• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

an itibarı ile ovülasyonda kopkoyu çift çizgiyi yakaladım :81::64::64::64::64:ama hiç yapışkansı akıntım yok..
doktora gittim ben sağolsun doktorum çok rahat hiç birşeyin yok folik asit kullan dedi kafaya takma bir kaç ay takıl dedi ..
ben de napim öyle bir iki ay daha bekleyecem vardır doktorun bir bildiği dedim..

ovalasyon testini bu ayda deniyomusn ben bıraktım evde 10 tane ovalasyon testi var 6 tanede gebelik testi var ama duryo yapmdm

çarsamba dr aa gideceğim demiştim ya.gittim.anlattım. ultrason dedı. baktı.sol overde 4mm kist var dedi.minik bir kaç miyomun var onemlı degıl dedı.karın ıcınde sıvı bırıkmesı olmus.kıstten sızmıs olabılır.agrılarını da o yapıyordur dedı.dıs gebelık suphesını gozden kaçmasın dıye bhcg istedi.bide ilaç verdı.bhcg bugun verdım yarın ogleden sonra sonuc cıkacak.onu bıldırıcem druma.
ilaça ragmen 7 gun ıcınde kanaman kesılmezse gel.kesılırse devam et bitir, ılac bıtınce 3 gun ıcınde adet olacaksın.adet olur olmaz ara goruselım.bu ayı bır atlatalım snrasında yumurtlama takıbı yapalım dedıııııı.
korkma rahat ol da dedııııı:)
cooook guzel benı rahatlattı gonderdı.
o kadar rahatlamısım kı kaskolumu eldıvenımı vs orada unutup gelmısım:))

:9: :9:

ohh çok şükür..en güzelini yaptın..ilacın iç bi düzene gir şubatta bebiş bekleyelim..
gözün aydın:34::34::34:

çarsamba dr aa gideceğim demiştim ya.gittim.anlattım. ultrason dedı. baktı.sol overde 4mm kist var dedi.minik bir kaç miyomun var onemlı degıl dedı.karın ıcınde sıvı bırıkmesı olmus.kıstten sızmıs olabılır.agrılarını da o yapıyordur dedı.dıs gebelık suphesını gozden kaçmasın dıye bhcg istedi.bide ilaç verdı.bhcg bugun verdım yarın ogleden sonra sonuc cıkacak.onu bıldırıcem druma.
ilaça ragmen 7 gun ıcınde kanaman kesılmezse gel.kesılırse devam et bitir, ılac bıtınce 3 gun ıcınde adet olacaksın.adet olur olmaz ara goruselım.bu ayı bır atlatalım snrasında yumurtlama takıbı yapalım dedıııııı.
korkma rahat ol da dedııııı:)
cooook guzel benı rahatlattı gonderdı.
o kadar rahatlamısım kı kaskolumu eldıvenımı vs orada unutup gelmısım:))

:9: :9:

geçmiş olsun . miyomlar için soğan kürü diyorlar ama başka sorunun var mıdır bilmem annemle halam soğan kürü sayesinde tertemiz oldular.

ayyyhhh son dediğine çok güldüm herşeyini unuşmuşsun . :))))

ovalasyon testini bu ayda deniyomusn ben bıraktım evde 10 tane ovalasyon testi var 6 tanede gebelik testi var ama duryo yapmdm

evet bu ay yeni aldım 30 ovülasyon ve 6 gebelik testi. yumurtladığımı öğrenmek en azından içimi rahatlatıyor..
zaten 2 gündür deniyorum ilk aldığım ay 7. günü başlamıştım hep boşa gitti :)))

evet bu ay yeni aldım 30 ovülasyon ve 6 gebelik testi. yumurtladığımı öğrenmek en azından içimi rahatlatıyor..
zaten 2 gündür deniyorum ilk aldığım ay 7. günü başlamıştım hep boşa gitti :)))

Canım bence hiç yapma akışına bırak ben öle yaptım bu ay.Allah hayyırlısını nasip etsin takma kafana çalışıyosan işe ver kendini ben işe başldım inan kafam 1 hftadır çok rahat

hadı canım ınsallah hhayırlısıyla

nerde canım ya takılıyorum öle.

Her türlü regl belirtime rağmen kırmızı göremedim.

ve son belirti regl miğdemi bozar, sonunda onuda yaptı.
bildiğiniz sancı çekiyorum yaaaa.. geliyomu bebişimmm neee

Canım bence hiç yapma akışına bırak ben öle yaptım bu ay.Allah hayyırlısını nasip etsin takma kafana çalışıyosan işe ver kendini ben işe başldım inan kafam 1 hftadır çok rahat

yok ya çalışmıyorum evdeyim dışarıdan 2 yıllık okuyorum .. ne bileyim bu ay ben de takmamaya başladım başka şeylerle ilgilendim .
sadece günü tespit etmek amacıyla yaptım..
olursa hayırlısı olsun ne diyim Allah hayırlı olanı versin . günü zamanı ne zamansa işte biz değiştiremiyoruz .
zaten içimde bir his bu ay da olmayacak gibi..

İlk denememiz tutmadı. Bugün regl oldum.
Hayırlısı olsun.

Elifcim sen benim bat'ımı 23 ocak yapıver:)
İkinci deneme diye yazarsın:)

Bide ben bi daha beklemicem. Akışına bırakıcam artık.
Olacak mı diye düşünmeden, bu aya kadar nasıl rahatsam yine öyle rahat olucam.
Kendimi çok yordum bu ay.

İlk denememiz tutmadı. Bugün regl oldum.
Hayırlısı olsun.

Elifcim sen benim bat'ımı 23 ocak yapıver:)
İkinci deneme diye yazarsın:)

Bide ben bi daha beklemicem. Akışına bırakıcam artık.
Olacak mı diye düşünmeden, bu aya kadar nasıl rahatsam yine öyle rahat olucam.
Kendimi çok yordum bu ay.
canım vardır ALLAHIN BİR BİLDİĞİ.sonrasında kötü olmasındansa bastan olmamsı daha iyi bence..ben de olursam ki adet olcam hissediyorumv ocakta cok rahat olcam ve adet bitimnden bidahki adete kadar günaşırı calışcam.cunkü yumurtamzn ne zamn catladgını bilemeyiz..belki adete 3 gün kala belki adetten 1 gün sonra ..
:54::54:

canım vardır ALLAHIN BİR BİLDİĞİ.sonrasında kötü olmasındansa bastan olmamsı daha iyi bence..ben de olursam ki adet olcam hissediyorumv ocakta cok rahat olcam ve adet bitimnden bidahki adete kadar günaşırı calışcam.cunkü yumurtamzn ne zamn catladgını bilemeyiz..belki adete 3 gün kala belki adetten 1 gün sonra ..
:54::54:

Evet canım haklısın muhakkak ki Allahım şimdi zamanı değil diyorsa hayırlısı budur. Biz hayırlı olanı bilemeyiz. Çok yürekten istedim ama Allahım ol demedikçe olmuyor işte. Hayırlısı olsun.
Ben sadece bir hafta iki günde bir çalışma yaptım. Belki de yumurtam sonradan çatladı, bilemiyorum. Dediğin gibi adet olana kadar iki günde bir çalışma yapıcam ocakta.
İnşallah sen hamilesindir canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Olmasa bile sen de üzülme oldu mu. Ocakta hiç düşünmeden hayatımıza bakıcaz:)

Back