• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

yumurtlamamın üstünden 10 gün geçti yani 21inde adet olcam. bugün test yaptım hem gebelik hem de ovülasyon. ovülasyonda silik bile çıktı diyemem. bu ay da kısmet değilmiş...

kızlarr selamm bişey sorup kaçıcam.. tükürük spremleri öldürüyor gebeliği engelliyo diyolar doğru mu bu şekilde hamiş kalan var mı? genelde kayganlaşması için tükürükle şey ediyolar ya erkekler:9::9::9::17::17: ondan sordum kızlar bilen duyan gören var mı ? yada yoo biz böle yaptık ama hamile kaldım diyen var mı :32::32:

Son düzenleme:
yumurtlamamın üstünden 10 gün geçti yani 21inde adet olcam. bugün test yaptım hem gebelik hem de ovülasyon. ovülasyonda silik bile çıktı diyemem. bu ay da kısmet değilmiş...

çok erken bencede bi bat gelsin
o zaman yap..ateşinde bence güzel bi şekil almış..hiçde manyak değil..

sen ne yaptın incir falan başladınmı ben bal,ç.otu,tarçın yiyorum sabahları bide kuru incir günde 3 - 4 adet :26::26:

havuç kaynatıp içiyom ada çayı içiyom incir alamadım bitürlü..
annemlerde adet oldum eve gelincede kavga ettik iş güç yarın inçir alacam..
senin yaptıklarınıda deniyem.:26::46::46::46::46:
ama ada çayı gerçekten bana geçen ay yumurtlama yaşattı..hiç uzayan akıntı görmemiştim gördüm.:9::9::9::9::9:

havuç kaynatıp içiyom ada çayı içiyom incir alamadım bitürlü..
annemlerde adet oldum eve gelincede kavga ettik iş güç yarın inçir alacam..
senin yaptıklarınıda deniyem.:26::46::46::46::46:
ama ada çayı gerçekten bana geçen ay yumurtlama yaşattı..hiç uzayan akıntı görmemiştim gördüm.:9::9::9::9::9:

bende adaçayı içiyorum sen demiştin kaç gün içilecek tadı pek güzel değil de :27::27::27:

$IMG_3982.jpg

:nazar: :49: Aşkımızın Küçük meleği :nazar: :49: :119:

aaaa sen hamile misin:))))
Bak ben konuna dahil oldum sen hamile kaldın hehe:)))
Sana uğurlu geldim:))
Gözün aydın:)))

Bakalım benim ilk denemem başarılı olacak mı:))

Senin belirtilerin neler oldu:)

hepiniz uğurumsunuz canlarım sağolun
inşallah başarılı olursun
bana sanki çok eskide kalmış denemeler gibi bir rahatlık çöktü:27:
inşallah sağ salim gelirde tekrar yaşamayız onları
belirtim olmadı tatlım sadece ağrım var adet olacakmış gibi

Merhaba arkadaşlar bende yeni hamilelerdenim:)) 4 gün sonra falan ultrasonda görmeye gideceğiz.çok heyecanlıyım.öncesinde acaba hamilemiyim değilmiyim heyecanı vardı.şimdide ultrasonda görme heyecanı.daha sonraları kalp atışı,sonra cinsiyet.her aşaması heyecan dolu bir maratondayız:))) hiç bu kadar adrenalin yaşamamıştım:)) Allah hepimizin bebeğini korusun kızlar.olmayanlarada rabbim bir an önce nasip etsin.

ne zaman öğrendin?hayırlı olsun

Back