• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

(neler yaptimm esim geceden berii 3 duple redbull ictii
turk kahvesi yaptim icirdimm falan filann

12 30 gibi iliski oldu ama sanmiyorum hamile olacagimi

1 saat oncesinden sakir sakir buz koydumm esimee bir saat kaldi tam x leri oldursun diyee

ben hazirlandim tabii neler yaptigimi tahmin edebilirsinizz
ph 9 u askindii o olayla birliktee

hayirlisii yaaa rabbim buyuk insallahhhh veriirrr .....)
ben kocama bunların hiç birini yapamam yaptıramam

yok artıkkkkkkkkkkkkkk
hayatta yapmaz

Canim kistinlemi ilgili bende simdi gordum sen kimse yazmadi diyince baktim gecmise bakmadim hic egemenhalit yazmis sana belkide sen gormedin bende anlamadim hicbisey ama 5 cm buyuk ne kisti cikolatami

bilmiyorum dr boyle anlattı yumurta catlıyormus catladıgı yerde damar a denk gelıyrsa ıcıne kan doluyormus boyle adını bılmıyorum anlatıgına gore cıkolta kıstı mıdır sızce

bilmiyorum dr boyle anlattı yumurta catlıyormus catladıgı yerde damar a denk gelıyrsa ıcıne kan doluyormus boyle adını bılmıyorum anlatıgına gore cıkolta kıstı mıdır sızce

evet ici kanli olursa cikolata kisti diyolar sivi dolu olursa o daha az tehlikeli buna gore ama korkma hapla en fazla 1 yada 2 ayda adetle atiyorsun genelde ager hapla atilmazsa ameliyat yapiyolar diye biliyorum.Benimde vucudum kist cok yapiyor kimisinin dedigine gore pko sendromu varmis ondan surekli olurmus ki oluyorda gercektn doktorun biride adetin heray geliyomu duzenlimi dedi duzenli dedim en fazla 1 hafta 3-5 gun gecikiyor dedim ki gordugun gibi sasirmadi bile gununu sadece 1 gun degisti evlenmeden once daha duzensizdi.O zaman onun anlami pko demek degil sende yok diyo anlamadim kime inancam bende

iyidir tatlış senden naber?gelmiş seninde kör olmayasıca adet:(

aahh ahh geldi kor olmayasica gununu de sasmaz oldu masallah:nazar::19:Karnim agriyo yatagin icinden sizlere bakiniyorum bende kizlar napiyo ne yaziyo diye iste bunalim bunalim takiliyorum:27::27:

İYİ akşamlar şeker hoşgeldin:16::16:

Baci napiyon sanki sen sinirlisin gibi hissettim:34:Benim bati 12 Ocak yaparmisin:19:

aahh ahh geldi kor olmayasica gununu de sasmaz oldu masallah:nazar::19:Karnim agriyo yatagin icinden sizlere bakiniyorum bende kizlar napiyo ne yaziyo diye iste bunalim bunalim takiliyorum:27::27:

Baci napiyon sanki sen sinirlisin gibi hissettim:34:Benim bati 12 Ocak yaparmisin:19:
aha ahh benimkide o kadar özlemiş ki beni tam 1 hafta önceden geldi sağolsun:))
yok canım.20 i bat

valla doktorlara inat hamile kal kız bu ay.olay olur ama haaa:)))

Back