- Konu Sahibi mehmetelif
- #6.141
sıra var hacı
hahahahahahha kız bu işin sırası mı var yumurtasını dölleten bebişi kapar bacım kusura bakmasın kimse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıra var hacı
tatlımmm çoook ama çoook sevindimmm gelio bebiş geliooo bize de gelsin artık o bebiş yaaa dualarını bekliorum tatlımm...
sıra var hacı
aman herkes bebek soruyoo.iş arkadaşlarımdan biri bebeği olmuyo diye lafımı ediyomuş beni en çok üzen de en yakın arkadaşım kendisi hamile kalınca bana sırtını döndü. gelen vuruyo giden vuruyooo
aman herkes bebek soruyoo.iş arkadaşlarımdan biri bebeği olmuyo diye lafımı ediyomuş beni en çok üzen de en yakın arkadaşım kendisi hamile kalınca bana sırtını döndü. gelen vuruyo giden vuruyooo
5 mg bebişim kutu üzerinde öyle yazıyor 50 tablet 5 mg folikasit yazıyor kutu üzerinde klasik folbiol işte:)
isimlerinizi yazsanıza kııııııııııız.isme dua etmek daha makbul
o sigarayı da söndür var burda
isimlerinizi yazsanıza kııııııııııız.isme dua etmek daha makbul
hahahahahahha kız bu işin sırası mı var yumurtasını dölleten bebişi kapar bacım kusura bakmasın kimse
ahh balım sen olmasan zaten sana da okuyalım diyen yok
Allah razı olsun canım, bende kendime okuyum bari
Hayrlı olsn cnm sağlıklı bir şekilde gelsn beybin darısı bize olsn inşallah
gördüm kuzum. bu ay bende çok okudum. onu da yapayım hayırlısıyla..
yasak değil tatlım.bak ben ameliyat bekliyordum hiç gün mün takip etmedim oldu allahın izni ile.
bunda 400 mcg folik asit 800 mg kalsiyum ve 7/5 mcg vitamin d var
söndürdüm tamamisimlerinizi yazsanıza kııııııııııız.isme dua etmek daha makbul
canım sen boşver milleti ya Allah Allahh herkes konuşur durur engel olamazsın ki:) yakında hamile kalırsın o iş arkadaşım dediğin zatı muhterem bu sefer senin için o benden daha çok kilo aldı ben az kilo aldım der..en yakın arkadaşın da senin sandığın gibi yakın arkadaşın değilmiş onu anlamışsın iyi olmuş.. iyi gün dostundan arkadaş olmaz...
o bacım asiye ilk ben varım
ben yasemin memnun oldum
dua sırası bacım önce ben geldim