Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Mujummmmm özledim kız seniii :KK54::KK54: gel sarılıp yatalım kardeş kardeş :KK34::KK34:
Kanamam bitti sayılır cok azıcık tozpembe sadece.. Ama karnım şişti davul gibi şimdi de ve ateşim yüksek.. Ateşime bakarak en azından adet olmadığını kestirebiliyorum şimdilik...
Haftaya salı randevum var su Amerika'dan gelen doktor amcaylana ne varsa sallıcam torbanın dibini :KK9::KK9:

canımm bende özledim,

pek vaktim olmuyo yazamıyorum,
tam dedim ki eşim bu hafta gecede rahat rahat yazarım

hoooooopppp k.v damladı. korkarsan akşam geliyim,
bende gelme demedim de ben korkmam gelesşn varsa gel, ilk defa yalnız kalmıyorum
çocukda değilim dedim, eşim gidiyo, o geliyor şimdi. :KK47::KK47::KK47::KK47:

çok kızıyorum da napıyım arkadaş oda anne sonuçta...

iyi salla torbayı bakalım ne çıkacak, :KK19::KK19:

Aay evet PAPATYAMMM ilk test 7milyondu yıkıldık resmen o zaman yaaa ... 2.test 16milyon çıkmıştı bu da 3. İşte :KK43::KK43: çok duygusallandımmmm... Demek ki besinlerle ciddi anlamda alakası var yaaa ameliyata falan gerek yok morfolojısıde gayet ii ... Çok sevindim yaaaa :KK9:

hemen de gözler sulanıyo döverimmm bak...

çoook sevindim, dahada yükselsin inşallahhhhhh

canımm bende özledim,

pek vaktim olmuyo yazamıyorum,
tam dedim ki eşim bu hafta gecede rahat rahat yazarım

hoooooopppp k.v damladı. korkarsan akşam geliyim,
bende gelme demedim de ben korkmam gelesşn varsa gel, ilk defa yalnız kalmıyorum
çocukda değilim dedim, eşim gidiyo, o geliyor şimdi. :KK47::KK47::KK47::KK47:

çok kızıyorum da napıyım arkadaş oda anne sonuçta...

iyi salla torbayı bakalım ne çıkacak, :KK19::KK19:

Aman kızzz anne annedirr :KK34: bırak gelsin oğlunun evine gelesi vardır... Bak ne şanslısınız benim eşim 9yıldır yurtdışında bi kere bile gelememiş annesi... Görümcem de 27 yıldır Almanya'da yaşıyo bi kere bile annesi babası gidememiş evine... Düşünsene ne kadar acı bişe yaaa :KK50::KK50: benim de öyle olcak muhtemelen çok zor yaaa :KK50:

Aman kızzz anne annedirr :KK34: bırak gelsin oğlunun evine gelesi vardır... Bak ne şanslısınız benim eşim 9yıldır yurtdışında bi kere bile gelememiş annesi... Görümcem de 27 yıldır Almanya'da yaşıyo bi kere bile annesi babası gidememiş evine... Düşünsene ne kadar acı bişe yaaa :KK50::KK50: benim de öyle olcak muhtemelen çok zor yaaa :KK50:

arkadaş o zaman oğlu evdeyken gelsin :)

Aay evet PAPATYAMMM ilk test 7milyondu yıkıldık resmen o zaman yaaa ... 2.test 16milyon çıkmıştı bu da 3. İşte :KK43::KK43: çok duygusallandımmmm... Demek ki besinlerle ciddi anlamda alakası var yaaa ameliyata falan gerek yok morfolojısıde gayet ii ... Çok sevindim yaaaa :KK9:

canım senin adına çok sevindim Rabbim sana ikizler nasip etsin inş. o uzak diyarlarda onlarla uğraşırsın
ne güzel bi şe burası dimi sen ta nerelerdesin biz nerde ve dertleşiyoruz sizleri seviyorum yaa hepinizi kızlarr :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım senin adına çok sevindim Rabbim sana ikizler nasip etsin inş. o uzak diyarlarda onlarla uğraşırsın
ne bi şe burası dimi sen ta nerelerdesin biz nerde ve dertleşiyoruz sizleri seviyorum yaa hepinizi kızlarr :KK16::KK16::KK16:

Amiinnnnnn kız ağzından bal damlıyo :KK54: ben de seviyorum ben de ben de ben deeeee :KK54::KK54:

