• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

çoffenaasın var yaaaa...... ay bayılırım hastasıyım! canım çok çekti!!!!!!!!!!!
hamile miyim yaa
evet hamileyim galiba.
geçende de canım istanbul çekmişti ya zaten
ben yarın doktora gideyim de en iyisi...
ay canım sen hamile ol ben sana kargoyla yollarım yapıp yapıp :49: :49:

evde olmak çok sıkıcı:68::68::68: okunacak bir sürü yazılı kağıdı var ama ben tembel oldum :33: yumurtluyorum asabiyim gerginim :27:

bu ay hepimiz fos çıktık..soğuktan bence:ssz::ssz::ssz:

Aynen yaa dun gelmesi lazimdi artik bebek degil adet bekler oldum kasiklarim belim agriyo gordum minnacik 2 gun once ama daha sokulmedi o da kendini sasirdi artik ne zaman gelecegini

hee yok ben öyle bişey duymadım. doktor verse de ben o işleri uygulayamam zaten...günde 1 folbiol verdi bana onu ble unutuyom çoğu zaman. yemek masasının üstüne koydum unutmim diye... herkes görüyo ama napimmmm

Ama icmen lazim sirf bebek icin degil kendi vucudun icinde cok faydali bir vitamin bende hergun icince kotu hissediyorum ama napalim bazi seylere katlanmak lazim.Ben bide tiroit hapi kullaniyorum o da ac karnina icilcek once onu aliyorum 1 saat ac toplamda 2 saat ac bekliyorum yemiceksin hicbisey diyolar ama dayanamayip bazen yiyorum yoksa olcem acliktan :52:

Aynen yaa dun gelmesi lazimdi artik bebek degil adet bekler oldum kasiklarim belim agriyo gordum minnacik 2 gun once ama daha sokulmedi o da kendini sasirdi artik ne zaman gelecegini

Ama icmen lazim sirf bebek icin degil kendi vucudun icinde cok faydali bir vitamin bende hergun icince kotu hissediyorum ama napalim bazi seylere katlanmak lazim.Ben bide tiroit hapi kullaniyorum o da ac karnina icilcek once onu aliyorum 1 saat ac toplamda 2 saat ac bekliyorum yemiceksin hicbisey diyolar ama dayanamayip bazen yiyorum yoksa olcem acliktan :52:

test falan yapmadınmı...iki gün çnce gelmiş daha gelmemişse bi test yap derim

hamile kalamazsan bu ay aşılama yaparız demişti doktor:(( çok zormu acaba aşılama bilgin varmı nasıl oluyor..sen ne yaptın sende gelen giden varmı:3::3::3:

ayyy bak ne güzel tedaviden önce hamile kaldın doğal yoldan. allahım bana da göstersin inşallah.... yoksa bana da ocakta aşılama yolu görünecek.... ondan da ümitli değilim:((((((((((((((((((((((((((

yahu bi sorun yoksa neden kendinle oynatıyosun. bak verdiler elife de ne oldu vücut direniyor....

bi an önce olsun dedim..bide ben gecen yıl çok kullandım ilaç..ilaçlarla adet oluyodum resmen..
hsg filminden sonra düzeldi..o zamanda dr dedi erken menapoz falan şimdide korkuyomm..yaş olmuş33 :18::18::18::18::18:

karamelek doğru diyor.33 se ne var?benimki 36 ve hiç çocuğum yok:43:

Back