Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlar 5 cm kıstım var smear verdım hamıle degılım kan verdım yarın gosterıcem bakarmısın bı

Tam Kan) BASO 0 - 0 0,1
Hemogram (Tam Kan) BASO% 0 - 0 1
Hemogram (Tam Kan) EOS 0 - 0 0,4
Hemogram (Tam Kan) EOS% 0 - 0 6
Hemogram (Tam Kan) HCT 37,6 35 55
Hemogram (Tam Kan) HGB 12,1 11,2 17
Hemogram (Tam Kan) LYM 3,3 1 3,7
Hemogram (Tam Kan) LYM% 28,6 20 50
Hemogram (Tam Kan) MCH DÜŞÜK 25,52 26 34
Hemogram (Tam Kan) MCHC DÜŞÜK 32,2 33 36
Hemogram (Tam Kan) MCV DÜŞÜK 79,22 80 100
Hemogram (Tam Kan) MONO YÜKSEK 1,3 0 0,7
Hemogram (Tam Kan) MONO% 10,8 0 14
Hemogram (Tam Kan) MPV 9,7 6 13
Hemogram (Tam Kan) NEU YÜKSEK 7,1 1,5 7
Hemogram (Tam Kan) NEU% 60,6 37 72
Hemogram (Tam Kan) PCT DÜŞÜK 0 - 0,17 0,35
Hemogram (Tam Kan) PDW 12,1 9 17
Hemogram (Tam Kan) PLT YÜKSEK 407,1 100 400
Hemogram (Tam Kan) RBC 4,75 3,93 5,77
Hemogram (Tam Kan) RDW 12,8 11 16
Hemogram (Tam Kan) RDW-SD 39,3 35,1 46,3
Hemogram (Tam Kan) WBC YÜKSEK 11,7 3,98 11

kist için ilaç vermedimi..bida hamilelik takvimin var kafam karıştı.:44::44::44:.seni hamiş sandım..
ama bu değerleden bişi anlamadım

yaaaa artık ben de bi hayırlısıyla hamile kalmak anne olmak istiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız dur sana başka bi topikten alıntı yaptım bakhele

benimde eşimin toplam sperm sayısı 5 milyondu ve % 33 ü hareketli %66 sı hareketsizdi ben eşime kuru inciri saf zeytinyağına 1 gece bekletip her sabah aç karna yedirdim yaklaşık 1 ay sonra hamile kaldım son yaptırdığımız testte hareketli sperm sayısı % 88 e çıkmıştı kuru incir kürünü herkese tavsiye ederim...

oda olur ama önce sağlıklı olsun demek lazım

ah canımm yese neler yapcam daaa yemiyo ki yaaaaaaaa yemiyo valla delircemm.
keçiboynuzunu zor içiriyom her gün yine mi yaptın yine miçiçicem şunu diyo yaaaa

ah canımm yese neler yapcam daaa yemiyo ki yaaaaaaaa yemiyo valla delircemm.
keçiboynuzunu zor içiriyom her gün yine mi yaptın yine miçiçicem şunu diyo yaaaa

way arkadaş millet kocalarına neler yaptıyo biz bi şey içirtemiyoz..benimkide öyle kazma..boşver arkadaşım.

(neler yaptimm esim geceden berii 3 duple redbull ictii
turk kahvesi yaptim icirdimm falan filann

12 30 gibi iliski oldu ama sanmiyorum hamile olacagimi

1 saat oncesinden sakir sakir buz koydumm esimee bir saat kaldi tam x leri oldursun diyee

ben hazirlandim tabii neler yaptigimi tahmin edebilirsinizz
ph 9 u askindii o olayla birliktee

hayirlisii yaaa rabbim buyuk insallahhhh veriirrr .....)
ben kocama bunların hiç birini yapamam yaptıramam

Son düzenleme:
Elifcim benim sevimsiz geldi az once biliyordum zaten gelecegini hemde haftalar oncesinden cunku umudum yok artik benim koyverdim gitti en azindan ameliyata kadar.Hem karnim agriyor hemde bacaklarimi killarimi aliyorum yaa yok boyle bir iskence kendi kendime eziyet ediyorum resmen bi yanimda ada cayi bi yanda laptop bi yanda makinem hadi kolay gelsin bana Allahta sabir versin

Her yerde oldguu gıbı buradada gruplasma mevcut kımse cevap vermemıs bana neyse kızlar benı batı sılın gıtsın

Her yerde oldguu gıbı buradada gruplasma mevcut kımse cevap vermemıs bana neyse kızlar benı batı sılın gıtsın

Canim kistinlemi ilgili bende simdi gordum sen kimse yazmadi diyince baktim gecmise bakmadim hic egemenhalit yazmis sana belkide sen gormedin bende anlamadim hicbisey ama 5 cm buyuk ne kisti cikolatami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…