- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #6.441
niye garip ki ay bende anlamıyorrum :44:
farkli s'teden yapıyorsun herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye garip ki ay bende anlamıyorrum :44:
farkli s'teden yapıyorsun herhalde
aynen sürekli gelenler belli zaten diğerleri okuyup çıkıyor o yüzden bazen 15 20 kişi oluyor hepsi yazışsa keşke
kızlar ben bugün çalıkuşunu izlicem
tek dizim var onu da kaçırmayım
şimdilik öpüyorum sizi ben kocaman
bensiz çok sohbet etmeyin kıskanırım Eki Görüntüle 899301
slm kızlar nasılsınız bakalım elif allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benim de 20 aralık bat ama kırmızıyı görücem sanki yavaştan ağrılar gelip gidiyor canım jonguil canım seni göremiyorum epeydir durumlr nasıl test yaptırdınız mı
evet canım eşimin telefonuna başka bi uygulama indirdim. daha kolay kullanması
kızlar ben bugün çalıkuşunu izlicem
tek dizim var onu da kaçırmayım
şimdilik öpüyorum sizi ben kocaman
bensiz çok sohbet etmeyin kıskanırım Eki Görüntüle 899301
slm kızlar nasılsınız bakalım elif allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benim de 20 aralık bat ama kırmızıyı görücem sanki yavaştan ağrılar gelip gidiyor canım jonguil canım seni göremiyorum epeydir durumlr nasıl test yaptırdınız mı
bende kaçayım barı yarın yine toplaşırız öptüm hepinizi çok seviyorum sizleri iyi ki varsınız sanal manal çok güzel bir ortam...
nereye kiiiiiiiiiiiz
benimde 20 aralıktı
peşimden gelirsin inşallah
ne bilim kimse kalmayınca çıkayım dedim
slm canım iyilik sağlık akşamları girebiliyorum artık o yüzden tatlım,henüz test yaptırmadık canım 1 ayımız var...senden naber bata az kalmış inş gelmez adetin...
biz buradayız bak
inşallah canım ya olursa benim ilk yavrucak olacak daha varikoselimiz vardı bizim ameliyat oldu 6 ay oldu işte rabbim aratmasın ya zor valla bekliyorum olmazsa ocakta iyice bi muayene de ben olacağım eşim de test yaptıracak tekrar yedi eylüle gitti 4 ay önce bu ocağa attılar tarihi çok gıcık oldum
senin agrılar sürüyor mu tatlım ateş ölçümü yapmışmıydın
inşallah tatlım ya ama ağrılar şimdiden artmaya başladı ben de 2 3 aydır ateş ölçüyorum hep 35 buçuk civarındaydı bu ay 36 dan aşağı düşmedi hiç dün 37 yi gördüm bugün 36 ya düştü bilmiyorum ya sıkıldım artık
demin kimse yoktu ama insanbul ile bizi yalnız bıraktınız ama
kızlarrrrrrrrr nasılsınız??
belim ağrıyorrrrrrr.sen nasılsın?