- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #4.701
cnm ya ilk sayfadakinde benim eski bat gösteriyo yeni tabalo yaptınmı yoksa aynı tablomu?
bildirmemiş olabilirsin.güncellerim canım üstte yazdığın tarih mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ya ilk sayfadakinde benim eski bat gösteriyo yeni tabalo yaptınmı yoksa aynı tablomu?
sağol canım.. ama eşim çanakkaleye gidiyo bu gece yani cenaze oraya gidiyo o yüzden adam evde olmayınca tek başınada olmaz dimi![]()
benimde 23 yada 24 burdaki hesaplamaya göre 24 gösteriyo bat ama ne olur ne olmaz diye öyle didim :)
ne kadannnnnnnnnnn soğuk yahuuu![]()
evet eve gelene kadar dondum resmen...allah dışarda kalanlara ya da çalışmak zorunda kalanlara yardımcı olsun ...
amin canım.
naber nasılsın ??
iyilik tatlım senden naber? adetim bugün bitti artık çalışmalara başlama zamanımız geliyor bu ay çok iyi çalışmamız lazım![]()
yok canım ya öyle bişe yaşamadım
ne olsun canım benim yumyumlar çatlamış galiba.... ateşime göre cumartesi günü... bakalım bekliyorum artık ateşim düşmesin de hamile olabileyim diye.....
canım bu ateş tablosunu nerden yapıyorsun? inş düşmez hamilesindir canım yeni yıla yeni güzel haberle girersiniz ne güzel...
Herkese iyi aksamlarrrrrr nasilsiniz citir anneler ve anne adaylari
çay koyup geliyorum
kaçın deli gelmiş![]()
evet eve gelene kadar dondum resmen...allah dışarda kalanlara ya da çalışmak zorunda kalanlara yardımcı olsun ...
çaylar açık olsun şekerim hamile falan varsa aramızda tokanmasın kıh kıh![]()