• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Evet valla :) doktor ismi vermek yasakmı
Özel bir muayehaneye gidiyorum annem tavsiye etti naldöken tarafında.
2 aydır gidiyorum zaten bu ayda olmazsa ben oluruna bırakcam artık hayırlısıyla...

Bildiğim kadarıyla yasak deil cnm,ya ben bi kere şifaya gittim bostanlıda ama pek memnun kalmadım bideee bidaha hiç gitmedimm muayeneden snra bu ay olmazsa doktor arıorum olursada arıorum gerçi :))
2aydırmı deniosunuz canımmm

kızlarrrrrr dualarınızı benden eksik etmeyın :))) ben cıkıyorum kotu bı gun gecırdım hala narkozun etkısındeyım yatayım belki uyuyabılırım uyku tutmazsa ugrarım yanınıza.. :54::54::54::54:

canim kapalı çıktı ha.kusura bakma heyecandan ilgilenemedim.hayırlısıyla hamilesin artık inşallah

Amin canım sizde bizim icin okuyun canım ilkini kaybettim 2 ci melegimi saglıkla kucagıma alayım başkalarının duaları daha cabuk kabul olur der bende sizlerden bekliyorum dua :16:

ben sana hep dua ediyorum canım tekrar yaşama öyle bi üzüntü diye.
inşallah her şey yolunda olacak merak etme sen
şimdi yine okuyorum canım

canım sana gündüz hsg ni sormuştum :26:
görmedin sanırım,sonra konuşuruz o halde
hayırlı geceler, güzelce dinlen öpüyorum :54:

tatlım hemen yanıtlayım oyle cıkayım.. sabah gıttım hemsıreler hazırladı damar yolu actılar agrı kesıcı ıgne yaptılar onluk gıydırdıler sonra rontgen odasına gırdık anestezı yapacak olan bayandı. ona dedim ki benı ıyı uyut ışlem sırasında uyanırsam acı cekersem ayıldıgımda kotu olur.. bende de hıc utanma yok korkudan ne dedımı bılmıyorum kadınbı tehdıt ettım. sonra dr um geldi ona da dedım kı ben tam bayılmadan başlama agrı hıssedersem bozusuruz :52: tam bayılırkende ben vazgectım ne koca ıstıyorum ne cocuk ıstıyorum bırakın benı evıme gıdecegım dedım yaaaaaaaa :37: neyse sonra kendıme geldım hıc bısey hıssetmedım az agrım bıraz kanamam var ve tupler hsg sırasında acılmıs dedı dr um cok zorlanmıslar.. tam detaylı konusamadım kendımde deıldım dıye :)

oy oy bayılırm erkek bebeklere ya $öpbebe.gif

tatlım hemen yanıtlayım oyle cıkayım.. sabah gıttım hemsıreler hazırladı damar yolu actılar agrı kesıcı ıgne yaptılar onluk gıydırdıler sonra rontgen odasına gırdık anestezı yapacak olan bayandı. ona dedim ki benı ıyı uyut ışlem sırasında uyanırsam acı cekersem ayıldıgımda kotu olur.. bende de hıc utanma yok korkudan ne dedımı bılmıyorum kadınbı tehdıt ettım. sonra dr um geldi ona da dedım kı ben tam bayılmadan başlama agrı hıssedersem bozusuruz :52: tam bayılırkende ben vazgectım ne koca ıstıyorum ne cocuk ıstıyorum bırakın benı evıme gıdecegım dedım yaaaaaaaa :37: neyse sonra kendıme geldım hıc bısey hıssetmedım az agrım bıraz kanamam var ve tupler hsg sırasında acılmıs dedı dr um cok zorlanmıslar.. tam detaylı konusamadım kendımde deıldım dıye :)

ohh sorun ortadan kalmış o zaman canım
çookkk geçmiş olsunnn
acı çekmemene ayrı sevindim, sorunun basitçe hallomasına ayrı sevindim
önümüzdeki ay senden bekliyorum bu haberi o halde
hadi öpüyorum dinlen sen :38:

Back