- 30 Ekim 2012
- 1.154
- 947
- 133
- Konu Sahibi mehmetelif
- #5.341
çıkarıyoruz yazılı kağıtlarıyla boğuşuyorumhayırlı olsun hepimize cnm
git git sıcak yatak varken ne üşüyon
kar size yaradı ohh tadını çıkarın valla
![KK35 :35: :35:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk35.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkarıyoruz yazılı kağıtlarıyla boğuşuyorumhayırlı olsun hepimize cnm
git git sıcak yatak varken ne üşüyon
kar size yaradı ohh tadını çıkarın valla
inşallah negatif olmaz olursa da üzülme çünkü üzülsen de değişmiyor ve sen de geriliyorsun. inşallah yarın![]()
yaparsın yazında.
hadi gözün aydın yeni bat belli olmuş son batın olur inşallah![]()
Eneeemmm ben hamile değilim ki:))
Sadece adayım:))
Allah söyletti herhalde hamile olurum inşallah:))
Insallah oylesindir sen hamileyim falan yazinca ben oyle sandim.Insallah Allah soyletmistir
Valla gozum aydin mi kara mi oldu bilmiyorum batim geldigi halde moralim yine iyiydi taa ki gece misafirlige giderken benim yaslarda bi arkadas var 2.ye hamileymis sevindim onun adina ama iste bilirsiniz benim icin de malum konusmalari istemiyomusum gibi ogut vermeler bilmiyor ki kimse kocamda sorun var zaten birsey diyemem de yasim geciyormus en guzel yasimmis vs adet agrim vardi zaten biraz uzuntuden mideme agri girdi lavaboya kosup afedersiniz cikardim tabi orda soylemedim ben uzulunce hep mideme vurar cunku eve geldim hungur hungur agladim esimde hap ic vs diyo bana bilmiyoki asil acim baska anlamiyor.Canim yok yaniyo benim halen gozlerimden akiyor damla damla
Insallah oylesindir sen hamileyim falan yazinca ben oyle sandim.Insallah Allah soyletmistir
Valla gozum aydin mi kara mi oldu bilmiyorum batim geldigi halde moralim yine iyiydi taa ki gece misafirlige giderken benim yaslarda bi arkadas var 2.ye hamileymis sevindim onun adina ama iste bilirsiniz benim icin de malum konusmalari istemiyomusum gibi ogut vermeler bilmiyor ki kimse kocamda sorun var zaten birsey diyemem de yasim geciyormus en guzel yasimmis vs adet agrim vardi zaten biraz uzuntuden mideme agri girdi lavaboya kosup afedersiniz cikardim tabi orda soylemedim ben uzulunce hep mideme vurar cunku eve geldim hungur hungur agladim esimde hap ic vs diyo bana bilmiyoki asil acim baska anlamiyor.Canim yok yaniyo benim halen gozlerimden akiyor damla damla
günaydın bacılar hamile olanlar nasılsınız..olmayanlarda üzülmeyin lan olacaksız..![]()
kac gundur gıremıyorum nete.sizi goremıyorum.yazdıklarınızı okuyamıyorum.umarım hersey yolundadır.:))))):13::119:
selam güzellikler hayırlı cumalar olsun
hoşgeldin canım hayırlı cumalar adet oldunmu :26::26::26:
4a5b77 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ahada ateş..nasip hanım yok diye bende komşu yopiğe gidiyom..
öldürecem bu karuyu:104::104::104::104::104:..nerde bu nasip![]()
yok olmadım canımcım benim testte dalgalanmalar oldu ilk çizgi bile hayal meyal çıktı anlamadım sağlık ocağına gidicem bakalım birazdan
sen napıyosun?