- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.161
Canım benim okudum şimdi allah kabul etsin inşallah
dua sırası bacımönce ben geldim
Bende dün akşam sana onu yazdım okumadın galiba.Yani ameliyatı bekliyodun kafana takmadın bu ay oldu mu oldu mu diye.Ve Allah nasip etti olduuu.İnşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın :)Ben sana çok sevindim sen çok üzülüyodun çünkü.
yap canım ya halık' ı arkadaşım demişti onu okuyan arkadaşı hamile kalmış bende okudum tuttu valla. h hırlayan h ama
söndürdüm tamam
benim adım Kübra aramızda kalsın Eki Görüntüle 898140
bekliyorum duaları hadiii Eki Görüntüle 898142
ayy bilmiyorum bi de yanında decavit kullanıyorum ben iştahımı açsın diye verdi doktorum yiyemiyrum hiçbişeee senin ilaç da pek fiyakalıymış hava mı atıyon leynnn:)))) taze hamile benim papuç senin yüzünden dama da atıldı zatennn
kızım ismini yaz ismini bak okudum ismini yazanlara.sen daha çene yetiştir
Iste en yakının bile olsa anlatmıcn derdini bu insanlar böle dönek işte boşver cnm elbet seninde oluck hamild kalan arkadaşnın bakalm bebegi nasl oluck hayrlı evlat mı olck kimin ne olcgı belli olmsz erkenden havaya girmeye gerek yok
ben f'yakaliyim ondandır
sende alsana bundan.devlet ödemiyor ama
Allah hepimizinkini aynı anda kabul eder inşallah da dolar göbüşler hayırlısıylabu ay ben dölletecem yumuşumu gari
okudum bebek
ay bilmedim mide bulantısı falan yapar mı
yap canım ya halık' ı arkadaşım demişti onu okuyan arkadaşı hamile kalmış bende okudum tuttu valla. h hırlayan h ama
kızlarrrrrr dualarınızı benden eksik etmeyın :))) ben cıkıyorum kotu bı gun gecırdım hala narkozun etkısındeyım yatayım belki uyuyabılırım uyku tutmazsa ugrarım yanınıza..
Allah razı olsun canımm
sende bebeğini sağlıcakla kucağında,yanında, ömründe hep gör..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?