- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #6.501
ozelliklede sen ii bak kendıne moral bozmak yokkkk sen hamilesın artık
tamam canım.işte burda kötü şeyler konuşmayın sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozelliklede sen ii bak kendıne moral bozmak yokkkk sen hamilesın artık
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
Ya kizlar ben pek giremiyorum teldrn girdigim icin internet paketim bitmek uzere 1 gb int 10 gune bitirdim sayilir:))) ondan pek katilamiyorum ......cook agrim var yaaa yuregimin ortasinada sanki bi okuz oturmus kalkmiyo bi turlu (((
Kizz elif seninde ozeliikle aksamlari yunurtaliklarinin ora agriyomu benim.cok fenAaaa
allah allah neden ki acaba canım.bilgisayarın yok mu?wi-fi yok mu?
uyuz kocana söyle ödesin faturayıLaptop bozuldu canim ya ondan sevgili kocam faturayi odememis sagolsun sanki pc olmayinca fatura odenmiyo:)))
evet canım aynen özellikle akşamları az önce yazdım arkadaşlara. dinlenince mi oluyor diye.hatta biber sürmüş gibi yanıyor yattığımda
uyuz kocana söyle ödesin faturayı
Ayneeen yaa aksamlari agriyo ozellikle bu ufakliklar rahimde yerlesmek icin krndilerine yer aciyolarmis rahim genisliyomus ondan oluyo galiba
Soyledim benim canim internet aseriyo bak ona gore dedim tamam dedi:))))
Ohooooo daha bunlar neki sen.dur bakalim son aylar gorcez biz uyumamayi heleki agustosda dogum mictik valla Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsindr gerisi onenli degil ben ogluma hamileyken dusukmus dis gebelikmis keseymis pek bilniyodum ondan korkmuyodum ama simdi bildigim icin ozellikler kk de dusukleri bilmem neleri okudukce cok korkuyorum yaaa ondan icimde bi okuz var sanki insan bilmedi biseyden korkmuyo ama bilince icinden atamiyo o korkuyu bisey olcak diye cok korkuyorum sanada oluyomu oylegündüz bir şey yoktu ses seda yok dedim eşime.uyuyordur rahatsz etme diyor
gece de beni uyutmuyor
hah şöyle üzmesin seni
senin beklenen doğum tarihi kaç?
Ohooooo daha bunlar neki sen.dur bakalim son aylar gorcez biz uyumamayi heleki agustosda dogum mictik valla Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsindr gerisi onenli degil ben ogluma hamileyken dusukmus dis gebelikmis keseymis pek bilniyodum ondan korkmuyodum ama simdi bildigim icin ozellikler kk de dusukleri bilmem neleri okudukce cok korkuyorum yaaa ondan icimde bi okuz var sanki insan bilmedi biseyden korkmuyo ama bilince icinden atamiyo o korkuyu bisey olcak diye cok korkuyorum sanada oluyomu oyle
evet olmaz mı çok endişeliyim.birde yapışıklık vardı ya bende aşırı endişem var ama olacağına varır artık.ben ne kadar zor buldum senin kadar kötü değilim.senin bir tane daha var endişe etme.hayırlısı olsun inşallah
27 agustos canimmm ama benim ilk dogumum normaldi ve cok cok zor oldu a kalsin ikimizde catalda kaliyoduk doktor catin cok dar bidaha asla normal yapamazsin dedi ondan sezeryan olursa daha erken dogar kanimca senin ne zaman
Ne bilim anacim ya bide iki taneyle basebilirmiyim diye korkuyorum benim.ilk numara cok zor bebekti cok cektim onla 3 tane buyuturdum onu buyutene kdar yine aynilari mi olur bunda diye korkuyrm galiba
doğum meselesini hatırlatma canım.burada 31 ağustos diyor ama hayırlısı bakalım doktorlar ne diyecek bakacağız.
doktora gitmedin değil mi hiç kontrole
Sende yakinda katilirsin ins canimmmm:))))iki hamilenin sohbetinin arasında kaldım takipçinizim kızlar siz anlatın bende öğreniyorum
Yook gii suan rahatim aksamlari olan agri haricinde ama zaten 6.haftadan sora baslar genelde bulabtilar falan inss hic olmaaz yaa sende var mierken daha hamileliğinin keyfini çıkar boşver
belirti var mı?
Yok 6 . Haftada gitmeyi dusunuyorum bu veletler genelde vaktinden once geliyo bana doktor ilac verdi yoksa oglum 7 aylik dogabilirdi :)))) yineden 17 gun erken geldi ondan bizimkiler 37-38.haftada geliverir bak gor