• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

hiç anlamadım cnm 3 aylık evlidim bi baktım hamileyim..
geçenyıl 12 haftalık öldü karnımda..o bebeğe hap kullanıyodum..doğum kontrol habı..
habı bıraktım yarıda adet oldum hemen sonrada hamiş oldumm.
ama şimdide ne ettiysem olmuyo:50::50::50::50::50:
iki sene olacak..ama hayırlı sağlıklı olsun bekliyom bişi olmaz:48::48::48:

çok şükür hamile kalabiliyosun ama..doktoruna git bu sefer iğne iste iğne versin sana bence aşılama yaptır şansı %70 onun..yakın zamanlar inş senden de güzel haberler alacağız:21::21::21:

canım klomenle ne kadar büyüklüğe ulaşıyor onla olmuyosa iğneler var karından yapılıyo onlardan versin

kız benim yum büyüyo hiç sorunsuz:40::40::40::40::40:
mayıs da olmuştum en son..iki yum oldu biri 17 biri 19 mm iğne verdi..vurduk iğneyi..36. saatte ilişki olsun dedi oldu ama
yine boş çıktık..
haziranda sadece yum takibi yaptı..ilaçsız bi yum büyüdü...18 mm oldu..ilaç verdi..önümüzde hafta gün aşırı ilişki dedi..
oda olmadı..
ben iğneyi vurdurunca mantar gibi bi akıntım olduparça parça dökülüyo..sanki beyaz regli oldum..
ilşki çok zor oldu..onun için başka bi yol bulatım dedim.

çok şükür hamile kalabiliyosun ama..doktoruna git bu sefer iğne iste iğne versin sana bence aşılama yaptır şansı %70 onun..yakın zamanlar inş senden de güzel haberler alacağız:21::21::21:

kız aşılama merkezinen artık işim bitti..eşim dr kavga etti artık gitmemde zaten çok gıcıklardı:50::50::50:
zaten herşey normal ama olmuyo..,
sebepsiz infertilite diyolar.:50::50::50:.olacakta bakalım ne zaman

kız benim yum büyüyo hiç sorunsuz:40::40::40::40::40:
mayıs da olmuştum en son..iki yum oldu biri 17 biri 19 mm iğne verdi..vurduk iğneyi..36. saatte ilişki olsun dedi oldu ama
yine boş çıktık..
haziranda sadece yum takibi yaptı..ilaçsız bi yum büyüdü...18 mm oldu..ilaç verdi..önümüzde hafta gün aşırı ilişki dedi..
oda olmadı..
ben iğneyi vurdurunca mantar gibi bi akıntım olduparça parça dökülüyo..sanki beyaz regli oldum..
ilşki çok zor oldu..onun için başka bi yol bulatım dedim.

hepimizin değişik işte canım bende yumurta tembelliği vamış işte ilaçla güzel büyüyo iğnede oluyorum ama iki seferdede olmadı bakalım bu sefer hsg den sonra işe yarıcak mı kısmet

hepimizin değişik işte canım bende yumurta tembelliği vamış işte ilaçla güzel büyüyo iğnede oluyorum ama iki seferdede olmadı bakalım bu sefer hsg den sonra işe yarıcak mı kısmet

olur inşallah merak etme iki çocuk doğurmuşsun..
hsg sonrası bende umutluyum..bu ay olur bence:51::51::51::51:

ilaçla büyüyorsa bence çok iyi bazıları ilaçla bile büyümüyormuş..herkesinki farklı tabi benimde çok geç oluyor adetlerim ve leke leke geliyor sadece doktora gidiyordum hepside ii sorun yok diyolardı..en son artık pisikolocik dediler:27::27::27::27:

ediyorum canım burdaki arkadaşlarıma en yakın zamanda bebişler gelsin tüm isteyenlere rabbim versin:49::49:

Çekil aradan gız, ben senden tecrübeli hamileyim. Ben ayağımı sürüdüm dua ettim herkes hamile kalacak. Sonra üstüne alınma bakın ben dua ettim oldu diye saçını başını yolarım :27::27::27::27::27:

hoş geldin canım nasılsın gelmiyosun artık göremiyorum seni

Canım babaannem rahatsızdı okumuşsundur belki 1 ay önce
çarşamba günüde kaybettik maalesef.
yoğunluktan gelemedim, şimdide sırf biraz kafamı dağıtayım die bakınıyorum öle

Son düzenleme:
Back