- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.181
Evet valla :) doktor ismi vermek yasakmı
Özel bir muayehaneye gidiyorum annem tavsiye etti naldöken tarafında.
2 aydır gidiyorum zaten bu ayda olmazsa ben oluruna bırakcam artık hayırlısıyla...
Allah razı olsun canımm
senin de bebeğin sağlıkla, sizlere hayırlı evlat olsun
amin canim sağol.çin takvimine cinsiyetine bakayım dur
kızlarrrrrr dualarınızı benden eksik etmeyın :))) ben cıkıyorum kotu bı gun gecırdım hala narkozun etkısındeyım yatayım belki uyuyabılırım uyku tutmazsa ugrarım yanınıza..
Amin canım sizde bizim icin okuyun canım ilkini kaybettim 2 ci melegimi saglıkla kucagıma alayım başkalarının duaları daha cabuk kabul olur der bende sizlerden bekliyorum dua
hırlayan h derken?????
canım sana gündüz hsg ni sormuştum :26:
görmedin sanırım,sonra konuşuruz o halde
hayırlı geceler, güzelce dinlen öpüyorum
tatlım hemen yanıtlayım oyle cıkayım.. sabah gıttım hemsıreler hazırladı damar yolu actılar agrı kesıcı ıgne yaptılar onluk gıydırdıler sonra rontgen odasına gırdık anestezı yapacak olan bayandı. ona dedim ki benı ıyı uyut ışlem sırasında uyanırsam acı cekersem ayıldıgımda kotu olur.. bende de hıc utanma yok korkudan ne dedımı bılmıyorum kadınbı tehdıt ettım. sonra dr um geldi ona da dedım kı ben tam bayılmadan başlama agrı hıssedersem bozusuruztam bayılırkende ben vazgectım ne koca ıstıyorum ne cocuk ıstıyorum bırakın benı evıme gıdecegım dedım yaaaaaaaa neyse sonra kendıme geldım hıc bısey hıssetmedım az agrım bıraz kanamam var ve tupler hsg sırasında acılmıs dedı dr um cok zorlanmıslar.. tam detaylı konusamadım kendımde deıldım dıye :)
eşim erkek olduğuna eminim deyip duruyor
dün testi görünce emin oldu bugün eminliği kesinleşmiş
kan sonucunu aldım ya cinsiyeti belli mi diyor
Sen de benim ici oku tatlım olurmu
Sen de benim ici oku tatlım olurmu
hehehe yazzık ya bu erkekler çok cahil oluyo
ben sana hep dua ediyorum canım tekrar yaşama öyle bi üzüntü diye.
inşallah her şey yolunda olacak merak etme sen
şimdi yine okuyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?