- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.481
bugün ilk defa hergün 4 kere önünden geçtiğim bebek eşyaları satan dükkana baktım
algıda seçicilik balımmm :) ben olmadıgı halde bakmaya başladım dayanamıyorum bebek kıyafetleri ve beşik görünce
ben inanmıyorum ve hala düşük olacak kalbi duracak boş yada dış olacak diyorum
karamsarlığı bırak bence sen inannamıyorsun hala ondan bu kötü düşünceler.tadını çıkar boşver gerisini
yemın ederım yanında olsam agzının ıcıne bı gecirirdim... bu nasıl bı negatıflık karamsarlık kızımm.. sen bıldıgın yoktan var ettin olmaycak olanı basarmıssın adet gelsin die ılac kullanırken hamıle cıktın.. bos dıs dıe dusunecegıne bence tek mı ıkız mı dıe dusunnnnnnnn
inşallah canım.hareketlerimi yavaşlattım.ağır yapıyorum artık herşeyi
kızım sen şimdiden hamiş psikolojisine girmişsin allah korusun iyi düşün iyi olsun hiçbirşey olmaz inş ben senden daha ikiz haberi bekliyorum değerin yüksekti baya
çarp canım çarp.inşallah sağlıklı olur mucizem. fazla olursa size veririm
aynen valla
cuma belli olur inşallah
tek kişilik yaşamadığına alışmak ne tatlı bi duygu...hamileliğin nazını mı yapcan yoksa
saglıklı olacak tabııı baska sansı yokkkk
kardeşimde diyor sağlıklı olacak tabi
aslan gibi genlerimiz var diyor
sen ikiz haberi ben de bebek haberi veririm inşallah dua edin bana ne okursanız okuyun gelmesin ya kırmızılar((
hanımlar ben şimdilik kaçtım ev okul koca yapmam gereken çok iş varçok çalışmam gerek çok kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman
fazla kişi yok heralde sohbet azaldı bu akşam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?