- Konu Sahibi mehmetelif
- #5.201
nasipin yerinde olsam ben de olmam, hayır gerek yok yaani![]()
vücut gerek görüosa yapcak bişe yok.sana bana bakmaz o iş.
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kist için ilaç vermedimi..bida hamilelik takvimin var kafam karıştı.:44::44::44:.seni hamiş sandım..kızlar 5 cm kıstım var smear verdım hamıle degılım kan verdım yarın gosterıcem bakarmısın bı
Tam Kan) BASO 0 - 0 0,1
Hemogram (Tam Kan) BASO% 0 - 0 1
Hemogram (Tam Kan) EOS 0 - 0 0,4
Hemogram (Tam Kan) EOS% 0 - 0 6
Hemogram (Tam Kan) HCT 37,6 35 55
Hemogram (Tam Kan) HGB 12,1 11,2 17
Hemogram (Tam Kan) LYM 3,3 1 3,7
Hemogram (Tam Kan) LYM% 28,6 20 50
Hemogram (Tam Kan) MCH DÜŞÜK 25,52 26 34
Hemogram (Tam Kan) MCHC DÜŞÜK 32,2 33 36
Hemogram (Tam Kan) MCV DÜŞÜK 79,22 80 100
Hemogram (Tam Kan) MONO YÜKSEK 1,3 0 0,7
Hemogram (Tam Kan) MONO% 10,8 0 14
Hemogram (Tam Kan) MPV 9,7 6 13
Hemogram (Tam Kan) NEU YÜKSEK 7,1 1,5 7
Hemogram (Tam Kan) NEU% 60,6 37 72
Hemogram (Tam Kan) PCT DÜŞÜK 0 - 0,17 0,35
Hemogram (Tam Kan) PDW 12,1 9 17
Hemogram (Tam Kan) PLT YÜKSEK 407,1 100 400
Hemogram (Tam Kan) RBC 4,75 3,93 5,77
Hemogram (Tam Kan) RDW 12,8 11 16
Hemogram (Tam Kan) RDW-SD 39,3 35,1 46,3
Hemogram (Tam Kan) WBC YÜKSEK 11,7 3,98 11
ya dün kaç kez heh oldum dedim ama yok.bugünde ağrı yok zaten.daha iyiyim.
yaaaa artık ben de bi hayırlısıyla hamile kalmak anne olmak istiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
kızlar sonucum çıkmış hamileyim:)) 315 çımış bt hcg![]()
yaaaa artık ben de bi hayırlısıyla hamile kalmak anne olmak istiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
kız dur sana başka bi topikten alıntı yaptım bakhele
benimde eşimin toplam sperm sayısı 5 milyondu ve % 33 ü hareketli %66 sı hareketsizdi ben eşime kuru inciri saf zeytinyağına 1 gece bekletip her sabah aç karna yedirdim yaklaşık 1 ay sonra hamile kaldım son yaptırdığımız testte hareketli sperm sayısı % 88 e çıkmıştı kuru incir kürünü herkese tavsiye ederim...![]()
ah canımm yese neler yapcam daaa yemiyo ki yaaaaaaaa yemiyo valla delircemm.
keçiboynuzunu zor içiriyom her gün yine mi yaptın yine miçiçicem şunu diyo yaaaa![]()
Her yerde oldguu gıbı buradada gruplasma mevcut kımse cevap vermemıs bana neyse kızlar benı batı sılın gıtsın
Her yerde oldguu gıbı buradada gruplasma mevcut kımse cevap vermemıs bana neyse kızlar benı batı sılın gıtsın