• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ah canım ya allah cezamı verdi zaten.midem bulanmıyor diye üzüldüm bir bulantı verdi sorma.yumurtayı ağlayarak yedim sabah
umut olabilir tabi senin içinde neden olmasın ki.:52:
Ahh cnm daha erken başlayabilir demiştim sana..ins kisa surede atlatirsin canim..bu aralar miden bulanirken zorlama kendini..yumurta yemelisin bence bebek icin faydali ama bu aralar tuketmesende olur..zorlama kendini simdilik..bu zmnlarda kuru ekmek tost gibi seyler kurtaricim olmustu..allah sabir versin ve kisa sursun ins..bnmde hafifte olsa dvm edio ve keyif kacirici:26:

Ahh cnm daha erken başlayabilir demiştim sana..ins kisa surede atlatirsin canim..bu aralar miden bulanirken zorlama kendini..yumurta yemelisin bence bebek icin faydali ama bu aralar tuketmesende olur..zorlama kendini simdilik..bu zmnlarda kuru ekmek tost gibi seyler kurtaricim olmustu..allah sabir versin ve kisa sursun ins..bnmde hafifte olsa dvm edio ve keyif kacirici:26:

hemde ne kaçırdı valla.dün hiç kalkamadım yattığım yerden.rabbim kolaylık versin hepimize
sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı evlatlar olsunlar inşallah:16:
isteyen herkese de hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Back