Ben hamile değilim de mi de mi de mi de miiiiiiiii?????? :KK53::KK53::KK53:

hayırlısı neyse onu öğrenip gel kuzum, hamile olabilirsinde, olmayabilirsinde :) beklicesss

Belki gelinini göresmiştir kadın :KK9::KK9::KK9:
Belki kadının gelinine laf sokası gelmiştir :KK9::KK9:
Belki gelinini süzesi gelmiştir :KK9::KK9:
Belki oğlu varken yapamadıklarını yapası gelmiştir:KK9:
Belki belki belkiii :KK9::KK9:

valla hepsi belkilerde kalır :)
kaynananın ve gelinin iyisi olmaz
kendinede söylüyom
sen kaynanasın ben gelin
ağzımızla kuş tutsak birbirimize yaranamayız:KK1:

hayırlısı neyse onu öğrenip gel kuzum, hamile olabilirsinde, olmayabilirsinde :) beklicesss

İnşallah dua edin bari...

valla hepsi belkilerde kalır :)
kaynananın ve gelinin iyisi olmaz
kendinede söylüyom
sen kaynanasın ben gelin
ağzımızla kuş tutsak birbirimize yaranamayız:KK1:
Amaaaannn ne edepsiz gelinnnnnn
Kız hiç kaynanaya öyle söylenir mi :KK9::KK9::KK9:

Mujummmmm özledim kız seniii :KK54::KK54: gel sarılıp yatalım kardeş kardeş :KK34::KK34:
Kanamam bitti sayılır cok azıcık tozpembe sadece.. Ama karnım şişti davul gibi şimdi de ve ateşim yüksek.. Ateşime bakarak en azından adet olmadığını kestirebiliyorum şimdilik...
Haftaya salı randevum var su Amerika'dan gelen doktor amcaylana ne varsa sallıcam torbanın dibini :KK9::KK9:

Başstunee :KK42: o zaman bugunki raporumu veriyim yanlista olsa: yumurtlamadan once 35.9 du gittikce artti ve bugun 36.8 hadi bakalim hayirlisii:KK76:

Merhaba kızlar bugun tüllerimi yıkadım beöneyaz oldular oyalandım hem benim iki gündür ateşim 36.5 36.6 çok yoğun beyaz akıntım var bu akıntı reglin habercisi gibi geliyo bana

Ne yedirdin kız kocana?

ne zaman yaptırmıştınız ilk testinizi ??? bizim de ilk 7 milyon, 15-20 gün sonra 5 milyon çıktı. onun üerinden de 25 gün geçti şimdi kaç bilmiyorum. kolmen verdi doktor. ben de keçiboynuzu yapıyorum yiyeceklere de dikkat etmeye çalışıyorum bol sebze falan. ama bilmiyom sonucu ne olacak..... kolemnden pek ümidim yok açıkçası. olursa keçiboynuzundan olcak gibi geliyo.... morfoloji falan da % 20 diğer değerler falan da aynı her şey sınırın aaltındaa...
sen ne yedirdin ne içirdin kuzum kocana yaaa

ne zaman yaptırmıştınız ilk testinizi ??? bizim de ilk 7 milyon, 15-20 gün sonra 5 milyon çıktı. onun üerinden de 25 gün geçti şimdi kaç bilmiyorum. kolmen verdi doktor. ben de keçiboynuzu yapıyorum yiyeceklere de dikkat etmeye çalışıyorum bol sebze falan. ama bilmiyom sonucu ne olacak..... kolemnden pek ümidim yok açıkçası. olursa keçiboynuzundan olcak gibi geliyo.... morfoloji falan da % 20 diğer değerler falan da aynı her şey sınırın aaltındaa...
sen ne yedirdin ne içirdin kuzum kocana yaaa

Varikosel mi var sizde de canım??? İnanki hiç bişe yapmadım... Hepsi hemen hemen 1 ay aralıkla yapıldı bu testlerin... Keçiboynuzu pekmezi koydum yatakodasına yatağın karşısına kocam onu bile 10günde bi çayın yanında tatlı niyetine yiyo yani... Ama eşimin umrunda değil bu durum kesinlikle işten güçten fırsat bulup da ona kafa yoramıyo adamcagız zaten... Doktor geçen ay demişti yine 7milyon gibi bi rakam çıkarsa ameliyata gerek yok diye... Bakalım salı gunü randevum var... İçimde ne kaldıysa hepsini sorcam doktora...

X