- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #6.461
mehtap bu ağustos anneleri konusunda iş yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürüyor canım yumurtalarımın olduğu yer sızım sızım sızlıyor akşamları oluyor sanırım dinlenince.hele gece yatarken biber sürmüş gibi yanıyor.son hafta ölçtüm sonra bıraktım gebeliği öğrenince
önce 36.6 sonra 36.7 idi ateşim.bugünde ölçmedim valla.oldu nasıl olsa
kuzuummm ne tatlı agrıdır o :))) benımde ıcım agrıyor bı hassasıyet var dunden beri bı iki damla kanamam oldu bugunde normalmıdır?
aynıymış ateş değeri de kol altı mı dil altı mı ölçtün bacım sen ben dil altı ölçtüm bu sefer önce ki aylar kol altı yapıyordum keşke olsa canım ya yoruluyor insan ya 2 yılı geçti istiyoruz ama olmadı şimdiye dek hiç korunmadık
aynıymış ateş değeri de kol altı mı dil altı mı ölçtün bacım sen ben dil altı ölçtüm bu sefer önce ki aylar kol altı yapıyordum keşke olsa canım ya yoruluyor insan ya 2 yılı geçti istiyoruz ama olmadı şimdiye dek hiç korunmadık
korkuyorum ben çok.düşecek yada boş gebelik dış gebelik olacak diye.
bat ne zaman ki senin?
iyi akşamlar sohbetiniz bol olsun kızlar nasılsınız?
aynen canım 2 yıldır bizimde olmuyor ne zaman iyileşecez de hamile kalacağız biz yaaaaaaa 2 yıl ya az mı koca yılll her ay aynı umut aynı çalışma hesap kitap yapma off offf
aynen canım 2 yıldır bizimde olmuyor ne zaman iyileşecez de hamile kalacağız biz yaaaaaaa 2 yıl ya az mı koca yılll her ay aynı umut aynı çalışma hesap kitap yapma off offf
sağol hoşgeldin
sacmalamaaaa beee o kadar ugrasmıs yapmıssın nıe bos dıs gebelik olsun :))))) canım benım bata cok var 8 ocak.. hsg degiştirmezse gununu.. ocak ayındada asılamam olacakkkkkk tutar ınsallahhhh
öyle canım en çok canımı yakan da bebek yok mu diyenlere daha düşünmüyoruz diyorum çok koyuyor valla
öyle canım en çok canımı yakan da bebek yok mu diyenlere daha düşünmüyoruz diyorum çok koyuyor valla
hoşbulduk nasılsın bakalım taze anne
rabbime şükür canım.sürtünüyorum sizlere burada
ılk benımde canım yanıyordu.. sonra soranlara bız ıstıyoruzda olmuyor dıyorum.. benı uzduklerını dusunup onların canı acıyor
darısı bizlerin başına inşallah...
ben üniversite yıllarında bukadar istikrarlı çalışmadım.hergün düzenli ateş ölçmeler ovülasyon takibi testleri vs vs vs...