Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

:) tesekkurler canım
Simdi ben adet tarihimi ilk akıntının başladığı gün olan 6 Aralık dersem bat 3ocak oluyor
Yoook bayağı bayağı kanama olan gunu sayarsak yani 8 Aralık dersek o zaman bat 7 Ocak oluyormus

Amaaaaan saldim çayıra mevlam kayıra
Bu ay ovulasyon tarihi kovalama niyetim yok.calisma niyetimde yok.kocise randevuda vermedim:1:
Canım ne isterse onu yapcam yupppppiiiiiiii:8::8::8::8::8::8::8:

:) tesekkurler canım
Simdi ben adet tarihimi ilk akıntının başladığı gün olan 6 Aralık dersem bat 3ocak oluyor
Yoook bayağı bayağı kanama olan gunu sayarsak yani 8 Aralık dersek o zaman bat 7 Ocak oluyormus

Amaaaaan saldim çayıra mevlam kayıra
Bu ay ovulasyon tarihi kovalama niyetim yok.calisma niyetimde yok.kocise randevuda vermedim:1:
Canım ne isterse onu yapcam yupppppiiiiiiii:8::8::8::8::8::8::8:

aslına en güzelii ama ben yapamıorumm:26:

sıkıntıdan kullaklarım yanıo yine tek çizgi test yapmicam diorum ama dayanamıorum dün adet oldum sanndım pembe bi akıntı geldi peçeteye kasıklarım çok ağrıdı sonra siyah akıntı geldi bugün bişi yok yorumlaraa baktım gebelik yazıo yerleşme yazıo heyecanlandım yaptım cıxxx olmadı yine adette olmadım bunları yaşayan war mı kızlar

sıkıntıdan kullaklarım yanıo yine tek çizgi test yapmicam diorum ama dayanamıorum dün adet oldum sanndım pembe bi akıntı geldi peçeteye kasıklarım çok ağrıdı sonra siyah akıntı geldi bugün bişi yok yorumlaraa baktım gebelik yazıo yerleşme yazıo heyecanlandım yaptım cıxxx olmadı yine adette olmadım bunları yaşayan war mı kızlar

Ben 3 Aralık'ta adet olacaktım.olmadi.hicbirseyim yokken 6 Aralık'ta koyu kahverengi akıntım oldu gecti birgün sonra yine aynı.banada yerleşme gibi geldi,öylede diyen arkadaslarımız oldu.ama 3.gun normal kanamam başladı.yani yerleşmede olabilir gecikmiste olabilir.bekleyip göreceksin veya kan testi yaptirabilirsin

Cunku idrar testi yanıltıcı oluyor

Son düzenleme:

yok canım ya öyle bişe yaşamadım

Ben 3 Aralık'ta adet olacaktım.olmadi.hicbirseyim yokken 6 Aralık'ta koyu kahverengi akıntım oldu gecti birgün sonra yine aynı.banada yerleşme gibi geldi,öylede diyen arkadaslarımız oldu.ama 3.gun normal kanamam başladı.yani yerleşmede olabilir gecikmiste olabilir.bekleyip göreceksin veya kan testi yaptirabilirsin

Cunku idrar testi yanıltıcı oluyor[/QUO

sıkmayalım canımızı olcak bigünde ne zaman 5 gün geçti adetimden böle akıntı gelicedee heyecanlandım adet olmak istemiorum:((

malesef ben de adet günümden bi kaç gün önceydi galiba pempe leke geldi. ertesi gün kahve leke. 2 gün boş geçti. ben de çok umutlandım test bile yapmadım umudumdan. ama malesef 2. günün gecesi geldi benimkiler.... çok üzüldüm keşke test yapsaydım. benim için hamile kalabildiğimi görmek bile çokk önemli....
inşallah seninki gerçketen tutunmadır, şansın açık olsun:49:

Istersen kan tahlili yaptir kafan rahatlasın
Gebelik varsa dra gidersin en azından akintilarinla ilgili danisirsin
Ha gebelik yoksada ümitlenmemiş olursun.

günaydın canlarım beni merak etmişsiniz sğl un dün dr da geçti günüm dr hanım ameliyata girdi çıkamadı bende ordan eve gittim

sizlere haber veremedim sonuç malesaf negatif adet bitince çalışmalara son hız devam sizleri seviyorummm :16::16::16:

hayırlısı olsun hakkında canım.yeni bat?

günaydın cnm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...sıkma canını... bendede çalışmalar devam ediyodu aslında bu günde çalışma olacaktı ama bu sabah eltimin babası vefat etti :25: sabah hastanedeydik az önce geldim bende eve... o yüzden çalışmaya ara vericez.. bu ay benimde ümitler suya düştü sanırım... gerçi dün yumurtlama günümdü hissettim pazar gece çalışma olmuştu dünde baya akıntım oldu heralde yumurtladım inş. tutar bakalım... bizde seni çok seviyoruz cnm :16:

canım başınız sağolsun ama eltinin babasının sizin evdeki çalışma ile ne alakası var?
bence devam edin siz çalışmaya

ben bitane buldun orda cutaherd diye bi kız ona sordum yum geç olmuş adetin gecikir dedi:26::26::26:
elif okusa burayı beni öldürecek..başka topik yok diye parmağını sallar:32::32::32::32::32::32:

YOK CANIM karışmıyorum artık.yazan yazar yazmayan kendi bilir ne yapayım :45:
millete soruyorum gelecek misin yeni bat bildirecek misin sileyim mi diye çoğu cevap bile vermiyor.sıkıldım artık
gelöeyeceksen neden isim yazdırıp gidiyorsun değil mi ama:47:

Back