- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.421
olur mu hiç öyle şey balım
kız kardeşim hamile kaldığında nasıl seviçliysem sizlere de aynı duygu içindeyim ben.
evet tatlım bi de sürekli girmiyorlar ki isimlerini yazdırıyorlar çekip gidiyorlar girseler burası kopacak her topikte böyle sohbetler olmuyor o yüzden kopamıyorum buradan ama hamile kalanlar kopuyor elif yakında bizi terkeder artık diğerleri gibi
evet tatlım bi de sürekli girmiyorlar ki isimlerini yazdırıyorlar çekip gidiyorlar girseler burası kopacak her topikte böyle sohbetler olmuyor o yüzden kopamıyorum buradan ama hamile kalanlar kopuyor elif yakında bizi terkeder artık diğerleri gibi
sadece deli gibi ağrım var.diyordum ya hatta.bugün gündüz yoktu ama şimdi başladı
aman canım sakın ha.beni biliyorsunuz
yok canım ya bırakır mıyım sizi.ağustos anneleri topiğine yazdım kimsenin ilgilendiği yok vazgeçtim.orayı okuyorum şu an ama sizi de bırakmam
benimde ağrım var yarın olurum
terkedemezküseriz yoksa
mujum felanda hiç girmiyo ay oldu valla
ben biriyle şakalaşmıyosam bil ki ondan tat almıyorum
ben takılmayı seviyorum sende beni sana gıcık oluyo sanma he
az kıskanıyo olabilirm ama ilerlemez heralde
inş tatlım bizde seni bırakmayız zaten sen gitsen bile çeker getiririz buraya
burası da bir garip bir bakıyorsun kimse yok bir bakıyorsun 15 kişi var anlamıyorum
evet ya mujum da sohbeti güzeldi niye gelmiyor
ben anlamıyorum hele seninki bir garip
aynen sürekli gelenler belli zaten diğerleri okuyup çıkıyoro yüzden bazen 15 20 kişi oluyor hepsi yazışsa keşke
inşallah olmazsın.1 haftadır ağrıyor ama kesin hissettim ben.tahmin ettim ve çıktı
inş tatlım adet olmazsın 9 ay boyunca adetin gelmesin inşallahhhh
babaannesi vefat etti göremiyorum bende onu.vakti olmuyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?