• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

burdayım müşteri memnuniyeti..
sen nerdesin durumun nasıl test sonucların nasıl....:26::26::26::26::26:

ya sen okumuyomusun yazdıklarımı bak sahi sahi küsecem ha:14::14: kan sonucum dün ii çıktı ama lekelenme var diye doktor bugün birdaha istedi eğer yükselirse korkma bişey olmaz dedi bende öğlen gittim kan verdim 5 doğru sonuç çıkacak inş yükselir:2::2:

ya sen okumuyomusun yazdıklarımı bak sahi sahi küsecem ha:14::14: kan sonucum dün ii çıktı ama lekelenme var diye doktor bugün birdaha istedi eğer yükselirse korkma bişey olmaz dedi bende öğlen gittim kan verdim 5 doğru sonuç çıkacak inş yükselir:2::2:

ulaa vuracam şindi..
onu okudum bu günkü testini sordum..lekenme için ilaç verdi progesteron..onuda okudum..
sonucun akşam çıkacak..korkma kız hiç bişi olmaz.:45::45::45::45:.hamileyken adet olan kadınlar var..:53::53::53:
senin de daha adet döngün geçmediği için vucudun kendini regliye hazırlıyo..yada yerleşmedir

Son düzenleme:
ulaa vuracam şindi..
onu okudum bu günkü testini sordum..lekenme için ilaç verdi progesteron..onuda okudum..
sonucun akşam çıkacak..korkma kız hiç bişi olmaz.:45::45::45::45:.hamileyken adet olan kadınlar var..:53::53::53:
senin de daha adet döngün geçmediği için vucudun kendini regliye hazırlıyo..yada yerleşmedir

tamam tamam kızma delüü garuuu sewiyorum seni ne yapim nazım senle papatyama geçiyor:))

ulaa vuracam şindi..

nan kadın ben sana en son özel msj atmadım mı :19:
sen niye bana cvp vermedin acaba $sopaa.gif

istanbull
benim kaç gündür hastayım inan çok şeyi kaçırdım
kusura bakma:51:

Son düzenleme:
ben işteyim ya boş vaktim oluyor genelde bakıyorum ama genelde hepsine bende bakamıyorum sen ne yaptın oldunmu ne zaman gideceksin doktora..

hayret beni sordun sonunda:46::46::46::46::46::46::46:
yok gülüm daha adet olmadım..hafta sonu olursa pazartesi gidecem..olmasamda pazartesi gidecem :27::27::27::27::27::27:

ama biliyosun dünden beri beni bir telaş içindeydim guzuu:)) test yaptınmı peki canım:16::16::16:

evt yaptım ama negatif sonuç..
dr gidip adet söktürücü alacam sonrada yum takibi olacak bakalım..:51::51::51::51:
zaten adet döngüm dengesiz..:27::27::27:
senin telaşını yerim yerim kızz:8::8::8::55::55::55::55::55::emir_bebek::emir_bebek:

evt yaptım ama negatif sonuç..
dr gidip adet söktürücü alacam sonrada yum takibi olacak bakalım..:51::51::51::51:
zaten adet döngüm dengesiz..:27::27::27:
senin telaşını yerim yerim kızz:8::8::8::55::55::55::55::55::emir_bebek::emir_bebek:

ye beni:16::16::16: canım bende ilaçsiz çok az oluyorum normalde sadece leke leke geliyordu onları takma kafana yumurtlama oluyorsa allahın izniyle olur ben senden 2014 güzel haberler bekliyorum inşallah:49::49::49:

ye beni:16::16::16: canım bende ilaçsiz çok az oluyorum normalde sadece leke leke geliyordu onları takma kafana yumurtlama oluyorsa allahın izniyle olur ben senden 2014 güzel haberler bekliyorum inşallah:49::49::49:

isteyen herkesede banada versin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sende hamilesin dua et kız:1::1::1:

senin kız kaç yaşındaydı ona nasıl kaldın..

hiç anlamadım cnm 3 aylık evlidim bi baktım hamileyim..
geçenyıl 12 haftalık öldü karnımda..o bebeğe hap kullanıyodum..doğum kontrol habı..
habı bıraktım yarıda adet oldum hemen sonrada hamiş oldumm.
ama şimdide ne ettiysem olmuyo:50::50::50::50::50:
iki sene olacak..ama hayırlı sağlıklı olsun bekliyom bişi olmaz:48::48::48:

Back