Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

benim ablam tüp tedavisine başlamıştı bugün transferi gerçekleşti beklemede şuan bakalım ne olsun.. aşılama ya da tüp sonuçlarını beklemek çok heyecanlı oluyor...

ayy inşalla bebeği sıkı sıkı tutunur annesine:)

bende direk tüp bebek istiyorum ama eşim aşılama da ısrarcı.

canım kaç günde bir adet oluyorsun yumurtlama gününü oradan bulmaya çalışalım? 11,12.gün silikti ama 13.gün 11.günden daha silikti diyorsan o zaman erken yumurtlamış olabilirsin tatlım o yüzden ovu testini 10.günden itibaren yapmakta fayda var ve silik çizgi çıksa bile tedbiri elden bırakmamak gerekiyor canım yani 10.gün ile 20.gün arasında bir gün aralıklarla çalışma yapıp garantiye almakta fayda var...ovu testine çok takılma yani...

yok canım 13. gün aynı gibiydi pek anlayamadım arada kaldım. 14. gün 11. günden daha silikti 27 28 günde bir adet mutlaka oluyorum.

ayy inşalla bebeği sıkı sıkı tutunur annesine:)

bende direk tüp bebek istiyorum ama eşim aşılama da ısrarcı.

inş ncanım 11 yumurta toplanmışltı dün on tanesi döllendi içinden en iyisini seçip 1 kaç gün sonra transfer yapacağız demişler ,bugün apar topar çağırmışlar döllenen 10 yumurtalardan 1 2 tane kalmış diğerleri ölmüş:KK14: zar zor bir tane transfer etmişler inş tutar ya

inş ncanım 11 yumurta toplanmışltı dün on tanesi döllendi içinden en iyisini seçip 1 kaç gün sonra transfer yapacağız demişler ,bugün apar topar çağırmışlar döllenen 10 yumurtalardan 1 2 tane kalmış diğerleri ölmüş:KK14: zar zor bir tane transfer etmişler inş tutar ya

inşallah tutar canım...bol bol dua edin.

çok meşakkatli iş bunlar yürek dayanmaz valla....

kizlar mrb..
Yan topikten geliyorum, bi de buraya ugriyiim dedim..
Bu topigi sadece hamileler kullaniyo saniyodum ben..

yok canım 13. gün aynı gibiydi pek anlayamadım arada kaldım. 14. gün 11. günden daha silikti 27 28 günde bir adet mutlaka oluyorum.

tatlım belli olmuyor bende 28 günde bir adet oluyorum bu ay 25.gün adet oldum demek erken yumurtlamışım...o yüzden takılma sen bir gün aralıklarla çalış yeter...sonuçta ovulasyon testini kullanan çoğu kişi 10.gün çalışmaya başlıyor 1 gün aralıklarla çalışma yapıyorlar çizgiyi görselerde görmeseler de...anladığım kadarıyla sen erken yumurtladın 11.günden daha silik çıktıysa yumurtan çatlamış demek..11.12.13. günleri değerlendirdiniz mi?

tatlım belli olmuyor bende 28 günde bir adet oluyorum bu ay 25.gün adet oldum demek erken yumurtlamışım...o yüzden takılma sen bir gün aralıklarla çalış yeter...sonuçta ovulasyon testini kullanan çoğu kişi 10.gün çalışmaya başlıyor 1 gün aralıklarla çalışma yapıyorlar çizgiyi görselerde görmeseler de...anladığım kadarıyla sen erken yumurtladın 11.günden daha silik çıktıysa yumurtan çatlamış demek..11.12.13. günleri değerlendirdiniz mi?

testi yapıyorum ama tabiki çalışmalara devam ediyorum canım.ben 2 gün arayla yapıyorum 10ile 20 si arası.

X