• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Aaaaa ne biçim düşünceler bunlar aşkolsun..düşünme böyle..ne dedim az önce ilk gebeligimde olmadi dedim herkeste olcak die bi kural yok kotu dusunme cnm bnm..hersey yolundadir Allah'in izniyle..rabbime emanetsiniz...

Canim bu gebelik testi pozitif..bnmde boleydi..adetime 3 gun kala..ins hyrli hbrlerle gelirsin

inşallah canım.zor buldum biliyorsun korkuyorum valla
o gebelik testi değil ovulasyon bu arada

Yani yazdiklarimi mesela size koplaualip cevpa veriyorum ya sozde veriyorsunuz yaa onlari takip edemiyorum cok kafa karstirici umarim yanlış anlamamisinzdir:31:

canım benm göğüsleri de elledim bir şey yok.benim bebiş gitti herhalde:43:

Ya kizim sen bi sussana yaa adami sinir ediyon haa ne bicim konusmalar oyle tobe tobe deme sakin sakasini bile yapma!niye bu kadar umutsuzsun halen Allah sana bir mucize verdi onun kiymetini bil boyle yaparsan dusmeyecek bebegi dusureceksin Allah korusun.Biraz sakin ol yorma kendini birak su ev isini 3 ay boyunca hatta izin alabiliyorsan izin al bence isten bisey olursa da hersey rabbimden geldigi icin birsey yapamayiz sen boyle uzgun endiseli davrandikca bebegine zarar veriyorsun kendini dusunme bebegin icin sakin selamet olman lazim yapmaa!!!!!!!!!!!!!!:19::20::20::20::20::20::20::20::47::47::47:

anlıyorum seni canım...ama kendini bu kadar yıpratma lütfen..Her an korkuyla yaşanmaz...Allah'a emanetsiniz..ve o sizi koruyor..sağlıkla alıcaksın kucağına ...sen hamileliğin keyfini çıkar...Rabbim seninle...

telden giriyorum bende görmemişim demekki bilemedim :)

Neden beni duuymuyorsunuz beni eklesene 23 ocak adtm ve 5aylik evliyim
Bende kimyasal gebelik yasadm :(
Ama allah şükür iyim bir sorunum yok
AllaH sana hayirli evlatlar versin inş :) :) allah hwp yüzünü güldürsun seni okudukca üzülüyorum dua ediyorum sana ama siz bama cevap vermiyor ve dduymuyirsun galiba sizi kendimi sevdiremedim ne yapam pat doye lafin araya giremiyorum birbirimizi tanimiyorz sen ben başkası

Allah sanan bol bol evlat versin yüzün hep gülsün ins.sen üzülme takma sabırli ol yeterki mehmetelif. ..

Cok uzattım Özür dilerim.. saygilarimla hoşçakalin...

Neden beni duuymuyorsunuz beni eklesene 23 ocak adtm ve 5aylik evliyim
Bende kimyasal gebelik yasadm :(
Ama allah şükür iyim bir sorunum yok
AllaH sana hayirli evlatlar versin inş :) :) allah hwp yüzünü güldürsun seni okudukca üzülüyorum dua ediyorum sana ama siz bama cevap vermiyor ve dduymuyirsun galiba sizi kendimi sevdiremedim ne yapam pat doye lafin araya giremiyorum birbirimizi tanimiyorz sen ben başkası

Allah sanan bol bol evlat versin yüzün hep gülsün ins.sen üzülme takma sabırli ol yeterki mehmetelif. ..

Cok uzattım Özür dilerim.. saygilarimla hoşçakalin...

canm sen kendını uzme bukadar bende yenı katıldım aralarına gırıp okuyorum paylasım yapıyorum herkese cevap vermek yada tanınmak bıraz zamnala merak etme bak ben senı tanıdım sabırsız

anlıyorum seni canım...ama kendini bu kadar yıpratma lütfen..Her an korkuyla yaşanmaz...Allah'a emanetsiniz..ve o sizi koruyor..sağlıkla alıcaksın kucağına ...sen hamileliğin keyfini çıkar...Rabbim seninle...

telden giriyorum bende görmemişim demekki bilemedim :)

canm her an korkuyla yasanmaz ama ıste bazen ınsanın elınde olmuyo hele ben hamıle kalırsım solugu hep doktorda alırım heralde zor elde edınce elıfte korkuyo kaybetmekten rabbım korusun inş

Back