- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.501
böyle işte ayrılmayacaksın burdan
hsg den korkmak yok.kendini sıkma.benim belki de kendimi sıktığım için mi bu yapışıklık gibi çıktı diyorum kafamda soru kaldı bak.rahat ol kasma kendini
1 saat yok oldum geri geldim 15 dk dır yazdıklarınızı okuyorum :)))) kızlar moral bozmak yok o spermler yukselecek merak etmeyinnn ama tabii ki once ameliyat.. dr um onumuzdekı pzrtsı ne gun verdı hsg ıcın onun korkusunu attım sımdıde ınsallah acıktır tuplerım diyorum:18:
ohhhhhh mis gibi bayılıcam sonraaa hooopppp uyanıcam hıc bıseycık anlamıcam.. sonrasında kanama uzun suruyo mu ? sen dr una sordun mu peki oyle bi ihtimal varmı dıye??
inşallah bunu sağlıkla kucağına alırsın.düşüklerin ne kadarlıktı?
kızlar şimdi bana yarın olurmu yaaa yarın bat ve ben test yapacağım inşlh vardır veeee çıkar
kolay atlatırsın canım. benim duyduklarımın ki kolay geçmiş. inşallah yolundadır her şey1 saat yok oldum geri geldim 15 dk dır yazdıklarınızı okuyorum :)))) kızlar moral bozmak yok o spermler yukselecek merak etmeyinnn ama tabii ki once ameliyat.. dr um onumuzdekı pzrtsı ne gun verdı hsg ıcın onun korkusunu attım sımdıde ınsallah acıktır tuplerım diyorum:18:
evet herkes bi tarafa hamile kalan herkese çok seviniyorum çünkü o duyguyu çok iyi biliyorum kaç yıldır özlemini çektiğim için ama varikosel ameliyatı olup hamile kalanlara daha çok seviniyorum aynı dertten muzdarip olduğumuz için
gıı yerim senin tribini delüü...bi de senin hamile kaldığına kendim hamile kalmış kadar sevinecem tatlım
kızlar şimdi bana yarın olurmu yaaa yarın bat ve ben test yapacağım inşlh vardır veeee çıkar
canım anestezili yaptırma bence.ben okumuştum anestezili yaptıran birine doktor birde uyanıkken yapalım demiş
kımyasal gebelik digeride bos gebelikti 6 haftalık
kolay atlatırsın canım. benim duyduklarımın ki kolay geçmiş. inşallah yolundadır her şey
bende önümüzdeki ay çektiricem, kesinlikle anestezili isterim
evet canım varikosel olanların izlediği yol sabır yolu. insan onca emekten sonra sonuç alınca havalara uçar ya tahmin edebiliyorum
yarın mı yapacaksın?
inş tatlım hamileysen çıkma ihtimali var yarın test yap hemen bize bildir sonucu
secme sansım yok canım dr umun prensıbiymıs anestezili yapıyormus.. benımde ısıme geldi muayenede bıle deli ediyorum adamı benım yuzumden prensıp edındı kesın
evet ballilerim yarın yapıcam çünkü bende döllenme erken oluyo ya bat günü yada battan 1 gün sonra oğluma hamileymişim 1 gün sonra test yaptıydım
keşke bende rahat bıraksaydım kendimi diyorum.birşey yok anesteziyaptıracak kadar kızlar.boşun neden vücudunuza ilaç yükleyesiniz?
özel de mi?
evet ballilerim yarın yapıcam çünkü bende döllenme erken oluyo ya bat günü yada battan 1 gün sonra oğluma hamileymişim 1 gün sonra test yaptıydım
evet kuzummm ozel hastanede bızde devlet hastanesı 1 tane var zaten orayada gıtmek akıl ısı deıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?