacım catala yatıyosun aynen alttaN muane gibi oluyo şırınga gibi bişiyle içine yerleştiriyolar spermleri tüpü eline veriyolar sıçak olması içn spermler hareklerini korusun diye

dur bakalım negatif düşünme hemen.zaten sizin değerler düzeldi.Rabbim isterse normal yolla da olur.
maliyeti ne kadar olacak?doktorum 500 lira gibi bir meblağdan bahsetmişti bana.

tatlım son test sonuclarıyla dr. uma gıttıgımde sormustum sansım ne kadar dıe % 30 demişti.. kuzummm hıc bılmıyorum kıı para fılanda sormadım.. sen ozele mı sordun? bızım burda hep ozel hastaneler var zaten bı tane devlet hastanesı var oda yapıyomu bılmıyorum bıle kapıdan ıcerı gırmıyoruz devlet hastanesının..

evet canım özele gidiyorum. bana da %15,%20 şansın var dedi.
off şimdiden çok stres oldum.kimseye söylemeyi de düşünmüyoruz laf,söz olmasın diye.

canım bılmıyorum ki ben o kadar sıkısık gıdersem heycandan korkudan altıma ıserım valla hsg cekıldım ama cok korkuyorum dıe anestezılı yaptı dr.um evet ozele gıdıyorum.. tesekkur ederım canım bılgılendırdıgın ıcın

aşılama esnasında acı oluyo mu canım?bir de kaç yumurta çatlamış belli mi?

anlatayım bacımaa benim kistlerim vardı bacım sogan kürü yaptım 3 ay kistlerim giti şükür kalmadı yanlız adet düzenim bozulmuştu daha sonra yum takibi yapılmaya başladı yum yumum şükür RABBİME 3 tane olmuş 16-18-18 dr oo çok güzel dedi
benim yum yok gibi bişiydi btç yaptı aşıda hiç agrı acı olmuyoo korkmayınn sakınn bide dikat edin sperm yerleşirken sakın ıkınmayın önemli

bacım neden 30 muş ben pek bişi anlamadım özrdilerim

inşallah sonuç pozitif olur tatlım:)
bende hsg çektim çok sancılı geçti.inşallh bizde güzel sonuçlar alabiliriz.korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…