- Konu Sahibi mehmetelif
- #4.721
çay koyup geliyorum
Benimki sekersiz please
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çay koyup geliyorum
çaylar açık olsun şekerim hamile falan varsa aramızda tokanmasın kıh kıh![]()
iyi demlensin bende bi açık alırım Eki Görüntüle 891003
fertility friend sitesine üye olmaya çalışıyorum ama hata veriyo canım.
bi yapamadım tabloyu![]()
:)))))) delinin.delilik hali kalmadi sabahtan beri yatiyorum cok kotu basim donuyo ayaga kalkinca dunyam kayiyo:S bu duzensiz uyku mahvetti beni yaw sen nasilsin canim
aminnnn valla soba bile anca kendini ısıtıyor bu ne?
en çok ben hamileyim![]()
fertility friend sitesine üye olmaya çalışıyorum ama hata veriyo canım.
bi yapamadım tabloyu![]()
iyilik tatlım senden naber? adetim bugün bitti artık çalışmalara başlama zamanımız geliyor bu ay çok iyi çalışmamız lazım![]()
en çok ben hamileyim![]()
keşke olsa ama nerdeee o günler. fertility frend sitesinden yapıyorum canım
bu kadar soğuğa ne soba dayanır ne kaloriferen güzeli bebek çalışması yapmak iyi ısınılıyor
![]()
oluuur. ben sadece hamile olsam da yeter bana :))))
Kiz var ya bu ay en umutsuz olan sendin sokturucu vs den sebep eger hamileysen(innnssssallaaah) yeminle kendimden daha cok sevincem ve topigimizin mucizesi olcan :)))
git kocanla iç o zaman burda ne işin varkocama demliyorum ben aaaaaaaaaa uyuzlara bak![]()
hımmm ateş ölçme topiğinin başındaki bilgilerden yararlanarak yaptım ben. sen de oraya bakıyosun de mi canım...
o bile sitesine almıyor seni![]()
kız o ilaç rahimi besliyormuş aynı zamanda ve gebelik var ise tutunmasını sağlıyormuş.bilmeden bana iyilik mi yaptılar acep![]()
baktım kuzum. ordan yapıyorumda eşim baktı siteyu üye olan biri davet edecek yoksa kayıt yapmıyo dedi.
valla sobalı odada yapıyoruz ama ben hareket etmediğimden kocam ısınıyor :26: