- Konu Sahibi mehmetelif
- #6.341
yumurtlamamın üstünden 10 gün geçti yani 21inde adet olcam. bugün test yaptım hem gebelik hem de ovülasyon. ovülasyonda silik bile çıktı diyemem. bu ay da kısmet değilmiş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlamamın üstünden 10 gün geçti yani 21inde adet olcam. bugün test yaptım hem gebelik hem de ovülasyon. ovülasyonda silik bile çıktı diyemem. bu ay da kısmet değilmiş...
canım daha erken hemen moralini bozma
nediyosun cnm..
işler bitmedimi..ay çalışıyom işteyim diyip bizi unutanlar seni örnek alsın
benim işim çok yoğun değil canım herkesin aynı olmaz
ama sen herzaman bize zaman arıyon sağol bacım..
sen ne yaptın incir falan başladınmı ben bal,ç.otu,tarçın yiyorum sabahları bide kuru incir günde 3 - 4 adet :26::26:
havuç kaynatıp içiyom ada çayı içiyom incir alamadım bitürlü..
annemlerde adet oldum eve gelincede kavga ettik iş güç yarın inçir alacam..
senin yaptıklarınıda deniyem.:26:
ama ada çayı gerçekten bana geçen ay yumurtlama yaşattı..hiç uzayan akıntı görmemiştim gördüm.
bende adaçayı içiyorum sen demiştin kaç gün içilecek tadı pek güzel değil de
aaaa sen hamile misin:))))
Bak ben konuna dahil oldum sen hamile kaldın hehe:)))
Sana uğurlu geldim:))
Gözün aydın:)))
Bakalım benim ilk denemem başarılı olacak mı:))
Senin belirtilerin neler oldu:)
Merhaba arkadaşlar bende yeni hamilelerdenim:)) 4 gün sonra falan ultrasonda görmeye gideceğiz.çok heyecanlıyım.öncesinde acaba hamilemiyim değilmiyim heyecanı vardı.şimdide ultrasonda görme heyecanı.daha sonraları kalp atışı,sonra cinsiyet.her aşaması heyecan dolu bir maratondayız:))) hiç bu kadar adrenalin yaşamamıştım:)) Allah hepimizin bebeğini korusun kızlar.olmayanlarada rabbim bir an önce nasip etsin.