Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

valla benim ağzıma s*çıldı o kadar sölüyüm.
hiç yemek yiyemiyorum ben.
bulantım sık olmuyo ama oldummu tam oluyo.
baş dönmesi filan yok şükür.
halsizlik var ama uykusuzluk çekiyorum.günde 3-5 saat uyursam ne ala.
öyle.

ben zorla yiyorum valla.benim sürekli midemde garip birşeyler var
sabah yumurtayı yerken ağladım hatta.salı doktora soracağım yemesem diye bakalım ne diyecek
hala boğazımda duruyor o yumurta gerizekalısı
uykum iyi şükür problemim yok.yanlız olduğundan uyuyamıyorsundur

hergün sabah yumurta peynir
fındık ceviz badem ama fındık ve badem 5-6 adet ceviz 2-3 adet
2 bardak süt 1 kase yoğurdum var ama ben süt içemiyorum yoğurt yiyorum ha bire
birde brokoli ve mercimek çorbası haftada 1 balık haftada 1 et mutlaka yemeye çalışıyorum

haftada bir balık bende yiyorum ama et malesef... ağzımın suyu akıyo ama yapan yerde yok anasını satayım
brokoli çorbası o kadar işe yarıyor mu, ben bi kere pişirdim kötü yapmışım :KK53:

5 aylık evliyim :) yani pek sorunum olmadigi icin bir sikkntim yok bekliyorum hayırlısıni insanbuL; :)

sorun olmadığını muayene olmadan anlayamazsınız da,
bir yıla kadar normal diyorlar, fazla beklemezsin inşallah
stres yapma yeter ki, hem yeni de evlisin yolun başındasın ne güzel

insan ister istemez telaşlanıyor
birde zor bulduk ya ondan anlatmıştım daha önce.
yaşım da küçük değil.down sendromu bu yaşlarda risk artıyormuş filan filan
ailem çok sevindi herkes üstüme titriyor bir şey olursa en çok onlar için üzülürüm

Telaslanma allah en iyisini bilir alllah onu sana gönderiyor iste geliyor hic korkma arada kontrole git agirlik kaldirma hatta sikinto yapma allahim en iyi bilendir hic üzülme tamam stres yok ama. ..
Ailen ne kadar cok sevindiyse onlar sana daha cok dua ediuorlar buna emin ol elifcim ..

haftada bir balık bende yiyorum ama et malesef... ağzımın suyu akıyo ama yapan yerde yok anasını satayım
brokoli çorbası o kadar işe yarıyor mu, ben bi kere pişirdim kötü yapmışım :KK53:

çorbasıda olabilir ama ben haşlayıp yiyorum
limon yağ ve tuz
bak unu kavur biraz su biraz süt koy hatta brokoliyi başka yerde haşla o haşla suyundan koy
brokoliyi de o katışıma koy ve kaynayana kadar karıştır. biraz kaynat sonra onu şu ezicilerin adı neydi onunla ez çok güzelolur
eti söylemiyor musun eşine?

sorun olmadığını muayene olmadan anlayamazsınız da,
bir yıla kadar normal diyorlar, fazla beklemezsin inşallah
stres yapma yeter ki, hem yeni de evlisin yolun başındasın ne güzel

Sorun kansızlık cnm insanbulcum başka bişeym yok şükür Eşimde iyi cok şükür kuzum. ..

Telaslanma allah en iyisini bilir alllah onu sana gönderiyor iste geliyor hic korkma arada kontrole git agirlik kaldirma hatta sikinto yapma allahim en iyi bilendir hic üzülme tamam stres yok ama. ..
Ailen ne kadar cok sevindiyse onlar sana daha cok dua ediuorlar buna emin ol elifcim ..

sağolasın canım.rahatlıyorum valla senin cevaplarınla.inşallah en kısa zamanda rabbim sana da nasip etsin.nerde oturuyrsun?

çorbasıda olabilir ama ben haşlayıp yiyorum
limon yağ ve tuz
bak unu kavur biraz su biraz süt koy hatta brokoliyi başka yerde haşla o haşla suyundan koy
brokoliyi de o katışıma koy ve kaynayana kadar karıştır. biraz kaynat sonra onu şu ezicilerin adı neydi onunla ez çok güzelolur
eti söylemiyor musun eşine?

geçen getirmiş, birazını buzluğa attım,azıcık ayırdım yapayım diye 5 gün bekledi pişiremedim fırsat bulup
bozuldu diye korktum attım bu seferde
brokoliyi ben çiğ yiyorum :KK53: çiğ sebze çok seviyorum

geçen getirmiş, birazını buzluğa attım,azıcık ayırdım yapayım diye 5 gün bekledi pişiremedim fırsat bulup
bozuldu diye korktum attım bu seferde
brokoliyi ben çiğ yiyorum :KK53: çiğ sebze çok seviyorum

eee yapsana kizim
kocan yokken yap ye.oh keşke yerinde olsam
2 hafta hafta sonum yok çalışıyorum
çiğde olur ama ye

eee yapsana kizim
kocan yokken yap ye.oh keşke yerinde olsam
2 hafta hafta sonum yok çalışıyorum
çiğde olur ama ye

niye ay memur değil misin haftasonu neden çalışıyosun?
mecbur pişiricem artık napiyim.
benim iyi kolestrolümde düşük zaten aile hekimi kelle paça yicen diyo
hadi ordan dedim :KK53:

niye ay memur değil misin haftasonu neden çalışıyosun?
mecbur pişiricem artık napiyim.
benim iyi kolestrolümde düşük zaten aile hekimi kelle paça yicen diyo
hadi ordan dedim :KK53:

nüfustayım ben seçim geldi.mesai var:KK43:allahtan bu sene az.geçen seçim 3 ay çalıştım tatilsiz.300 lira mesai parası verdiler:KK47:normaşde 1900 filan ederdi çalıştığım.
ohhhhhhh kelle paça olsa da yesem:KK56:

X