• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

sürüyor canım yumurtalarımın olduğu yer sızım sızım sızlıyor akşamları oluyor sanırım dinlenince.hele gece yatarken biber sürmüş gibi yanıyor.son hafta ölçtüm sonra bıraktım gebeliği öğrenince
önce 36.6 sonra 36.7 idi ateşim.bugünde ölçmedim valla.oldu nasıl olsa:27:

aynıymış ateş değeri de kol altı mı dil altı mı ölçtün bacım sen ben dil altı ölçtüm bu sefer önce ki aylar kol altı yapıyordum keşke olsa canım ya yoruluyor insan ya 2 yılı geçti istiyoruz ama olmadı şimdiye dek hiç korunmadık

aynıymış ateş değeri de kol altı mı dil altı mı ölçtün bacım sen ben dil altı ölçtüm bu sefer önce ki aylar kol altı yapıyordum keşke olsa canım ya yoruluyor insan ya 2 yılı geçti istiyoruz ama olmadı şimdiye dek hiç korunmadık

aynen canım 2 yıldır bizimde olmuyor :43::43: ne zaman iyileşecez de hamile kalacağız biz yaaaaaaa 2 yıl ya az mı koca yılll her ay aynı umut aynı çalışma hesap kitap yapma off offf

dil altı ölçtüm
inşallah olur valla herşeyi unutturuyor insana.osıkıntıları hiç yaşamadım sanki başka bir dünyadayım şu an:27:

aynen canım 2 yıldır bizimde olmuyor :43::43: ne zaman iyileşecez de hamile kalacağız biz yaaaaaaa 2 yıl ya az mı koca yılll her ay aynı umut aynı çalışma hesap kitap yapma off offf

öyle canım en çok canımı yakan da bebek yok mu diyenlere daha düşünmüyoruz diyorum çok koyuyor valla

ama işte yapmayın bak ben yapmadım hiç ve umudum yoktu ya olursa dedim sadece ama hiiiiiiiiiiiiiç umudum yoktu:46:

öyle canım en çok canımı yakan da bebek yok mu diyenlere daha düşünmüyoruz diyorum çok koyuyor valla

aynen canım herkes çocuk soruyor bize de 4 yılı aştık artık sormaları normal ama istemiyoruz demek çok kötü oluyor içim yanıyor halbuki..inş tatlım çektiğimiz bu dertlerimiz bebekle son bulur...

darısı bizlerin başına inşallah...

ben üniversite yıllarında bukadar istikrarlı çalışmadım.hergün düzenli ateş ölçmeler ovülasyon takibi testleri vs vs vs... :21::1::1::1:

yapmayın canım ben hiç bir şey takip etmedim hatta yazıyordum saldım çayıra mevlam kayıra diye ve mucize gerçekleşti resmen.beni ameliyat edecek doktor bile şaşırdı duraksadı:27:

Back