- 18 Eylül 2013
- 2.339
- 122
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
cnm ben hiç ateş ölçmedim ilk defa bende yarın sabah başlıcam bakalım dil altından ölçülüyomuş
Sabah hiç kalkmadan 7 de dil altından canım ama bende yorumlamayı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben hiç ateş ölçmedim ilk defa bende yarın sabah başlıcam bakalım dil altından ölçülüyomuş
canım geçmiş olsun. bende de kist olmuştu. adetim 10 gün gecikti ama adetle atıldı o ay. merak etme hemen ameliyat edilmez canım adetle atarsın büyük ihtimal. benimki de 4 cm ye yakındı...
kızlar selam benim bekleyişim biraz uzun sürecek sanırım kasık ağrımın reglle birlikte gekmemesi üzerine dr.gittim
ve 5 cm lik kistimin olduğunu söyledi. tahliller yapıldı sonuç bakalım 1 2 güne belli olacak tedavisi nasıl olur bilmiyorum ameliyat olabilir dedi sonuca göre bu süreci baya uzatıcak sanırım ben ne zaman iyileşirim ve bebek yapmaya hazır olurum acaba sürekli bir şeyim çıkıyor artık üzülmeye takatimde kalmadı...((((((2::2:
Sabah hiç kalkmadan 7 de dil altından canım ama bende yorumlamayı bilmiyorum
Ne yedirdin kız kocana?
Aşk yidirdimm hiçbişe yapmadım ama biliyo musun biz çok kariden tüketiyoruz burda acep ondan mı ki bak şimdi düşününce geldi aklıma....:44:
kariden ne kızz
niye 7de ben 8 de kalkıyorum
Karides gııı yanlış yazmışımmm :104::104::104::104:
Ayyy ümitlendin de mi kıyamam özür dilerim :26::26:bende diyom bu kız ne diyo yeni bişemi
Vatana millete hayırlı olsun :13:
çok şükür cnm ya sevimdim bişe sorcam sen orda yaban ellerde bütün gün evdemi oturuyon kafama takıldı dil biliyomusun bari arkadaşın varmı :26::26::26:
Anam keske evde otursam yaaa
Üniversiteye başladım tekrar burda çince okuyorum 1.sınıfım ama çok sıkıcı ve yorucu
Size çince yazıyım mııııı?????
我爱你们
ne yazıyo kızz orda yoksa çince küfürmü ettinn
我爱你们 (wo ai nimen) (sizi seviyorum)
canım benim bizde senniii çokk seviyoruz orda saat farkıda vardır şuanda saat kaç burda 16:30
Burda 22:30... Yavaştan kalkıyım ben çok oturdum daha duş alıp ödev yapcam .. Çok tembelim bugün kendime tembellik günü ilan ettim
ooo 6 saat fark varmış senin yatma saatin gelmiş bee
Evet balım kaçtım ben öpüyorummm