- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.361
Canım benim gözün aydın çok sevindim sana olacak dediğimde bana kızmıştın hatırladın mı canım benim çok mutlu oldum sağlıkla al kucağına duanı benden eksik etme canım benim
günaydın bacılar...
elifff gözün aydın..dr gittinmi.
paptyam nasılsın cnm...
annnaaaaabenim kız 20 eylül başak..bende 13 eylül..senin bucun ne
başaklar iyidir.başaklar candır, kandır: )
benimde kızım 10 eylül başak burcu
Herkese iyi aksamlar arkadaslar dun saglik ocaginda kan vermistim degerim i tekrar gormak icin Allahima cok sukur 2 gunde 2 katinida gecmis(170 di 462 olmus) cok tatli bayan bi doktorumuz var degerin cok iyi dedi kendisi hamile kaldigini 22 yle ogrenmis bende oglumda cok yuksek oldugunu o yuzden suanki degerim normal olsada beni kaygilandirdigini soyledim oda degerlerin kisiden kisiye ve ayni kiside bile her hamilelikte degisebiliceni soledi 2 hafta sora kalp atislarini gorebilirsin dedi folik asit yazdi benden haberler boyle simdi cikmam lazim hepinizi opuyorum
yok kız yok.dün sabah yaptım test.mis gibi negatif.
arada ağrılarım oluyo.heh diyorum geliyor yaşasın ama yok.
benim bebem de başak olacak
nasıl başak burçları anlatın bakem bi
Yaaaa kızlarrr bende istiommmm bebiş amaaa bnada çok dua edinnn cuma bat :18:
Ben başağım elifçim 3eylül vee hep başak burcunda eylül adınds bi kızım olsun istemişimdirrrrgelmesinnn kırmızılarrrr yaaa :18:
deyip duruyodun ya benim çocuğum bu genetiği bozuk karıya benzemesin diye.
benim doğum günüm 30 ağustos ahaha.
Herkese iyi aksamlar arkadaslar dun saglik ocaginda kan vermistim degerim i tekrar gormak icin Allahima cok sukur 2 gunde 2 katinida gecmis(170 di 462 olmus) cok tatli bayan bi doktorumuz var degerin cok iyi dedi kendisi hamile kaldigini 22 yle ogrenmis bende oglumda cok yuksek oldugunu o yuzden suanki degerim normal olsada beni kaygilandirdigini soyledim oda degerlerin kisiden kisiye ve ayni kiside bile her hamilelikte degisebiliceni soledi 2 hafta sora kalp atislarini gorebilirsin dedi folik asit yazdi benden haberler boyle simdi cikmam lazim hepinizi opuyorum
ne ilgileneceğim artık sizinle ben hamileyim
ben de senle ilgilenmem o zaman
ilgileneceksin tabi.kolay mı hamile kaldım
ilgileneceksin tabi.kolay mı hamile kaldım
ben hiç kalamadım 10 ay oldu
benle kim ilgilencek
ben hiç kalamadım 10 ay oldu
benle kim ilgilencek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?