• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

yanlış anlama ama tek derdin kist olsun tatlım aman bizim gibi sperm testleri için gezmeyinde en kötü en çaresiz hastalık nerdeyse...

katılıyorum canım
eşimin sperm sorunundan sonra bende kist olduğunu öğrenince tabiri caizse çerez gibi geldi

inşallah vücudun atmıştır onu mujum zaten engelde değil gebeliğe

böyle beklemek daha zor tabi sen bilin :18:

iyi iyi böle :)

evet tatlım sen dinleme bu karıları bir kaç gün daha geçsin ondan sonra yap bence bu sefer inş hamilelik gecikmesidir...

ayyyy evet bekleyim 3 ay önce kaç test yaptım ya 10 gün gecikti, tarantulam gaza getirdi avans aldım öğle saatlerinde çıktım işten bide özele gittim :)))

sonucu tel. söyleyen kızı görmemek için eve başka yoldan geldim. görsem evire çevire döverdimmm:27:

anam bu adam manyak ya/ az önce mandalina soymuş yedim
bugün yoğurt yemedim dedim getirdi azıcık ısınsın dedim koydum
şimdi de elma soymuş dur dedim ye ye 100 kiloya çıkaracağım seni diyor:27:

ohhh ohhh adam olsunlarrr şöleee :) :1: :1:

tadını çıkarrr guzum

canım benim biliyorum sıkıntılı süreçler ama ne deyim bizde her ihtimale karşı eşim gece vardiyasına geçtiğinde gidicez o test için

inş tatlım değerleriniz çok iyi çıkar,gitmeniz iyi olur canım iyi de olsa kötü de olsa insan rahatlıyor her türlü değerin düşükse demek bundan olmuyormuş diyorsun değerin iyi ise zamanı gelmemiş diyorsun...

katılıyorum canım
eşimin sperm sorunundan sonra bende kist olduğunu öğrenince tabiri caizse çerez gibi geldi

inşallahh canım, atmadıysa soğan denicem önce
gerçi doktorum ilaç bile vermedi. tek tavsiyesi anne ol biran önce oldu

aynen gıııı saçını başını yolmak lazım bu kızın:4:

daha da bişey demem ona ben $yeakya.gif

katılıyorum canım

evet tatlım böyle küçük şeyler artık bana sorun olarak bile görünmüyor...

inş tatlım değerleriniz çok iyi çıkar,gitmeniz iyi olur canım iyi de olsa kötü de olsa insan rahatlıyor her türlü değerin düşükse demek bundan olmuyormuş diyorsun değerin iyi ise zamanı gelmemiş diyorsun...

öyle tabii, daha öncede konuşmuştuk senle valla senin sayende yaptırcaz o testi

öyle tabii, daha öncede konuşmuştuk senle valla senin sayende yaptırcaz o testi

evet tatlım heç sorma varikoselliler arasında kaldınız zaten ...bende çok heyecanlıyım bu aralar eşim 1 ay sonra test vermeye gidecek inş ameliyatımız etki etmiştir ya bilseniz ne sevinecem ne sevinecem sanki hamile kalmış gibi

iyi iyi böle :)

ayyyy evet bekleyim 3 ay önce kaç test yaptım ya 10 gün gecikti, tarantulam gaza getirdi avans aldım öğle saatlerinde çıktım işten bide özele gittim :)))

sonucu tel. söyleyen kızı görmemek için eve başka yoldan geldim. görsem evire çevire döverdimmm:27:

ohhh ohhh adam olsunlarrr şöleee :) :1: :1:

tadını çıkarrr guzum

kizin suçu ne kocanı döv becerememiş diye:27:

kız bizimkiler çok feci.eşimin aileside uzun bir aradan sonra ilk defa çağırdı.gelin dönüş yol paranız benden demiş babası.şaşırdım:53:
önceden verirdi para ama uzun süredir hep düğün borçlarından para olmadığından bahsederdi
kardeşim özele gideceksen paran yoksa yollayayım diyor.bu kadar insan sevinince daha çok korkuyorum bir şey olursa diye:52:

bak şimdi,

son 3-5 gündür aşırı terliyorum ( regl belirtisi)
bel ve karında sancı ( regl belirtisi)
bugün sadece 1 kere kasıklarda batma ( ne belirtisi bilemedim gaz olabilirmi)
miğdem bozuktu ( buda regl belirtisi)
hala kırmızı yokkkkkkk BU NEYİN BELİRTİSİ

kizin suçu ne kocanı döv becerememiş diye:27:

kız bizimkiler çok feci.eşimin aileside uzun bir aradan sonra ilk defa çağırdı.gelin dönüş yol paranız benden demiş babası.şaşırdım:53:
önceden verirdi para ama uzun süredir hep düğün borçlarından para olmadığından bahsederdi
kardeşim özele gideceksen paran yoksa yollayayım diyor.bu kadar insan sevinince daha çok korkuyorum bir şey olursa diye:52:

lannn olmnuyosa tk suçlu benim :)

:26: üşengeçlikten olmuyoduuuuuuu

ayyy alllamm ya bu büyükler bi garip, bizimkiler ne olur bilemiyorum valla

bak şimdi,

son 3-5 gündür aşırı terliyorum ( regl belirtisi)
bel ve karında sancı ( regl belirtisi)
bugün sadece 1 kere kasıklarda batma ( ne belirtisi bilemedim gaz olabilirmi)
miğdem bozuktu ( buda regl belirtisi)
hala kırmızı yokkkkkkk BU NEYİN BELİRTİSİ

canım benim
benim 3 haftadır bel ve karında sancım hiç bitmedi
ellerim donuyor ama sırtımdan ter boşalır gibi
mideni bilemeyeceğim ama batma da hamilelik belirtiş şartlama kendini

canım benim
benim 3 haftadır bel ve karında sancım hiç bitmedi
ellerim donuyor ama sırtımdan ter boşalır gibi
mideni bilemeyeceğim ama batma da hamilelik belirtiş şartlama kendini

yok yok ben kesin hamileyimmm dur bi konuşayım yawrumla :))))

iyiyim kuzu ya :) o regl gelecekkkkkk

Back