• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Bende dün akşam sana onu yazdım okumadın galiba.Yani ameliyatı bekliyodun kafana takmadın bu ay oldu mu oldu mu diye.Ve Allah nasip etti olduuu.İnşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın :)Ben sana çok sevindim sen çok üzülüyodun çünkü.:29:

okudum canım sana da.dünden beri sağolun hiç bırakmadınız çok mutlu oldum çok sevindirdiniz.yetişemedim herkese:16:

ayy bilmiyorum bi de yanında decavit kullanıyorum ben iştahımı açsın diye verdi doktorum yiyemiyrum hiçbişeee senin ilaç da pek fiyakalıymış hava mı atıyon leynnn:)))) taze hamile benim papuç senin yüzünden dama da atıldı zatennn :34::49:

ben f'yakaliyim ondandır:27:
sende alsana bundan.devlet ödemiyor ama

Iste en yakının bile olsa anlatmıcn derdini bu insanlar böle dönek işte boşver cnm elbet seninde oluck hamild kalan arkadaşnın bakalm bebegi nasl oluck hayrlı evlat mı olck kimin ne olcgı belli olmsz erkenden havaya girmeye gerek yok :20:

öyle canım benim böylelerini yakandan silkip atacaksın sırtına yük insanın..alllahım yüzümüzü kara çkarmasın yardımcımız olsun inşallah:31:

kızlarrrrrr dualarınızı benden eksik etmeyın :))) ben cıkıyorum kotu bı gun gecırdım hala narkozun etkısındeyım yatayım belki uyuyabılırım uyku tutmazsa ugrarım yanınıza.. :54::54::54::54:

kızlarrrrrr dualarınızı benden eksik etmeyın :))) ben cıkıyorum kotu bı gun gecırdım hala narkozun etkısındeyım yatayım belki uyuyabılırım uyku tutmazsa ugrarım yanınıza.. :54::54::54::54:

canım sana gündüz hsg ni sormuştum :26:
görmedin sanırım,sonra konuşuruz o halde
hayırlı geceler, güzelce dinlen öpüyorum :54:

Back