- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #8.921
canım gecen ay sormustum ben ne kullanıcam dıe malum ıgneden cok korkarımklomen kullanıcaksın sonrada catlatma ıgnesı olacaksın demıstı. yarın gıdıcem ıste kıst fln yoksa herseyım tamamsa başlarım heralde klomene.. yaa hıc sorma ben sımdı bu aşılama tutmazsa 2. ye nasıl ıkna edıcem esımı dıye dusunuyorum
kıslar sonunuz nee :26:
bacım önce yum takibi yapılıyo sonra klomen hap 5 gün kulanıyosun sonra igne saat 11.30 yaptırıyosun bu cat ignesi sonra gidiyosun aşılamasenindemi eşin sorun yaptı biz nerdeyse ayrılmaya gelmiştik
nedemk bacımm egerki yardımcı olabildiysen ne mutlu bnaacanım bılmıyorum ki ben o kadar sıkısık gıdersem heycandan korkudan altıma ıserım vallahsg cekıldım ama cok korkuyorum dıe anestezılı yaptı dr.um evet ozele gıdıyorum.. tesekkur ederım canım bılgılendırdıgın ıcın
bacımm keci boynuzu kürü yap bide bol bol havuç yedir eşine fındık fıstık biz sperm testi verdigimzde bunları yedirdim bayagı yüksek çıktı aşıda şükürresımın sperm sonuclarına gore tatlımm.. normal gebelık % 20 asılama % 30 demıstı..
inşallah sonuç pozitif olur tatlım:)
bende hsg çektim çok sancılı geçti.inşallh bizde güzel sonuçlar alabiliriz.korkuyorum
nedemk bacımm egerki yardımcı olabildiysen ne mutlu bnaaaltına işemen kıss korkmaa
bacımm keci boynuzu kürü yap bide bol bol havuç yedir eşine fındık fıstık biz sperm testi verdigimzde bunları yedirdim bayagı yüksek çıktı aşıda şükürr
inşşşşşşşşşşşşşş bacım RABBİM isteyen herkeze versin inşşşşşşşşşşşşşşşşş sakın aşıdan korkmaa hsg daha kötü kıı
nedemk bacımm egerki yardımcı olabildiysen ne mutlu bnaaaltına işemen kıss korkmaa
bacımm keci boynuzu kürü yap bide bol bol havuç yedir eşine fındık fıstık biz sperm testi verdigimzde bunları yedirdim bayagı yüksek çıktı aşıda şükürr
inşşşşşşşşşşşşşş bacım RABBİM isteyen herkeze versin inşşşşşşşşşşşşşşşşş sakın aşıdan korkmaa hsg daha kötü kıı
sonunuz derken?anlamadım canım.
su kocaların her bırı ayrı bı model zatenheee yanı ben adetın 2. gunu baslamıcakmıyım klomene? ben yarın baslarım sanmıstım
tm bacım koly gelsin bende cıkcam masa kurcam koçişim gelcekkkızlar ben bıraz cıkıyorum yemek yıcez gelırım yıne...
hm anladım bacım sakınn strest yapma çok etkiliyoo haberin olaaaşıdan değil canım,o süreçten korkuyorum.negatif olacak %80 ama insan umut bağlıyor ister istemez...
tatlım sende bızı habersız bırak ma olur mu? ınsallah pozıtıf sonucu gorursun
MRB BENİM YENİ BAT 6 ŞUBAT HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
bebeğimin kalp atışlarını duydum şükür
ovülasyon testi kullanan var mı arkadaşlar
ohhh çok şükürrr annesiiiiiiiiiiiiiiiiii MAŞALLAHRABBİM kucagına almayıda nasip eder inşşş
canım hayırlı olsun inş allah tamamına erdirir..insanbul dan haberin var mı tatlım doktora gidecekti??bebeğimin kalp atışlarını duydum şükür
ovülasyon testi kullanan var mı arkadaşlar
bebeğimin kalp atışlarını duydum şükür
amin canım sağol darısı size inşallah.1 cm olmuş maşallah
ben 11. günümde başladım yapmaya silikti.12.günde silikti.13.gün de aynı gibiydi silik gibiydide tam anlayamadım aslında bugün yine yaptım 11. günkünden bile silik çıktı acaba 13. günmüydü bundan sonra yapmaya devam edeyim mi çıkarmı. acaba daha erken mi başlamalıymışım.evet var buyur,,,