- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.681
49dbd0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba kızlar bu da benim ateş tablom.
1 gün erken yumurtlamışım bu ay bu tabloya göre...
bekliyoruz bakalım..................
bat nezaman
:) tesekkurler canım
Simdi ben adet tarihimi ilk akıntının başladığı gün olan 6 Aralık dersem bat 3ocak oluyor
Yoook bayağı bayağı kanama olan gunu sayarsak yani 8 Aralık dersek o zaman bat 7 Ocak oluyormus
Amaaaaan saldim çayıra mevlam kayıra
Bu ay ovulasyon tarihi kovalama niyetim yok.calisma niyetimde yok.kocise randevuda vermedim
Canım ne isterse onu yapcam yupppppiiiiiiii
aslına en güzelii ama ben yapamıorumm:26:
sıkıntıdan kullaklarım yanıo yine tek çizgi test yapmicam diorum ama dayanamıorum dün adet oldum sanndım pembe bi akıntı geldi peçeteye kasıklarım çok ağrıdı sonra siyah akıntı geldi bugün bişi yok yorumlaraa baktım gebelik yazıo yerleşme yazıo heyecanlandım yaptım cıxxx olmadı yine adette olmadım bunları yaşayan war mı kızlar
sıkıntıdan kullaklarım yanıo yine tek çizgi test yapmicam diorum ama dayanamıorum dün adet oldum sanndım pembe bi akıntı geldi peçeteye kasıklarım çok ağrıdı sonra siyah akıntı geldi bugün bişi yok yorumlaraa baktım gebelik yazıo yerleşme yazıo heyecanlandım yaptım cıxxx olmadı yine adette olmadım bunları yaşayan war mı kızlar
Ben 3 Aralık'ta adet olacaktım.olmadi.hicbirseyim yokken 6 Aralık'ta koyu kahverengi akıntım oldu gecti birgün sonra yine aynı.banada yerleşme gibi geldi,öylede diyen arkadaslarımız oldu.ama 3.gun normal kanamam başladı.yani yerleşmede olabilir gecikmiste olabilir.bekleyip göreceksin veya kan testi yaptirabilirsin
Cunku idrar testi yanıltıcı oluyor[/QUO
sıkmayalım canımızı olcak bigünde ne zaman 5 gün geçti adetimden böle akıntı gelicedee heyecanlandım adet olmak istemiorum(
günaydın canlarım beni merak etmişsiniz sğl un dün dr da geçti günüm dr hanım ameliyata girdi çıkamadı bende ordan eve gittim
sizlere haber veremedim sonuç malesaf negatif adet bitince çalışmalara son hız devam sizleri seviyorummm
günaydın cnm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...sıkma canını... bendede çalışmalar devam ediyodu aslında bu günde çalışma olacaktı ama bu sabah eltimin babası vefat ettisabah hastanedeydik az önce geldim bende eve... o yüzden çalışmaya ara vericez.. bu ay benimde ümitler suya düştü sanırım... gerçi dün yumurtlama günümdü hissettim pazar gece çalışma olmuştu dünde baya akıntım oldu heralde yumurtladım inş. tutar bakalım... bizde seni çok seviyoruz cnm
hayırlısı olsun hakkında canım.yeni bat?
tamam canım güncelleyeyimyeni bat 6 ocak canım hayırlısı tabiki her zaman
canım başınız sağolsun ama eltinin babasının sizin evdeki çalışma ile ne alakası var?
bence devam edin siz çalışmaya
tamam canım güncelleyeyim
ben bitane buldun orda cutaherd diye bi kız ona sordum yum geç olmuş adetin gecikir dedi:26::26::26:
elif okusa burayı beni öldürecek..başka topik yok diye parmağını sallar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?