• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

5 yada 6 gün kaldı bakalım bekleyip görces gelen gidenleri

ay az kalmış inş. güzel haberler verirsin bize aslında benimde canım sıkkın biraz kız kardeşim annemlerin evinde oturuyodu 8 senedir şimdi ev aldılar taşınacaklar ona üzülüyorum öyle alışmışımki onun yakında olmasına çok zor geliyor :26::26::26:

nasılsınız kızlarrrr sordum ama çok iyi gördüm sizleri ohhh maşallah yaaa
Allah muhabbetinizi arttırsın valla burası bana çok iyi gelio neşem artıyo
yazdıklarınızı hiç sıkılmadan sonuna dek okuyorum ve çok gülüyorum
Allah sizden razı olsun canlarrr:16::54:
sağol kuşum:16:
ay dua aldım ne güzel
üstüme alındım hemen :27:

ay az kalmış inş. güzel haberler verirsin bize aslında benimde canım sıkkın biraz kız kardeşim annemlerin evinde oturuyodu 8 senedir şimdi ev aldılar taşınacaklar ona üzülüyorum öyle alışmışımki onun yakında olmasına çok zor geliyor :26::26::26:

insanı kız kardeşi en iyi dostu oluyo.
ben olsam bende çok üzülürdüm canım.
çok mu uzağa gidiyolar

ben balığım anacım :27::27::27:
paluk romantik olurmuş...eee hani bi romantiklik yap ta görelim...:27::27::27::27:
kanadın galiba : ) sana alıntıydı aslında ama ben yanlış yerden alıntılamışsıyım. :ssz:
evt cnm kanadım..perşembe günüde dr gitip başlıycam çalışmalara.
senin ateşin kaç..benim ateş 36.3 oldu akşam kırmızı geldi.
inşallah hamilesindir..o negatifte utanır negatifliğinden....

ankara'nın sincan İlçesi’nde bir fabrikada asgari ücretle çalışan 2 kız çocuğu babası 40 yaşındaki Taner Kılıç’ın hamile eşi 36 yaşındaki Tülay Kılıç, 2’si erkek üçüz bebek dünyaya getirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ’en az üç çocuk’ tavsiyesine uyup 3’üncü çocuğu yapmak isterken birden 5 çocuk sahibi olduklarını belirten Kılıç çifti, oğullarına Recep Tayyip ile Erdoğan; kızlarına da Başbakan’ın eşi Emine’nin adını koydu. Tülay- Taner Kılıç çifti geçim zorluğu çektiklerini belirterek, Başbakan’ın kendilerine yardımcı olmasını istedi.

kıs papatyammm anammm bizede gelirmişş üçüzler hahahahah anam ne gülerim hee başımıza gelecek var rahat batıyo bize:52:

çokmu uzağa gidiyo..zor olur ama alışırsın ..:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

ankara'nın sincan İlçesi’nde bir fabrikada asgari ücretle çalışan 2 kız çocuğu babası 40 yaşındaki Taner Kılıç’ın hamile eşi 36 yaşındaki Tülay Kılıç, 2’si erkek üçüz bebek dünyaya getirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ’en az üç çocuk’ tavsiyesine uyup 3’üncü çocuğu yapmak isterken birden 5 çocuk sahibi olduklarını belirten Kılıç çifti, oğullarına Recep Tayyip ile Erdoğan; kızlarına da Başbakan’ın eşi Emine’nin adını koydu. Tülay- Taner Kılıç çifti geçim zorluğu çektiklerini belirterek, Başbakan’ın kendilerine yardımcı olmasını istedi.

kıs papatyammm anammm bizede gelirmişş üçüzler hahahahah anam ne gülerim hee başımıza gelecek var rahat batıyo bize:52:

acaba netmişte 3çüz olmuş..
hangi ilaç yada hastane hemen öğren.:3::3::3::3::3:

insanı kız kardeşi en iyi dostu oluyo.
ben olsam bende çok üzülürdüm canım.
çok mu uzağa gidiyolar

uzak değil aslında arabayla 10 dakika ama işte yinede hergün görmek gibi olmaz diyorum akşam gittim kolileri doldurmaya başlamışlar ay bi kötü oldum eve gelince başladım ağlamaya çok zor oluyomuş yaa

doğru diyosun valla rahatlık batıyo aynen eşimde öyle diyo :27::27::27:

uzak değil aslında arabayla 10 dakika ama işte yinede hergün görmek gibi olmaz diyorum akşam gittim kolileri doldurmaya başlamışlar ay bi kötü oldum eve gelince başladım ağlamaya çok zor oluyomuş yaa

ay kıyamam sana ya.
o toparlanma anını gördüğün için zor olmuş sana canım. Allah yokluklarını göstermesin.

nan benim memleketim orası :27: kan değmiştir belki bana da bulaşır :27:
üçü beşi aramam ben:27:

aynen bizimkide diyo sen kaşınıyosun die ama olsun yaa bi tane daha dimi ayyy ne güzel missssssss kokuyolar onlar cennet kokuyolarr oyyyyyy olsada koklasak :16:neyse cnm ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum :3:

güle güle cnm..
bende çıkacam şimdi..evi biraz daha dezenkfekte edeyim..
uzay elbiseleri giyip temizliğe girişeyim..:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

elif akşam ilgilenir benimle $burun.gif

Back