Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

burdayım müşteri memnuniyeti..
sen nerdesin durumun nasıl test sonucların nasıl....:26::26::26::26::26:

ya sen okumuyomusun yazdıklarımı bak sahi sahi küsecem ha kan sonucum dün ii çıktı ama lekelenme var diye doktor bugün birdaha istedi eğer yükselirse korkma bişey olmaz dedi bende öğlen gittim kan verdim 5 doğru sonuç çıkacak inş yükselir:2::2:

ulaa vuracam şindi..
onu okudum bu günkü testini sordum..lekenme için ilaç verdi progesteron..onuda okudum..
sonucun akşam çıkacak..korkma kız hiç bişi olmaz..hamileyken adet olan kadınlar var..
senin de daha adet döngün geçmediği için vucudun kendini regliye hazırlıyo..yada yerleşmedir

Son düzenleme:

tamam tamam kızma delüü garuuu sewiyorum seni ne yapim nazım senle papatyama geçiyor:))

nan kadın ben sana en son özel msj atmadım mı
sen niye bana cvp vermedin acaba

istanbull
benim kaç gündür hastayım inan çok şeyi kaçırdım
kusura bakma

Son düzenleme:
ben işteyim ya boş vaktim oluyor genelde bakıyorum ama genelde hepsine bende bakamıyorum sen ne yaptın oldunmu ne zaman gideceksin doktora..

hayret beni sordun sonunda
yok gülüm daha adet olmadım..hafta sonu olursa pazartesi gidecem..olmasamda pazartesi gidecem

ama biliyosun dünden beri beni bir telaş içindeydim guzuu:)) test yaptınmı peki canım

evt yaptım ama negatif sonuç..
dr gidip adet söktürücü alacam sonrada yum takibi olacak bakalım..
zaten adet döngüm dengesiz..
senin telaşını yerim yerim kızz

evt yaptım ama negatif sonuç..
dr gidip adet söktürücü alacam sonrada yum takibi olacak bakalım..
zaten adet döngüm dengesiz..
senin telaşını yerim yerim kızz

ye beni canım bende ilaçsiz çok az oluyorum normalde sadece leke leke geliyordu onları takma kafana yumurtlama oluyorsa allahın izniyle olur ben senden 2014 güzel haberler bekliyorum inşallah

ye beni canım bende ilaçsiz çok az oluyorum normalde sadece leke leke geliyordu onları takma kafana yumurtlama oluyorsa allahın izniyle olur ben senden 2014 güzel haberler bekliyorum inşallah

isteyen herkesede banada versin
sende hamilesin dua et kız

senin kız kaç yaşındaydı ona nasıl kaldın..

hiç anlamadım cnm 3 aylık evlidim bi baktım hamileyim..
geçenyıl 12 haftalık öldü karnımda..o bebeğe hap kullanıyodum..doğum kontrol habı..
habı bıraktım yarıda adet oldum hemen sonrada hamiş oldumm.
ama şimdide ne ettiysem olmuyo
iki sene olacak..ama hayırlı sağlıklı olsun bekliyom bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…