- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.641
neyse kızlar sizlere doyum olmuyo ben inim cenaze evine biraz kendinize iyi davranın
hımmm:26::26::26::26:sıcak suda oturma oldumu..
gerçi kış bu soğukta banyo bile yapasım yok
tekrar hayırlı olsun
canım ilişkiyle ilgili genel yani her banyo yaptıgımda değil ama ekim ayında 5 defa tekrarladım. bir de ilişkiden sonra ayağı kalkmadım saçma belki ama söyleyeyim bunu danasıl yani ilişkiden öncemi sonramı?
yok tatlım suda oturmadım ben ebevyn banyosu küçük zaten karnımı lifle sabunla ovalıyordum bir de sıcak suyla yıkanıyordum sonra bekliyordum işte annem söyledi ben de yaptım yumurtalıkları çalıştırır dedimşti
canım ilişkiyle ilgili genel yani her banyo yaptıgımda değil ama ekim ayında 5 defa tekrarladım. bir de ilişkiden sonra ayağı kalkmadım saçma belki ama söyleyeyim bunu da
yok gülüm olsaydı zaten çıkardı..adetimi bekliyecem olunca bende dr gitecem...
iki defa yum takibi klomen çatlatma iğnesi oldum olmadı..
ama yine deniyecem..yenilen pehlivan güreşe doymaz
böylesi senin için daha hayırlı olmuş canım benimmm
düşük olsaydı daha çok üzülürdük emin ol
bu aralar az girince sen, fazlaca üzüldüğünü düşündüm
ama ben senin en kısa zamanda hamile kalacağına inanıyorum
sen aslan gibi iki çocuk doğurmuşsun
yok tatlım suda oturmadım ben ebevyn banyosu küçük zaten karnımı lifle sabunla ovalıyordum bir de sıcak suyla yıkanıyordum sonra bekliyordum işte annem söyledi ben de yaptım yumurtalıkları çalıştırır dedimşti
canım ilişkiyle ilgili genel yani her banyo yaptıgımda değil ama ekim ayında 5 defa tekrarladım. bir de ilişkiden sonra ayağı kalkmadım saçma belki ama söyleyeyim bunu da
kızlar günaydın ; beni düşünmenize çok mutlu oldum sevilmek , düşünülmek gerçekten çok güzel Allah razı olsun hepinizden
sonuç normal adet olmuşum artık adetim bitince çalışmalara devamhepinizi çok seviyorum siz olmasanız bu kadar çabuk atlatamazdım herhalde
Hayırlı olsun canım tebriklerherkese merhabalar hamile olanlara sağlıklı günler olmayanlara da en hayırlısından bebişler diliyorum. benim de adet 8 gün geçti test yaptım pozitif . hayırlısı bakalım doktora gitmek lazım biraz daha bekleyeyim diyorum. ilk hamileliğim cok heyecanlıyım
takviye ilaçlar verdi mi doktor canım,
folik asit dışında kalsiyum.demir eksikliği için veriyolar ya.
uyuki dinlen canım, mesleğin neydi?
ben ders çalışıyorum güya bu saatte
iyicanım bildiğim kadarıyla.kaç gün gecikmişti?
Ayyy sevindim düşük olmadığına
Umarım bu ay tutar
Bide bisi sorcam bat ne simdi senin? Benimkide gecikince batım da şaştı tabiki
Hayırlı olsun canım tebrikler
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
bende iki defa denedim onları bu ay üçüncü kez denicem
her ay üzülüyoruz ama yine umutlanıyoruz..kız dün test yaptım bi beya bi beyaz kırmızı ikinci çizgi yok..canım çok sıkıldı o kafayla kaldım dışarda...
yeni yeni kendime geldim..
sonunda boynuma asacam zaten
yasım 25 sat 6 kasım 2 senedir istiyorduk canm
her ay üzülüyoruz ama yine umutlanıyoruz..
kırmızı gelmediyse git kan niye bekleyesin
bizim yüzümüzünden idrar testi firmaları iyi bi çıkış yaparak ekonomuye can vermişler
öyle duydum
bizim yüzümüzünden idrar testi firmaları iyi bi çıkış yaparak ekonomuye can vermişler
öyle duydum
öyle duydum
bat yarın ama 16sına kadar bekliyecem..ateş ölçtüm geç yum oldu batımda geç olur..
yok gülüm o testlerde olda çıkar..16 geçerse dr gidip söktürücü ilaç alaçam.
alın verim ekonomiye çan verinbizde bayağı can verdik ekonomiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?