Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

hamile kalamazsan bu ay aşılama yaparız demişti doktor( çok zormu acaba aşılama bilgin varmı nasıl oluyor..sen ne yaptın sende gelen giden varmı

daha ne işte aşılama ol hooop hamiş..
aşılama 15-20 dak süren bi işlem..aynı gün eşinin spermini alıp yıkayıp uzunca bi şırınga diyeyim( anlamaniçin...)şırıngaya doldurup spermleri sana enjekte ediyolar..yarımsaat yatıyon sonra evine..
10 gün sonrada test yapıp bakacan hamilemisin diye bitti gitti.
ben 4 ay bekledim bu aygit önümüzdeki gel dediler beni çıldırttılar..o yüzden yapmadım

benim doktor geçen ay yapmadı bir yumurta var diye bu ay iğne verecek çok yumurta olsun şansımız çok olsun dedi ama ben çok korkuyorum

sen neden acele ediyon ki 16sı bi geçsin hele.
bence hemen gitme doktoora
napçak ki doktor?? belki de gerçekten geç yumurtladın....
ben olsam 16sının geçmesini beklerdim. 16sında da test yapardım... erken yumurtladıysan kesin çıkar zaten
ha yok geç yumurtladıysan da adet olursun. ateşini de takip ediyorsun nasıl olsa...
16sı geçtikten sonra hala olmadıysan ve de testin negatifse git doktora bence
offf ne çok yazdım he sabah sabah...

benim doktor geçen ay yapmadı bir yumurta var diye bu ay iğne verecek çok yumurta olsun şansımız çok olsun dedi ama ben çok korkuyorum

anaaaaa deli karu..
korkma ne güzel işte dr bilinçli çok olsunki şansın daha artsın..
sevineceğine bide korkuyon..

hımm:26::26::26::26::26::26:
güzel demişsin...nekadar erken regli olsam okadar çabuk başlarız tedaviye.. obakımdan acelem..
16 olsun dahada test yapmam dr giderim..zaten adet düzensizliği için kan tahlili yapacak.hormon fsh falan bişi varsa kanda çıkar yoksada bismillah der başlarız

yahu bi sorun yoksa neden kendinle oynatıyosun. bak verdiler elife de ne oldu vücut direniyor....

yahu bi sorun yoksa neden kendinle oynatıyosun. bak verdiler elife de ne oldu vücut direniyor....

bi an önce olsun dedim..bide ben gecen yıl çok kullandım ilaç..ilaçlarla adet oluyodum resmen..
hsg filminden sonra düzeldi..o zamanda dr dedi erken menapoz falan şimdide korkuyomm..yaş olmuş33 :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…