- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
- #5.381
erkekmi nan doktorun yoksa
yok la bayan...
devlet hastanesi...ama çok hoş bi kadın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkekmi nan doktorun yoksa
burdayım müşteri memnuniyeti..
sen nerdesin durumun nasıl test sonucların nasıl....:26::26::26::26::26:
klomenmi veriyo sanada büyütmek için
ya sen okumuyomusun yazdıklarımı bak sahi sahi küsecem ha kan sonucum dün ii çıktı ama lekelenme var diye doktor bugün birdaha istedi eğer yükselirse korkma bişey olmaz dedi bende öğlen gittim kan verdim 5 doğru sonuç çıkacak inş yükselir:2::2:
ulaa vuracam şindi..
onu okudum bu günkü testini sordum..lekenme için ilaç verdi progesteron..onuda okudum..
sonucun akşam çıkacak..korkma kız hiç bişi olmaz..hamileyken adet olan kadınlar var..
senin de daha adet döngün geçmediği için vucudun kendini regliye hazırlıyo..yada yerleşmedir
ulaa vuracam şindi..
onu okudum bu günkü testini sordum..lekenme için ilaç verdi progesteron..onuda okudum..
sonucun akşam çıkacak..korkma kız hiç bişi olmaz..hamileyken adet olan kadınlar var..
senin de daha adet döngün geçmediği için vucudun kendini regliye hazırlıyo..yada yerleşmedir
nan kadın ben sana en son özel msj atmadım mı
sen niye bana cvp vermedin acaba Eki Görüntüle 894581
teker teker gelindaaaa
niye hepberaber yüklendiz bana
kız sana yazdım cvp geldi okudum ama bana bişi dememiştin..:44::44::44::44::44:
benim kafa karıştı.....sanırım delirdim
guzummm tek şikayetçi ben değilmişim
ben niye böle oldum kızzz dengem kaçmış
ama geçmişi okumayı sevmiyom..
:44::44::44::44::44::44::44:
ben işteyim ya boş vaktim oluyor genelde bakıyorum ama genelde hepsine bende bakamıyorum sen ne yaptın oldunmu ne zaman gideceksin doktora..
hayret beni sordun sonunda
yok gülüm daha adet olmadım..hafta sonu olursa pazartesi gidecem..olmasamda pazartesi gidecem
ama biliyosun dünden beri beni bir telaş içindeydim guzuu:)) test yaptınmı peki canım
evt yaptım ama negatif sonuç..
dr gidip adet söktürücü alacam sonrada yum takibi olacak bakalım..
zaten adet döngüm dengesiz..
senin telaşını yerim yerim kızz
ye beni canım bende ilaçsiz çok az oluyorum normalde sadece leke leke geliyordu onları takma kafana yumurtlama oluyorsa allahın izniyle olur ben senden 2014 güzel haberler bekliyorum inşallah
isteyen herkesede banada versin
sende hamilesin dua et kız
[SUB][/SUB]
evt klomen veriyo..ama bu defa başka ilaçmı kullansak..:26::26::26::26::26:
senin kız kaç yaşındaydı ona nasıl kaldın..