- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.880
- 248
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.921
bende 34 canım:)) ne güzel daha yaşın küçük senin ben yemeğe cıkıyorum tatlım gelince devam ederiz bu arada sen çalışıyormusun evdemisin..
karamelekmiolur canım grafiğime bakma imkanın var mı?
canım ateşin yükselişte bu iyi ama çatlamanın ne zaman olduğunu göstermemiş mi ben mi anlamadım :S kaç gün var bata
Size kısa bi not bırakmak için geldim... Herseyden önce sizi çok seviyorum.. Uzun süredir giremiyorum bu sizi unuttuğum anlamına gelmesin sadece biraz kötü hissediyordum ...buralardayım merak etmeyin... Ayrıca listenin en sonunda olmak hiç güzel değil...
Mehmetelifciğim kusura bakma İnan ki period takvimime bakıyorum ama işin içinden cıkamıyorum en ufak bi tahminim bile yok... Seni takmadığımı falan sakın düşünme olur mu...:50:
hoş geldin canım çok merak ettim seni özeldende mesaj atmıştım kendini kötü hissetme bize 2014 e kaldık canım :26:
Canım benimmm hoşbuldumm... Evet 2014e kaldık da inşallah 2015i bulmaz :26::26:
dr gitmedinmi daha adet olmadınmı..
nerelerdesin
allahım 2015 olmasın daha yeter 2014 de doğuralım ..
karamelekmiolur canım grafiğime bakma imkanın var mı?
ben kılomen kullandım canım senin ilk bebeğinmi:))
mrb kızlar aranızda yeni sayılırım benim bat 4 ocak yaş 29 2. ayım serophene kullanıcam bu ay bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı aranızda :18: :18:
h.bulduk canım ne yapayım öbür tarafta kimse olmadı mı canım sıkılıyor :) ben klomenle hamile kalmıştım inşallah sendede işe yararhoş geldin canım sendemi geldin buraya bende burdayımbende klomen kullanıyorum bu üçünü ay olcak bakalım
ben ilk hamileliğim de kullanmıştım klomen 2. ayımda hamile kalmıştım. 3 yaşında bir oğlum var şimdi 2. çocuk için uğraşıyoruz bu dr serophene verdi hayırlısı artık bakalım salı günü tekrar çağırdı yumurtanın gelişip gelişmediğine bakacak herhalde hayırlısı artık
ben ilk hamileliğim de kullanmıştım klomen 2. ayımda hamile kalmıştım. 3 yaşında bir oğlum var şimdi 2. çocuk için uğraşıyoruz bu dr serophene verdi hayırlısı artık bakalım salı günü tekrar çağırdı yumurtanın gelişip gelişmediğine bakacak herhalde hayırlısı artık
h.bulduk canım ne yapayım öbür tarafta kimse olmadı mı canım sıkılıyor :) ben klomenle hamile kalmıştım inşallah sendede işe yarar
çatlatma iğnesimi oldun ilk hamileliğinde..
hoşgeldin topiğimize..
ben 3 ay iğne oldum yine olmadı
Kızlar ben çıkıyorum ders çalışmam lazım sınavlar yaklaştı yine... Öpüyorum kendinize ii bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?