- 5 Haziran 2010
- 1.649
- 217
-
- Konu Sahibi mehmetelif
Mujummmmm özledim kız seniiigel sarılıp yatalım kardeş kardeş
Kanamam bitti sayılır cok azıcık tozpembe sadece.. Ama karnım şişti davul gibi şimdi de ve ateşim yüksek.. Ateşime bakarak en azından adet olmadığını kestirebiliyorum şimdilik...
Haftaya salı randevum var su Amerika'dan gelen doktor amcaylana ne varsa sallıcam torbanın dibini
Aay evet PAPATYAMMM ilk test 7milyondu yıkıldık resmen o zaman yaaa ... 2.test 16milyon çıkmıştı bu da 3. İşteçok duygusallandımmmm... Demek ki besinlerle ciddi anlamda alakası var yaaa ameliyata falan gerek yok morfolojısıde gayet ii ... Çok sevindim yaaaa
canımm bende özledim,
pek vaktim olmuyo yazamıyorum,
tam dedim ki eşim bu hafta gecede rahat rahat yazarım
hoooooopppp k.v damladı. korkarsan akşam geliyim,
bende gelme demedim de ben korkmam gelesşn varsa gel, ilk defa yalnız kalmıyorum
çocukda değilim dedim, eşim gidiyo, o geliyor şimdi.
çok kızıyorum da napıyım arkadaş oda anne sonuçta...
iyi salla torbayı bakalım ne çıkacak,
hemen de gözler sulanıyo döverimmm bak...
çoook sevindim, dahada yükselsin inşallahhhhhh
Aman kızzz anne annedirrbırak gelsin oğlunun evine gelesi vardır... Bak ne şanslısınız benim eşim 9yıldır yurtdışında bi kere bile gelememiş annesi... Görümcem de 27 yıldır Almanya'da yaşıyo bi kere bile annesi babası gidememiş evine... Düşünsene ne kadar acı bişe yaaa benim de öyle olcak muhtemelen çok zor yaaa
Aay evet PAPATYAMMM ilk test 7milyondu yıkıldık resmen o zaman yaaa ... 2.test 16milyon çıkmıştı bu da 3. İşteçok duygusallandımmmm... Demek ki besinlerle ciddi anlamda alakası var yaaa ameliyata falan gerek yok morfolojısıde gayet ii ... Çok sevindim yaaaa
arkadaş o zaman oğlu evdeyken gelsin :)
canım senin adına çok sevindim Rabbim sana ikizler nasip etsin inş. o uzak diyarlarda onlarla uğraşırsın
ne bi şe burası dimi sen ta nerelerdesin biz nerde ve dertleşiyoruz sizleri seviyorum yaa hepinizi kızlarr
Ben hamile değilim de mi de mi de mi de miiiiiiiii??????
Belki gelinini göresmiştir kadın
Belki kadının gelinine laf sokası gelmiştir
Belki gelinini süzesi gelmiştir
Belki oğlu varken yapamadıklarını yapası gelmiştir
Belki belki belkiii
Amaaaannn ne edepsiz gelinnnnnnhayırlısı neyse onu öğrenip gel kuzum, hamile olabilirsinde, olmayabilirsinde :) beklicesss
İnşallah dua edin bari...
valla hepsi belkilerde kalır :)
kaynananın ve gelinin iyisi olmaz
kendinede söylüyom
sen kaynanasın ben gelin
ağzımızla kuş tutsak birbirimize yaranamayız
papatyaaaaaaa sana didim
Mujummmmm özledim kız seniiigel sarılıp yatalım kardeş kardeş
Kanamam bitti sayılır cok azıcık tozpembe sadece.. Ama karnım şişti davul gibi şimdi de ve ateşim yüksek.. Ateşime bakarak en azından adet olmadığını kestirebiliyorum şimdilik...
Haftaya salı randevum var su Amerika'dan gelen doktor amcaylana ne varsa sallıcam torbanın dibini
Başstuneeo zaman bugunki raporumu veriyim yanlista olsa: yumurtlamadan once 35.9 du gittikce artti ve bugun 36.8 hadi bakalim hayirlisii
Ne yedirdin kız kocana?Aay evet PAPATYAMMM ilk test 7milyondu yıkıldık resmen o zaman yaaa ... 2.test 16milyon çıkmıştı bu da 3. İşteçok duygusallandımmmm... Demek ki besinlerle ciddi anlamda alakası var yaaa ameliyata falan gerek yok morfolojısıde gayet ii ... Çok sevindim yaaaa
Merhaba kızlar bugun tüllerimi yıkadım beöneyaz oldular oyalandım hem benim iki gündür ateşim 36.5 36.6 çok yoğun beyaz akıntım var bu akıntı reglin habercisi gibi geliyo bana
Merhaba kızlar bugun tüllerimi yıkadım beöneyaz oldular oyalandım hem benim iki gündür ateşim 36.5 36.6 çok yoğun beyaz akıntım var bu akıntı reglin habercisi gibi geliyo bana
Amaaaannn ne edepsiz gelinnnnnn
Kız hiç kaynanaya öyle söylenir mi
İnşallah canımAyyyyy umarım degildiiiiiir
inş. değildir bat kaçıydı senin ?:18::18::18:
İnşallah canım
1 aralık canım ateşimde çok yüksek değil gibi geldi 36.5 düşük sanki dimi
ne zaman yaptırmıştınız ilk testinizi ??? bizim de ilk 7 milyon, 15-20 gün sonra 5 milyon çıktı. onun üerinden de 25 gün geçti şimdi kaç bilmiyorum. kolmen verdi doktor. ben de keçiboynuzu yapıyorum yiyeceklere de dikkat etmeye çalışıyorum bol sebze falan. ama bilmiyom sonucu ne olacak..... kolemnden pek ümidim yok açıkçası. olursa keçiboynuzundan olcak gibi geliyo.... morfoloji falan da % 20 diğer değerler falan da aynı her şey sınırın aaltındaa...
sen ne yedirdin ne içirdin kuzum kocana yaaa