- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #8.601
yumurta yemek zorunlumuki?
mideni bulandırıyosa yeme bacım
soracağım işte doktora gidince yemesem olmaz mı diye.çok zorlandım valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurta yemek zorunlumuki?
mideni bulandırıyosa yeme bacım
test yaptın mi
yapmadım canım bekliycem salı günü yapmayı planlıyorum
bence yap şimdi
test yok evde canım yarın alırım artık benim işim belli olmaz dışarı çıkarsam nbetçi falan bulursam alırım sabah yapabilirim bakalım ama hiç bir belirti yok bomboş bi duygu içerisindeyim
ağrı sancı filan olmadı mı hiç
Ahh cnm daha erken başlayabilir demiştim sana..ins kisa surede atlatirsin canim..bu aralar miden bulanirken zorlama kendini..yumurta yemelisin bence bebek icin faydali ama bu aralar tuketmesende olur..zorlama kendini simdilik..bu zmnlarda kuru ekmek tost gibi seyler kurtaricim olmustu..allah sabir versin ve kisa sursun ins..bnmde hafifte olsa dvm edio ve keyif kacirici:26:ah canım ya allah cezamı verdi zaten.midem bulanmıyor diye üzüldüm bir bulantı verdi sorma.yumurtayı ağlayarak yedim sabah
umut olabilir tabi senin içinde neden olmasın ki.
yok arada hafif gelip geçiyo 2 gün öncesine kadar belim ağrıyodu oda yok sadece akıntım var başka hiç bir belirti yok
Ahh cnm daha erken başlayabilir demiştim sana..ins kisa surede atlatirsin canim..bu aralar miden bulanirken zorlama kendini..yumurta yemelisin bence bebek icin faydali ama bu aralar tuketmesende olur..zorlama kendini simdilik..bu zmnlarda kuru ekmek tost gibi seyler kurtaricim olmustu..allah sabir versin ve kisa sursun ins..bnmde hafifte olsa dvm edio ve keyif kacirici:26:
nasılsın ben bu gün çok iyiyim bakalım rabbim neler gösterecek bize
senin hamilelik nasıl gidiyo ?
sağolasın sanada inşallah.ekledim seni
nasılsın ben bu gün çok iyiyim bakalım rabbim neler gösterecek bize
senin hamilelik nasıl gidiyo ?
sağolasın sanada inşallah.ekledim seni
bende heyecanlıyım canım temizlik yapıcam kesin sonuç almadan yapmak istemedim birde ağzımın tadı yok mürekkep yalamış gibi bi his var anlamadım :44::44::44:ayyy heyecanlandım bence yap
Ins. Sende hamile kalırsın resense allah yüzünü güldürecek::)
Tsk.ederim tatlım. .
bende heyecanlıyım canım temizlik yapıcam kesin sonuç almadan yapmak istemedim birde ağzımın tadı yok mürekkep yalamış gibi bi his var anlamadım :44::44::44:
hemde ne kaçırdı valla.dün hiç kalkamadım yattığım yerden.rabbim kolaylık versin hepimize
sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
isteyen herkese de hayırlısı ile nasip etsin inşallah
becermişin
bir çık dolan eczane bul gel hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerde oturuyordun?
erzurumdayım canım yakınlarımda eczane yok ve dışarısı çok soğuk oğluşumla çıkamam ama eşim işten gelsin çıkıcaz o zaman alırım olmazsa
Neyi becerdim elifcim :)