Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bacım önce yum takibi yapılıyo sonra klomen hap 5 gün kulanıyosun sonra igne saat 11.30 yaptırıyosun bu cat ignesi sonra gidiyosun aşılama senindemi eşin sorun yaptı biz nerdeyse ayrılmaya gelmiştik

bacım önce yum takibi yapılıyo sonra klomen hap 5 gün kulanıyosun sonra igne saat 11.30 yaptırıyosun bu cat ignesi sonra gidiyosun aşılama senindemi eşin sorun yaptı biz nerdeyse ayrılmaya gelmiştik

su kocaların her bırı ayrı bı model zaten heee yanı ben adetın 2. gunu baslamıcakmıyım klomene? ben yarın baslarım sanmıstım

nedemk bacımm egerki yardımcı olabildiysen ne mutlu bnaa altına işemen kıss korkmaa
esımın sperm sonuclarına gore tatlımm.. normal gebelık % 20 asılama % 30 demıstı..
bacımm keci boynuzu kürü yap bide bol bol havuç yedir eşine fındık fıstık biz sperm testi verdigimzde bunları yedirdim bayagı yüksek çıktı aşıda şükürr
inşallah sonuç pozitif olur tatlım:)
bende hsg çektim çok sancılı geçti.inşallh bizde güzel sonuçlar alabiliriz.korkuyorum

inşşşşşşşşşşşşşş bacım RABBİM isteyen herkeze versin inşşşşşşşşşşşşşşşşş sakın aşıdan korkmaa hsg daha kötü kıı

aşıdan değil canım,o süreçten korkuyorum.negatif olacak %80 ama insan umut bağlıyor ister istemez...

tatlım sende bızı habersız bırak ma olur mu? ınsallah pozıtıf sonucu gorursun

kızlar ben bıraz cıkıyorum yemek yıcez gelırım yıne...
tm bacım koly gelsin bende cıkcam masa kurcam koçişim gelcekk
aşıdan değil canım,o süreçten korkuyorum.negatif olacak %80 ama insan umut bağlıyor ister istemez...
hm anladım bacım sakınn strest yapma çok etkiliyoo haberin olaa
tatlım sende bızı habersız bırak ma olur mu? ınsallah pozıtıf sonucu gorursun

tm bacım tanıştıgımıza m.oldum ben her gün bu topik e ugruyorum inşş hepimizn istegi hayırlı saglıklı evlar gönüllerimz bir bacımm duanızı esirgemeyin bnden lütfen bnde sizlere dua edecem

evet var buyur,,,
ben 11. günümde başladım yapmaya silikti.12.günde silikti.13.gün de aynı gibiydi silik gibiydide tam anlayamadım aslında bugün yine yaptım 11. günkünden bile silik çıktı acaba 13. günmüydü bundan sonra yapmaya devam edeyim mi çıkarmı. acaba daha erken mi başlamalıymışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…