- Konu Sahibi mehmetelif
- #8.581
Kimseler yokmu Nerede neyse oyi akşamlar ama çıkışı bulamadim heryer pembe bu site
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana da canımm
nasılsın elif beben nasıll
Benim de böyleydi üç gün kala illa kopkoyu olcak diye bişey yok. Batı bekle bence belli olmaz.
Ya kizim sen bi sussana yaa adami sinir ediyon haa ne bicim konusmalar oyle tobe tobe deme sakin sakasini bile yapma!niye bu kadar umutsuzsun halen Allah sana bir mucize verdi onun kiymetini bil boyle yaparsan dusmeyecek bebegi dusureceksin Allah korusun.Biraz sakin ol yorma kendini birak su ev isini 3 ay boyunca hatta izin alabiliyorsan izin al bence isten bisey olursa da hersey rabbimden geldigi icin birsey yapamayiz sen boyle uzgun endiseli davrandikca bebegine zarar veriyorsun kendini dusunme bebegin icin sakin selamet olman lazim yapmaa!!!!!!!!!!!!!!
Mrb kızlar ben kullanıcı adımı değiştirdim dün benim bat günümdü ama gelmedi kırmızılar beklemedeyim hayırlısı artık :18::18::18::18:
anlıyorum seni canım...ama kendini bu kadar yıpratma lütfen..Her an korkuyla yaşanmaz...Allah'a emanetsiniz..ve o sizi koruyor..sağlıkla alıcaksın kucağına ...sen hamileliğin keyfini çıkar...Rabbim seninle...
telden giriyorum bende görmemişim demekki bilemedim :)
bende durum şu bata 5 kaldı. 1 haftadır inanılmaz gaz sancısı çekiyorum ve 2 gündür de kasık ağrısı. belki umut vardır ne dersiniz?
ayrıca eliffff, lütfen sakin ol. korkularını doktoruna anlat belki seni rahatlatacak bir önerisi olur. tadını çıkart artık....
Neden beni duuymuyorsunuz beni eklesene 23 ocak adtm ve 5aylik evliyim
Bende kimyasal gebelik yasadm
Ama allah şükür iyim bir sorunum yok
AllaH sana hayirli evlatlar versin inş :) :) allah hwp yüzünü güldürsun seni okudukca üzülüyorum dua ediyorum sana ama siz bama cevap vermiyor ve dduymuyirsun galiba sizi kendimi sevdiremedim ne yapam pat doye lafin araya giremiyorum birbirimizi tanimiyorz sen ben başkası
Allah sanan bol bol evlat versin yüzün hep gülsün ins.sen üzülme takma sabırli ol yeterki mehmetelif. ..
Cok uzattım Özür dilerim.. saygilarimla hoşçakalin...
ah canım ya allah cezamı verdi zaten.midem bulanmıyor diye üzüldüm bir bulantı verdi sorma.yumurtayı ağlayarak yedim sabah
umut olabilir tabi senin içinde neden olmasın ki.
yahu "ohh ne güzel, rahat geçecek hamileliğim" demiyorsun, dert arıyorsun kendine sınav sonuçların nasıl bu arada????
doktor da öyle dedi ne güzel diye ama işte araştırınca birde bilen bilmeyen yazınca tedirgin oluyoruz işte.daha 2 gün önce biri belirtilerinin bitiiğini yazdı ve 2 gün sonra bebeğini kaybetti.etkileniyorum işte.okumayacağım artık onları
sınav sonuçlarım idare eder.şimdi derste çalışamıyorum dün hiç kafamı kaldıramadım yataktan ne yapacağım bilmem
sen girmişmiydin?
evet girdim, 2 dersim zayıf diğerleri iyi çok şükür. Ama finallere hiç çalışasım yok
canım duaların için çok sağol.benden de sana aynıları geçerli tatlım.
hep dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın diye
dün çok kötüydüm gelemedim hemen ekliyorum seni merak etme
Geçmiş olsun canım benim. .kendinize iyi bakin allah Hayırlı evlatlar versin inş :) :)
nasılsın ben bu gün çok iyiyim bakalım rabbim neler gösterecek bize
senin hamilelik nasıl gidiyo ?
bulantılarla uğraşıyorum canım. sabah yumurta yedim o mu beni yedi ben mi onu bilmiyorum.gidince doktora soracağım yemezsem olmaz mı diye