- Konu Sahibi mehmetelif
- #4.601
Kizlar sanirim benim kirmizi geliyor bugun gordum minicik akintimin icinde zaten gecen ay ayin 11inde olmustum kesin geliyor yuzde yuz eminim bu aksamda esim diyorki calismadan sonra yatsana niye kalkiyorsun dedim dusa gircem nasilsa hasta olacagim biliyorum nasil biliyosun dedi bende gordum biraz dedim yine bos yine boss
Stres,yorgunluk,cok calismak(bedenen),az uyku,duzensiz yetersiz beslenme,genetik,sigara ve alkol, vs vs daha da cogaltabilirim
Olur valla fazla bile olur bizimde oyle her ay 300-400 dolar elektrik,gaz 1500 mortgage ee evin ihtiyaclari biyandan ben iste niye ayri eve cikamiyorum korkudan hayat cok pahali cunku ben onu cok iyi anliyorum
Bizimde
Benimde az kaldi dun oynattim cildirdim iste
Saol cnm ben bu isten kurtulmadigim surece bana o iste huzur yook
Ne guzel bak 3.yu yapacaksin ablam bebek istiyorum bebek yok gelmiyor bana baksana kusmus
başka sebebi oluyor mu sperm azlığının?
Stres,yorgunluk,cok calismak(bedenen),az uyku,duzensiz yetersiz beslenme,genetik,sigara ve alkol, vs vs daha da cogaltabilirim
bu ne be 500 elektrik mi olur 300 telefon mu olur.100 belediye ne için?
Olur valla fazla bile olur bizimde oyle her ay 300-400 dolar elektrik,gaz 1500 mortgage ee evin ihtiyaclari biyandan ben iste niye ayri eve cikamiyorum korkudan hayat cok pahali cunku ben onu cok iyi anliyorum
yine iyi ama sayısı yaa. bizim 5 milyon
Bizimde
amaaaaaaaaaaaaaaaaaan canim boşver.benim işyerimdekileri bir görsen.oynatmama az kaldı
neyi diye sorma sorma
Benimde az kaldi dun oynattim cildirdim iste
Ah ah o is yerindekiler hele hele o cadı karılar yok mu deli ederler insanı.gecmis olsun valla
Saol cnm ben bu isten kurtulmadigim surece bana o iste huzur yook
hadi be daha yaşın 25 en güzel yaş tadını çıkar...bak bana ben de kendimi 18 lik sanıyorum 3. çocuğu yapacam daha :18:yazmış olduğun mesaj çok kısa dio delirtti beni bu ya olan ikonu kullandım yaf daha ne istiyonnnnn
Ne guzel bak 3.yu yapacaksin ablam bebek istiyorum bebek yok gelmiyor bana baksana kusmus