- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.521
iki hamilenin sohbetinin arasında kaldım takipçinizim kızlar siz anlatın bende öğreniyorum
Beslenmem ayni hamile olmadan onceki gibo aslinda cok istahim acildi sanki midemde delik var yedigim hoop ordan dusuyo hic doymuyorum:)))) ama henuz bizden beslenmeye baslamadiklari icin cok yiyip kilo almamaya calisiyorum sen neler yapiysnaman sağlıklı olsun herşey yolunda gitsinde erken doğsun önemli değil canım.beslenmene dikkat ediyor musun?
Sende yakinda katilirsin ins canimmmm:))))
Yook gii suan rahatim aksamlari olan agri haricinde ama zaten 6.haftadan sora baslar genelde bulabtilar falan inss hic olmaaz yaa sende var mi
inşallah canım kırmızısız 26 olcak umarım
Beslenmem ayni hamile olmadan onceki gibo aslinda cok istahim acildi sanki midemde delik var yedigim hoop ordan dusuyo hic doymuyorum:)))) ama henuz bizden beslenmeye baslamadiklari icin cok yiyip kilo almamaya calisiyorum sen neler yapiysn
sütten tiksindim az önce içerken.sigara canım çok istemiyor artık.1-2 çekip eşime veriyorum onu da içime çekemiyorum.eşim içeride içti az önce kokusu çok ağır geldi
inşallah canım kırmızısız 26 olcak umarım
İnssss canimmmmmmmm
Ya bende kac senedir cok saglikli besleniyodum ama sn bikac aydir cok duzensiz ve sagliksiz beslenmistim iyimibu ay zaten iyi beslenmiştim ben ama ek olarak folik asit ve süt yoğurt başlayacağım.iştahim benimde açıktı bugün çoooooooooook tokumkac kiloyla hamile kalmis olduj
Selam yavrucuklarhamileler topiği oldu burası ay yerim sizi annecikler ayın sonunda inşallah ben de katılırım bu kervana
Ay inşallah tatlım dua edin bana ve diğer kızlara. hamile duası kabul olur derler.Amiiiinnnn isteyen herkese nasip etsin Rabbimmmmm
inşallah canım. bana ve diğer kızlara dua edin. hamile kadınların duası kabul olur derler.Amiiiinnnn isteyen herkese nasip etsin Rabbimmmmm
Aman aman sakin icme biliyosun disbetkilerle sakat kalma ihtimali var 3 ay Allah korusun tiksinme falan bikac haftaua baslicak asil sen dur ben tam bi etciyimdir oglumda et lafini duyunca bile boguruyodum dusun cok garip bise bu hamilelik ama ben en cok tekmelemelerin baslamasini heycanla bekliyorum:))))
Ediyoruzzz canim etmezmyiz.nolur sizde bize edin saglikli bi sekilde kucaklarimiza alalimAy inşallah tatlım dua edin bana ve diğer kızlara. hamile duası kabul olur derler.
Selam yavrucuklarhamileler topiği oldu burası ay yerim sizi annecikler ayın sonunda inşallah ben de katılırım bu kervana
şimdi sağlıklı olsun istiyorum 3 ayı bir geçirelim sağ salim arkası gelir inşallah
Eveeeett su 3 ay bi gcsin Allahin izniyle dedigin gibi sora kafamiz daha rahat olur
evet.bende yapışıklık olmasa ben daha rahat olurdum
normal doğurursun kalmaz yapışıklık falan merak etmeevet.bende yapışıklık olmasa ben daha rahat olurdum
Kiz inanmayin o cin takvimine beeaa ben yapmistim kiz cikmisti oglum oldu buyur burdan yak:Snormal doğurursun kalmaz açıklık falan merak etmeçin takvimine baktın mı ne çıkıyor cinsiyeti yavru kuşun?
O mucize bebek kizim ben onun adini koydum biliyosun sokturucu islemedi ona yapisikliktanda korkma Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?