Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım gecen ay sormustum ben ne kullanıcam dıe malum ıgneden cok korkarım:KK37: klomen kullanıcaksın sonrada catlatma ıgnesı olacaksın demıstı. yarın gıdıcem ıste kıst fln yoksa herseyım tamamsa başlarım heralde klomene.. yaa hıc sorma ben sımdı bu aşılama tutmazsa 2. ye nasıl ıkna edıcem esımı dıye dusunuyorum :KK52:

bacım önce yum takibi yapılıyo sonra klomen hap 5 gün kulanıyosun sonra igne saat 11.30 yaptırıyosun bu cat ignesi sonra gidiyosun aşılama :KK34: senindemi eşin sorun yaptı biz nerdeyse ayrılmaya gelmiştik :KK49::KK49:

bacım önce yum takibi yapılıyo sonra klomen hap 5 gün kulanıyosun sonra igne saat 11.30 yaptırıyosun bu cat ignesi sonra gidiyosun aşılama :KK34: senindemi eşin sorun yaptı biz nerdeyse ayrılmaya gelmiştik :KK49::KK49:

su kocaların her bırı ayrı bı model zaten:KK52: heee yanı ben adetın 2. gunu baslamıcakmıyım klomene? ben yarın baslarım sanmıstım:KK51:

canım bılmıyorum ki ben o kadar sıkısık gıdersem heycandan korkudan altıma ıserım valla:KK37: hsg cekıldım ama cok korkuyorum dıe anestezılı yaptı dr.um evet ozele gıdıyorum.. tesekkur ederım canım bılgılendırdıgın ıcın:KK16:
nedemk bacımm egerki yardımcı olabildiysen ne mutlu bnaa :KK16: altına işemen kıss korkmaa :KK9:
esımın sperm sonuclarına gore tatlımm.. normal gebelık % 20 asılama % 30 demıstı..:KK34:
bacımm keci boynuzu kürü yap bide bol bol havuç yedir eşine fındık fıstık biz sperm testi verdigimzde bunları yedirdim bayagı yüksek çıktı aşıda şükürr
inşallah sonuç pozitif olur tatlım:)
bende hsg çektim çok sancılı geçti.inşallh bizde güzel sonuçlar alabiliriz.korkuyorum:KK43:

inşşşşşşşşşşşşşş bacım RABBİM isteyen herkeze versin inşşşşşşşşşşşşşşşşş sakın aşıdan korkmaa hsg daha kötü kıı :KK34::KK49::KK49:

nedemk bacımm egerki yardımcı olabildiysen ne mutlu bnaa :KK16: altına işemen kıss korkmaa :KK9:

bacımm keci boynuzu kürü yap bide bol bol havuç yedir eşine fındık fıstık biz sperm testi verdigimzde bunları yedirdim bayagı yüksek çıktı aşıda şükürr

inşşşşşşşşşşşşşş bacım RABBİM isteyen herkeze versin inşşşşşşşşşşşşşşşşş sakın aşıdan korkmaa hsg daha kötü kıı :KK34::KK49::KK49:

aşıdan değil canım,o süreçten korkuyorum.negatif olacak %80 ama insan umut bağlıyor ister istemez...

tatlım sende bızı habersız bırak ma olur mu? ınsallah pozıtıf sonucu gorursun:KK16::KK16:

kızlar ben bıraz cıkıyorum yemek yıcez gelırım yıne... :KK54::KK54:
tm bacım koly gelsin bende cıkcam masa kurcam koçişim gelcekk :KK34:
aşıdan değil canım,o süreçten korkuyorum.negatif olacak %80 ama insan umut bağlıyor ister istemez...
hm anladım bacım sakınn strest yapma çok etkiliyoo haberin olaa :KK34:
tatlım sende bızı habersız bırak ma olur mu? ınsallah pozıtıf sonucu gorursun:KK16::KK16:

tm bacım tanıştıgımıza m.oldum ben her gün bu topik e ugruyorum :KK34: inşş hepimizn istegi hayırlı saglıklı evlar gönüllerimz bir bacımm :KK16::KK54: duanızı esirgemeyin bnden lütfen bnde sizlere dua edecem :KK16::KK54::KK49::KK49:

evet var buyur,,,
ben 11. günümde başladım yapmaya silikti.12.günde silikti.13.gün de aynı gibiydi silik gibiydide tam anlayamadım aslında bugün yine yaptım 11. günkünden bile silik çıktı acaba 13. günmüydü bundan sonra yapmaya devam edeyim mi çıkarmı. acaba daha erken mi başlamalıymışım.

X