• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bende adaçayı içiyorum sen demiştin kaç gün içilecek tadı pek güzel değil de :27::27::27:

Ben geçen ay yumurtlayana kadar her gün içtim hatta burda dalga geçiyodum artık duruşma aralarında çay değil adaçayı içiyorum daha ne kadar fedakarlık yapim bu bebek için diye. Belki faydası olmuştur haberiniz ola.

bu ay çalışıyorum canım 2 yıl aradan sonra ilk defa geçen ay çalışamadık bu ay çalışıyoruz canım merak etme...kaç günde bir çalışma oldu sizin bak bu ay gecelik giyindin hamile kaldın:1::1:

gecelik mi etkiledi diyorsun :26::26:
çalış çalış olacak.bizim 2 günde birdi galiba.ben hemen unuttum:27:
çabuk odaklandım.inşallah ters bir şey olmaz:46:

gecelik mi etkiledi diyorsun :26::26:
çalış çalış olacak.bizim 2 günde birdi galiba.ben hemen unuttum:27:
çabuk odaklandım.inşallah ters bir şey olmaz:46:

tabi canım demek hamile kalman için gecelik gymen gerekiyormuş:1: burdan tüm bacılarıma sesleniyorum bundan sonra herkes çalışma yapamadan önce gecelik giyinsin:1::1: bakın elif 10 ay hiç gecelik giyinmedi taktik verdim, gecelik giyindi hamile kaldı hemen:21:

tabi canım demek hamile kalman için gecelik gymen gerekiyormuş:1: burdan tüm bacılarıma sesleniyorum bundan sonra herkes çalışma yapamadan önce gecelik giyinsin:1::1: bakın elif 10 ay hiç gecelik giyinmedi taktik verdim, gecelik giyindi hamile kaldı hemen:21:

o zaman sende gecelik giymeyeceksin:27:

Back