Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

aman herkes bebek soruyoo.iş arkadaşlarımdan biri bebeği olmuyo diye lafımı ediyomuş beni en çok üzen de en yakın arkadaşım kendisi hamile kalınca bana sırtını döndü. gelen vuruyo giden vuruyooo

canım sen boşver milleti ya Allah Allahh herkes konuşur durur engel olamazsın ki:) yakında hamile kalırsın o iş arkadaşım dediğin zatı muhterem bu sefer senin için o benden daha çok kilo aldı ben az kilo aldım der..en yakın arkadaşın da senin sandığın gibi yakın arkadaşın değilmiş onu anlamışsın iyi olmuş.. iyi gün dostundan arkadaş olmaz...

aman herkes bebek soruyoo.iş arkadaşlarımdan biri bebeği olmuyo diye lafımı ediyomuş beni en çok üzen de en yakın arkadaşım kendisi hamile kalınca bana sırtını döndü. gelen vuruyo giden vuruyooo

takma sen kafana canım, emin ol nerkesin çevresinde böyle insanlar var.
sen duanı et,kendi içine yönel, olur inşallahh

Iste en yakının bile olsa anlatmıcn derdini bu insanlar böle dönek işte boşver cnm elbet seninde oluck hamild kalan arkadaşnın bakalm bebegi nasl oluck hayrlı evlat mı olck kimin ne olcgı belli olmsz erkenden havaya girmeye gerek yok

yasak değil tatlım.bak ben ameliyat bekliyordum hiç gün mün takip etmedim oldu allahın izni ile.

Bende dün akşam sana onu yazdım okumadın galiba.Yani ameliyatı bekliyodun kafana takmadın bu ay oldu mu oldu mu diye.Ve Allah nasip etti olduuu.İnşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın :)Ben sana çok sevindim sen çok üzülüyodun çünkü.

bunda 400 mcg folik asit 800 mg kalsiyum ve 7/5 mcg vitamin d var

ayy bilmiyorum bi de yanında decavit kullanıyorum ben iştahımı açsın diye verdi doktorum yiyemiyrum hiçbişeee senin ilaç da pek fiyakalıymış hava mı atıyon leynnn:)))) taze hamile benim papuç senin yüzünden dama da atıldı zatennn

öyle canım benim sildim defterden bundan sonra ne halleri varsa görsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…