Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

günaydın canlarım beni merak etmişsiniz sğl un dün dr da geçti günüm dr hanım ameliyata girdi çıkamadı bende ordan eve gittim

sizlere haber veremedim sonuç malesaf negatif adet bitince çalışmalara son hız devam sizleri seviyorummm :16::16::16:

böylesi senin için daha hayırlı olmuş canım benimmm
düşük olsaydı daha çok üzülürdük emin ol
bu aralar az girince sen, fazlaca üzüldüğünü düşündüm
ama ben senin en kısa zamanda hamile kalacağına inanıyorum
sen aslan gibi iki çocuk doğurmuşsun :16:

herkese merhabalar hamile olanlara sağlıklı günler olmayanlara da en hayırlısından bebişler diliyorum. benim de adet 8 gün geçti test yaptım pozitif . hayırlısı bakalım doktora gitmek lazım biraz daha bekleyeyim diyorum. ilk hamileliğim cok heyecanlıyım

gözün aydın cnm hadi hayırlısı olsun inş. bi :49: heberi daha ne güzellll :43: istiyorummmmm :43::43::43::43::43::43::43::43:

Kizlar sanirim benim kirmizi geliyor bugun gordum minicik akintimin icinde zaten gecen ay ayin 11inde olmustum kesin geliyor yuzde yuz eminim bu aksamda esim diyorki calismadan sonra yatsana niye kalkiyorsun dedim dusa gircem nasilsa hasta olacagim biliyorum nasil biliyosun dedi bende gordum biraz dedim yine bos yine boss:25:

Stres,yorgunluk,cok calismak(bedenen),az uyku,duzensiz yetersiz beslenme,genetik,sigara ve alkol,:ssz: vs vs daha da cogaltabilirim:40:

Olur valla fazla bile olur bizimde oyle her ay 300-400 dolar elektrik,gaz 1500 mortgage ee evin ihtiyaclari biyandan ben iste niye ayri eve cikamiyorum korkudan hayat cok pahali cunku ben onu cok iyi anliyorum

Bizimde :43::43::43::43::43::43::43::43:

Benimde az kaldi dun oynattim cildirdim iste

Saol cnm ben bu isten kurtulmadigim surece bana o iste huzur yook

Ne guzel bak 3.yu yapacaksin ablam bebek istiyorum bebek yok gelmiyor bana baksana kusmus:5:
kırmızın geliyomu:53::53::53:şans bacım nasip işi..önümüzdeki aya hepberaber yeniden çalışacaz:48::48::48::48::48::48::48:
bizler artık kardeş olduk burda..:48::48::48:

herkese merhabalar hamile olanlara sağlıklı günler olmayanlara da en hayırlısından bebişler diliyorum. benim de adet 8 gün geçti test yaptım pozitif . hayırlısı bakalım doktora gitmek lazım biraz daha bekleyeyim diyorum. ilk hamileliğim cok heyecanlıyım
tebrik ederim ama
çok kıskandım:31:

egemenhalit sana da selamlar tatlım

akşam gelmedin

bacım kapda kaldım..kızı almaya aşağı indim..ahantarı almadan kapıyı çekmişim.:9::9::9::9::9::9:sekizbuçukta koam geldi ozamana kadarda komşuda oturdum:1::1::1::1:sanada selam olsun cnm ...

Son düzenleme:
hayırlı olsun cnm:46::46::46::46::46::46::46::46::46:..kaç yıllık evlisin..hamiş olmak için bi yöntem denedinmi:44::44::44::44:

canım ben 3 aylık evliyim biraz erken oldu:)) ama yaşım 26, otuz olmadan bu işi bitirmem lazım hayırlısıyla.. aslında ilk denemede oldu ama şöyle söylim adetten 14 ve 15 gün sonra denedim bir de o ay sürekli sıcak banyo yapıyordum banyado uzun süre sıcak suda kalıyordum

canım ben 3 aylık evliyim biraz erken oldu:)) ama yaşım 26, otuz olmadan bu işi bitirmem lazım hayırlısıyla.. aslında ilk denemede oldu ama şöyle söylim adetten 14 ve 15 gün sonra denedim bir de o ay sürekli sıcak banyo yapıyordum banyado uzun süre sıcak suda kalıyordum

hımmm:26::26::26::26:sıcak suda oturma oldumu..
gerçi kış bu soğukta banyo bile yapasım yok:27::27::27::27:
tekrar hayırlı olsun:46::46::46::46::46::46:

nasıl yani ilişkiden öncemi sonramı?

bu saatte verilecek son haber di...:27::27::27::27::27::27:
yine uyuz oldum ben:27::27::27::27::27:

evet bende güne duygusal başladım
iki hamile haberi bende zafiyet yaptı şu an $kus.gif

ewt cnm hesaplarıma göre dündü ve hissettim zaten normalde 13 yada 14. gün oluyo bu gün emin olmak için çalışma yapıcaktık ama hayırlısı diyelim elbet çift çizgiyi görürüz :27:

görür elbet bigün..kız sende bi kapı arasında falan deneme yap napalım mecburrrr:32::32:

Back