• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

$xx.jpg
balkondan manzaramız :34:

hadi gözün aydın yeni bat belli olmuş son batın olur inşallah:3::3::3::3::3:

Valla gozum aydin mi kara mi oldu bilmiyorum batim geldigi halde moralim yine iyiydi taa ki gece misafirlige giderken benim yaslarda bi arkadas var 2.ye hamileymis sevindim onun adina ama iste bilirsiniz benim icin de malum konusmalari istemiyomusum gibi ogut vermeler bilmiyor ki kimse kocamda sorun var zaten birsey diyemem de yasim geciyormus en guzel yasimmis vs adet agrim vardi zaten biraz uzuntuden mideme agri girdi lavaboya kosup afedersiniz cikardim tabi orda soylemedim ben uzulunce hep mideme vurar cunku eve geldim hungur hungur agladim esimde hap ic vs diyo bana bilmiyoki asil acim baska anlamiyor.Canim yok yaniyo benim halen gozlerimden akiyor damla damla:43:

Eneeemmm ben hamile değilim ki:))
Sadece adayım:))
Allah söyletti herhalde hamile olurum inşallah:))

Insallah oylesindir sen hamileyim falan yazinca ben oyle sandim.Insallah Allah soyletmistir

Günaydın güsel arkadaşlarım dün erken çıktım doktora gittim sonuçların ii dedi doktor lekelenme yerleşme olabilir ama yinede düşük tehlikeside olabilir dedi bugün bidaha kan verecem yükselirse korkma dedi..pirogesteronun çok ii çıkmış dedi 29.9 çıkmış..biraz kasıklarımda ağrı var ama lekelenmem yok denecek kadar azaldı..ilaçta verdi düşük tehlikesine karşı eğer ii hissetmessen raporda veririm dedi belki pazartesiden itibaren alırım..hepinize tek tek teşekür ederim GÜZEL ALLAHIM HEPİNİZE YAŞATSIN 2014 HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALALIM..bana şans getirdiniz tedaviye başlayacakken doğla yolla kaldım..sewiyorum HEPİNİZİ:16::16::16::16::16::16:

Valla gozum aydin mi kara mi oldu bilmiyorum batim geldigi halde moralim yine iyiydi taa ki gece misafirlige giderken benim yaslarda bi arkadas var 2.ye hamileymis sevindim onun adina ama iste bilirsiniz benim icin de malum konusmalari istemiyomusum gibi ogut vermeler bilmiyor ki kimse kocamda sorun var zaten birsey diyemem de yasim geciyormus en guzel yasimmis vs adet agrim vardi zaten biraz uzuntuden mideme agri girdi lavaboya kosup afedersiniz cikardim tabi orda soylemedim ben uzulunce hep mideme vurar cunku eve geldim hungur hungur agladim esimde hap ic vs diyo bana bilmiyoki asil acim baska anlamiyor.Canim yok yaniyo benim halen gozlerimden akiyor damla damla:43:

Insallah oylesindir sen hamileyim falan yazinca ben oyle sandim.Insallah Allah soyletmistir

bu milletin ağzına kurekle vuracam..:47::47::47:.sen niye dinledinki sanane deyip çık..konuşturma onları..sanki doğsan ona ne doğmasan ona ne:47::47::47:
gerizekalılar..üzme kendini eşin keçi boynuzu falan yesin.yemiyomu...
dün başka topikten okumuştum karameleğe paylaştım dün gündüze bakasan bulursun..
iyiki sorun kocanda yoksa sen kendini daha suçlu hissederdin..tüp bebek denemediniz mi.:44::44::44::44::44:
seni bizler çok seviyoruz battaşım benim..gel öpemmm seni kız:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
yine diyom çocuk olacak hepimizinde olacak ama buay ama önümüzdeki ay illa olacak..SABIR tek ilacımız.

kac gundur gıremıyorum nete.sizi goremıyorum.yazdıklarınızı okuyamıyorum.umarım hersey yolundadır.:))))):13::119:

bizim apartmanda komşum var..kadının oğlu benim kızla yaşıt,bitane 7aylık doğurdu o öldü,bitane daha doğdu o da 5 yaşına geldi..
gecen yıl başka bi komşuda oturuyoz..analı kızdı beni sardılar sen niye doğmuyon bak mine 4. düşünüyo..çıldırdım..sabır sabır yuvarlak cvp veriyom olmuyo...en son dedim mine doğarsam senmi bakacaksın bukadar derdine düşmüşsün...
zınk diye sustular..sanki ben gelene yok demişim..:47::47::47::47::47:

iyiyim ne olsun işte sabah işi falan
daha giden gelen yok ama bu gün ateşim düştü..yarın olurum yada akşama:50::50::50::50:

yok olmadım canımcım benim testte dalgalanmalar oldu ilk çizgi bile hayal meyal çıktı anlamadım sağlık ocağına gidicem bakalım birazdan
sen napıyosun?

bende iiyim canım bugün klomene başladım haftaya perşembe yumurta kontrolüm var bakalım hayırlısı artık sende gti bakalım sağlık ocağına bizede güzel haber ver inş. canım :16::16:

Back