Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım geçmiş olsun. bende de kist olmuştu. adetim 10 gün gecikti ama adetle atıldı o ay. merak etme hemen ameliyat edilmez canım :KK66: adetle atarsın büyük ihtimal. benimki de 4 cm ye yakındı...

kızlar selam benim bekleyişim biraz uzun sürecek sanırım kasık ağrımın reglle birlikte gekmemesi üzerine dr.gittim
ve 5 cm lik kistimin olduğunu söyledi. tahliller yapıldı sonuç bakalım 1 2 güne belli olacak tedavisi nasıl olur bilmiyorum ameliyat olabilir dedi sonuca göre bu süreci baya uzatıcak sanırım ben ne zaman iyileşirim ve bebek yapmaya hazır olurum acaba sürekli bir şeyim çıkıyor artık üzülmeye takatimde kalmadı...:KK43:((((((:-)2::2::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canımcığım burda araya gireceğim. Sağ yumurtalığımda 6 cm paraovarian kist var kendimi bildim bileli. Hiçbir tedaviye cevap vermedi. Hiç ağrısı sızısı yok. Gittiğim doktorlar hamile kalmamı önerdi. Ameliyatla alınması gerekiyor aslında ama çocuk yapacaksan kalsın dediler. Ve ben hamileyim şimdi. Kistin türü, yeri önemli gebeliğe engel olup olmayışında. Lütfen moralini bozma.:KK16:

çok şükür cnm ya sevimdim bişe sorcam sen orda yaban ellerde bütün gün evdemi oturuyon kafama takıldı dil biliyomusun bari arkadaşın varmı :26::26::26:

Anam keske evde otursam yaaa :KK31:
Üniversiteye başladım tekrar burda çince okuyorum 1.sınıfım :KK25: :KK25: ama çok sıkıcı ve yorucu :KK53:
Size çince yazıyım mııııı?????
:nazar: 我爱你们 :KK54:

X